• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik kesesi küçük

Hgbrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2021
67
17
38
28
Merhaba 7 hafta 6 günlük hamileliğim var ama kese çok küçük kalp atışları iyi ama doktor düşük riski çok yüksek dedi. Kesesi küçük olup sonradan hamileliği ilerleyen var mı?????

Bende de durumlar kötü. Tüp bebek. 9temmuz dondurulmuş emrio transferim oldu.araliklarla 3 kez kanamam oldu.kan değerlerim ilk haftalarda düştü sonra tekrar yükselmeye başladı.kese görmeye gittiğimizde 7hafta olması gerekirken 5haftalik göründü. Kese var yolk var ama kese içini net göremedi doktorum.10gun sonra tekrar kontrolüm oldu bu kezde yine 5+2den 5+5e yükselmiş sadece.kese bozulmamış yolk hala var ama gelişme olmamış dedi doktorum ama bu kez kese içi 2.06 fetus var dedi 1hafta sonra tekrar gorelim dedi.cuma günü kontrolüm ama umudum yok hiç 😔

Bende de durumlar kötü. Tüp bebek. 9temmuz dondurulmuş emrio transferim oldu.araliklarla 3 kez kanamam oldu.kan değerlerim ilk haftalarda düştü sonra tekrar yükselmeye başladı.kese görmeye gittiğimizde 7hafta olması gerekirken 5haftalik göründü. Kese var yolk var ama kese içini net göremedi doktorum.10gun sonra tekrar kontrolüm oldu bu kezde yine 5+2den 5+5e yükselmiş sadece.kese bozulmamış yolk hala var ama gelişme olmamış dedi doktorum ama bu kez kese içi 2.06 fetus var dedi 1hafta sonra tekrar gorelim dedi.cuma günü kontrolüm ama umudum yok hiç 😔
Kalp atışını duydunuz mu canım

Hayir bebegi bile cok cok zor gordu oda cok net degildi 2.06mm nokta kadar.oda olumluya dönermi bilmiyorum dedi
Canım ümidini kaybetme geç döllenme olmuş olabilir sonuçta bebek sağlıksızsa yine yaşamayacak ama olumlu düşünmeye çalış sürekli doktor banada yüzde 60 yüzde 70 düşük olcak sağlıksız dedi şuan halen yaşıyor ama ilk gebeliğimde çok sağlıklı hiçbirseyi yok fln dediği halde kaybettim sen sabırla beklemelisin bol bol dua et.Allah sana bağışlasın.

Canım ümidini kaybetme geç döllenme olmuş olabilir sonuçta bebek sağlıksızsa yine yaşamayacak ama olumlu düşünmeye çalış sürekli doktor banada yüzde 60 yüzde 70 düşük olcak sağlıksız dedi şuan halen yaşıyor ama ilk gebeliğimde çok sağlıklı hiçbirseyi yok fln dediği halde kaybettim sen sabırla beklemelisin bol bol dua et.Allah sana bağışlasın.
Amin inşallah Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın insallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallah🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

Merhaba 7 hafta 6 günlük hamileliğim var ama kese çok küçük kalp atışları iyi ama doktor düşük riski çok yüksek dedi. Kesesi küçük olup sonradan hamileliği ilerleyen var mı?????
Bende aynı durumdayım 8 haftalık hamileyim bebek buyuyor kalp atışları var ama kesesi çok küçük dedi doktor birde çoğul gebelik ikiz bekliyorum diğerinin kesesinin yanında gerçekten küçük duruyor çok su içmeye çalışıyorum büyüsün diye ama buseferde diğer kese büyüdü normalden daha büyük dedi doktor ikisini nasıl dengeleyebilirim bilmiyorum sürekli dua ediyorum acaba benim durumumda olan ve gebeliği sağlıklı ilerleyenler var mı? Morale çok ihtiyacı oluyor insanın bu dönemde :((

Bende aynı durumdayım 8 haftalık hamileyim bebek buyuyor kalp atışları var ama kesesi çok küçük dedi doktor birde çoğul gebelik ikiz bekliyorum diğerinin kesesinin yanında gerçekten küçük duruyor çok su içmeye çalışıyorum büyüsün diye ama buseferde diğer kese büyüdü normalden daha büyük dedi doktor ikisini nasıl dengeleyebilirim bilmiyorum sürekli dua ediyorum acaba benim durumumda olan ve gebeliği sağlıklı ilerleyenler var mı? Morale çok ihtiyacı oluyor insanın bu dönemde :KK43:(
Bu dönemde stres yapmamak ve bol su içmek çok önemli bence canım .. Biliyorum çok zor ama böyle yapmak gerekiyor. Birde başka doktora görünmeye çalışabilirsin bana geçen yine kese küçük dediler başka doktor da öyle birşey yok normal dedi

Merhaba kızlar bende şimdi hastaneden geliyorum doktor dedi kese kucuk kanamam var bide kahverengi idrarımi yaparkende adet gibi geliyor baya
Bu dönemde stres yapmamak ve bol su içmek çok önemli bence canım .. Biliyorum çok zor ama böyle yapmak gerekiyor. Birde başka doktora görünmeye çalışabilirsin bana geçen yine kese küçük dediler başka doktor da öyle birşey yok normal dedi
Bikaç doktora göründüm malesef hepsi aynı şeyi söyluyor :( su içmeye çalışıyorum fakat nezamn su içsem midem bulanıyor ardından 😊 hakkımızda hayırlısı olsun diyorum artık dua etmekten başka yapabileceğim bişey kalmadı doktorumla perinatolog için gün belirleyeceğiz inşallah sonuç güzel olur :( evet farklı doktorlar farklı şeyler söyluyor kafa karışıklıgına yol açıyor buda inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım 😊😊

Bikaç doktora göründüm malesef hepsi aynı şeyi söyluyor :KK43: su içmeye çalışıyorum fakat nezamn su içsem midem bulanıyor ardından 😊 hakkımızda hayırlısı olsun diyorum artık dua etmekten başka yapabileceğim bişey kalmadı doktorumla perinatolog için gün belirleyeceğiz inşallah sonuç güzel olur :KK43: evet farklı doktorlar farklı şeyler söyluyor kafa karışıklıgına yol açıyor buda inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım 😊😊
İnşallah..Evet canım oda sıkıntı biz bugun iki doktora ayrı ayrı gittik ikiside reçete yazdı 😂 hangi receteden ilacı alacağımıza sonrada karar verdik ve farklı konuştukları için kafamız karışıyor

İnşallah..Evet canım oda sıkıntı biz bugun iki doktora ayrı ayrı gittik ikiside reçete yazdı 😂 hangi receteden ilacı alacağımıza sonrada karar verdik ve farklı konuştukları için kafamız karışıyor
Durumunuz ne oldu acaba 8 haftalik gebeyim kese 16.mm bebek icinde buyuk kalp atisi vat 1 hafta geriden gelihorz 7 haftalik cikiyor

Back