• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik kesesi görünmedi kızlarrr yardım :(

korkma canım aynı durum bendede vardı ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kese görünmedi 1 hafta sonra keseye gördük gecen pazartesi bebeği gördük allahım nasip ederse cuma günü kalp atışını duymaya gitcez üzülme sakın
sen gittigin de ilk kaç haftalıktı canım yada bete hcg ye baklıdımı kaç çıktı hatırlıyomusun

aynı durum bendede söz konusu benim doktorum kan testide yaptırmadı bana gerek yok dedi hesaplarıma göre 5+1 haftalık hamileyim reglim 10 gün gecikti idrar testinde çıkıyor ama bulanık ekte yolluyorum:KK43: benimde bugün kese görünmedi moralim çok bozuk dış gebelik filan dedi dr. 3 gün sonra gel kese yine görünmezse dış gebelikten şüphelenicekmişmiş:KK43: testlerin arasında 4 gün var
bana dr um dış gebelik falan demedi de çok küçük oldugu için görünmeye bilir dedi haftaya bakalım dedi ama ben cumu günü devlat hastanesinde bi dra gidicem haftya kadar bekleyemem yaa laka falan yok çok şükür de bakalım artık inşallah bebişler bizimle olur canım:KK17::KK61:

benimde aynı şey geldi başıma, kese yokdu ortalıkda ama kese göründü 1 hafta sonra şimdi de bü yüdü eşşek sıpası kocaman oldu,,,,
morelini yüksek tut kendini boşuna strese atma,,,,, kafanı boş tut,,,, stres en tehlikeli şey hamilelikde,,, umarım güzel haberlerini alırız,,,,,
inşallah canım hayırlısıyla bi görekte kurtulak

Kızlar bende de kese göründü ama doktor kan tahlilinde negatif dedi aynı kan tahlilini başka doktora götürdüm oda pozitif dedi bilen varmı acaba Btea -hCG sonucum 19674 çıktı

Kızlar bende de kese göründü ama doktor kan tahlilinde negatif dedi aynı kan tahlilini başka doktora götürdüm oda pozitif dedi bilen varmı acaba Btea -hCG sonucum 19674 çıktı
gebesin canım benim 5938 çıktı dün beta kese görünmedi ama pozitif degerin dedi küçük oldugu için görünmemiş olbilir dedi

bilenler bilir 4 gün oldu gebe oldugumu ögreneli adetim geçeli bu gün doktora gittik ultrasonla baktı kese yok dedi kandan bakalım dedi kan 5938 çıktı beta hcg küçük oldugu için görünmemiş olabilir dedi haftaya gel tekrar bakalım dedi kızlar benim gibi olan varsa yazabilir mi dış gebelik mi yoksa çok kötüyüm:KK43:(((((((((((((((((((((

Telaş yapma lütfen benim ilk hamileliği mde de kan sayımı nda çıkmıştı ama kese görünmemişti yaklaşık 10.gunden sonra gorunmustu. .bence bekle...2.gittigimde de cikmamisti Dr. Alttan baksam belki görünür ama kanama falan yapabilir bekleyelim demişti. .bende sabırla beklemistim. .benim gibi bunu yaşayanlar var hamilelikte stres yapmaman çok önemli. .elinden geldiğince sakin olmaya çalış. .hayırlı olsun...

Endişelenme canım, kan değerin daha karından görünmesine yetecek kadar artmamış.. Görünmemesi normal.7000-8000'lerde olması lazım en az.
Benim kesem 2857 de gorundu. Doktorum 2000 i ggectiktn sonra goruruz demisti oylede oldu. 4+4 te hatta. Bence gorunmesi gerekr. Herkeste ayni zamanda gozukmuyr demek ki.

vajinal olanda zararlı diyorlar keseyi oynatabilirmiş beklicez artık napalım ama dış gebelik bukadar yaygın birşeymi hemen bu yagtayı yapıştırıyor dr.lar anlamadım :KK43:

Hayatım yaygın değil de ilk üç ay dolmadan doktorlar asla kesin bir gebelikten söz etmezler, önce keseyi görmek ister, sonra kalp atışını almak ister, 3 ay sonunda organ gelişiminin normal olup olmadıgını görmek ister, kalp atışına bile güvenmem der benim doktorum, kalp bu atar durur der. 3 ay dolacak ki o zaman rahatlayacaksın. En zor dönemlerin şu an senin. O yüzden rahatlamaya çalış akışına bırak benden sana tavsiye.

Hayatım yaygın değil de ilk üç ay dolmadan doktorlar asla kesin bir gebelikten söz etmezler, önce keseyi görmek ister, sonra kalp atışını almak ister, 3 ay sonunda organ gelişiminin normal olup olmadıgını görmek ister, kalp atışına bile güvenmem der benim doktorum, kalp bu atar durur der. 3 ay dolacak ki o zaman rahatlayacaksın. En zor dönemlerin şu an senin. O yüzden rahatlamaya çalış akışına bırak benden sana tavsiye.
benim kanamam oldu kızlar düşük yapıyorum maalesef

sağol cnm Allah sizinkilere sağlık versin bu benim 3. düşüğüm çok yıprandım artık çocuk filan istemiyorum olmayıversin napalım

sağol cnm Allah sizinkilere sağlık versin bu benim 3. düşüğüm çok yıprandım artık çocuk filan istemiyorum olmayıversin napalım

Deme öle canım Vardır yaradanın bir bildiği Allahım sanada en kısa zamanda kucagına sağ salim alcak bebişler versin inş.

Vajinal ultrasonla görünmüştür diye düşünüyorum. Karından 3000 civarı görünmesi zor.
Hayir ulstrasonla vgorundu doktorun hic alttan bakmadi. İnterdette de bak 2000 i gecince gorunuyor. Gorduk cok sukur.simdi kalp atisini dinlicez pazartesi.ilk gebeligimde 5 haftalik gozuktu bunda 4+4 te.doktorum zaten testi yapip sonucu gorunce yat bakalim gorelim dedi gosterdi kendini minigim.

kızlarrrr ben de 5 haftalık gebeyim Kese görünmedi kan testi yaptık 357 çıktı 48 saat sonra tekrar kan testi yapalım dedi 700 ün üstünde görürsek rakamı dış gebelik şüphesini ortadan kaldırabilir mişiz Zaman geçmiyor Akşam olmuyooo

Back