• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik kesesi görünmedi kızlarrr yardım :(

kızlarrrr ben de 5 haftalık gebeyim Kese görünmedi kan testi yaptık 357 çıktı 48 saat sonra tekrar kan testi yapalım dedi 700 ün üstünde görürsek rakamı dış gebelik şüphesini ortadan kaldırabilir mişiz Zaman geçmiyor Akşam olmuyooo
canım benim beta 6000 geçti öle gördüm inşallah görürsün kendini ferah tut

Hayir ulstrasonla vgorundu doktorun hic alttan bakmadi. İnterdette de bak 2000 i gecince gorunuyor. Gorduk cok sukur.simdi kalp atisini dinlicez pazartesi.ilk gebeligimde 5 haftalik gozuktu bunda 4+4 te.doktorum zaten testi yapip sonucu gorunce yat bakalim gorelim dedi gosterdi kendini minigim.

Tamam canım da normalde 2000 li değerlerde transvajinal olarak ancak görünebiliyor. Ya çok zayıfsın o sebeple karın bölgeni rahat görebiliyor doktorun ya da şanslı gebelerden birisin.Erken döllenen yumurtalarda olur bu durum daha çok.Benim de bu 2. gebeliğim yabancı değilim bu konulara.

Canim gebelik hesaplamasi bizim dedigimiz gibi olmaz. Hamilesin gayet net benim 40 gunluktu ogrendigimde.ama bana sorsalar 60 gunluktu:) kaliteli bi dr git ve fortest al. Net gorursun.zaten hamilesin ama kendi gozunle gor:)

Tamam canım da normalde 2000 li değerlerde transvajinal olarak ancak görünebiliyor. Ya çok zayıfsın o sebeple karın bölgeni rahat görebiliyor doktorun ya da şanslı gebelerden birisin.Erken döllenen yumurtalarda olur bu durum daha çok.Benim de bu 2. gebeliğim yabancı değilim bu konulara.
Bende ayni ikinci gebeligim ilki olmustu. Bu daha erken gosterdi hatta soyle diyeyim 31 Gunluktu 4+4 te gorundu. Zayifim 1.74 boyum 61 kiloyum. Doktorum sasirtici bise oldugunu soylemedi. Hatta ilkinde 5 Haftalikta gorduk. Doktorum allttan bakma taraftari degil ilkinde gorunmeyince gorunene kadar bekleyip gun veriyor. Yumurtlama gunumde dollenmis olmali mutlaka cunku 31 gunlukken beta hcg m 2900 lere yakindi.doktorum baya yuksek deyip bakti zaten yoksa gun vervekti buyuk ihtimalle.

sağol cnm Allah sizinkilere sağlık versin bu benim 3. düşüğüm çok yıprandım artık çocuk filan istemiyorum olmayıversin napalım

Arkadaşım özelden MSJ atmıştım... Israrla düşünmeni rica ediyorum, pişman olmazsın, bi dene o doktoru... Sende haklısın yaşadığın kolay bişey değil ama sen bilirdin yinede !!!

vajinal olanda zararlı diyorlar keseyi oynatabilirmiş beklicez artık napalım ama dış gebelik bukadar yaygın birşeymi hemen bu yagtayı yapıştırıyor dr.lar anlamadım :KK43:
merak etme hiç bir şekilde keseyle alakası yok bnm ilk gebeliğimde karından ultrasonda görünmedi doktor vajinal dedi ve keseyi gördü içinn rahat etmesi için bu şart umarım görürsünz bebişi moralini yüksek tut :D

merak etme hiç bir şekilde keseyle alakası yok bnm ilk gebeliğimde karından ultrasonda görünmedi doktor vajinal dedi ve keseyi gördü içinn rahat etmesi için bu şart umarım görürsünz bebişi moralini yüksek tut :D

Evet umutlu 88 korkma sıkıntı olcak bir durum yok vajinal ultrasyonda... Allah korusun normal gebelik dışı durumlarda erken teşhis için önemli yani bakılması gerekiyor kese gözükene kadar ...

Herkeste farklı olabiliyor, benim 7+2'de kese vardı boş mu dol mu göremiyorum dedi. Vajinal ultrason ile bakalım dedi. Zararı olmadığını söyledi, baktık vee evet hem bebeğimi gördüm hem kalp atışını duymuştum. Süperdi, Allah isteyen herkese nasip etsin.

Back