gebelik kesesi görünmedi kızlarrr yardım :(

ftmecrnadnn

kızıma kardeş geliyor:)
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
156
148
48
bilenler bilir 4 gün oldu gebe oldugumu ögreneli adetim geçeli bu gün doktora gittik ultrasonla baktı kese yok dedi kandan bakalım dedi kan 5938 çıktı beta hcg küçük oldugu için görünmemiş olabilir dedi haftaya gel tekrar bakalım dedi kızlar benim gibi olan varsa yazabilir mi dış gebelik mi yoksa çok kötüyüm(((((((((((((((((((((

Endişelenme canım, kan değerin daha karından görünmesine yetecek kadar artmamış.. Görünmemesi normal.7000-8000'lerde olması lazım en az.

korkma canım aynı durum bendede vardı ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kese görünmedi 1 hafta sonra keseye gördük gecen pazartesi bebeği gördük allahım nasip ederse cuma günü kalp atışını duymaya gitcez üzülme sakın

aynı durum bendede söz konusu benim doktorum kan testide yaptırmadı bana gerek yok dedi hesaplarıma göre 5+1 haftalık hamileyim reglim 10 gün gecikti idrar testinde çıkıyor ama bulanık ekte yolluyorum benimde bugün kese görünmedi moralim çok bozuk dış gebelik filan dedi dr. 3 gün sonra gel kese yine görünmezse dış gebelikten şüphelenicekmişmiş testlerin arasında 4 gün var

Eklentiler

• image.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 841
  • image.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 970
erken daha karindan gorunebilmesi icin ozaman.sonucta kisiden kisiye dollenme gunune gore degisir bu durum.en erken vajinal ultrasonla gorunur isterseniz oyle bi kontrole gidin.endiselenmeyin

benimde aynı şey geldi başıma, kese yokdu ortalıkda ama kese göründü 1 hafta sonra şimdi de bü yüdü eşşek sıpası kocaman oldu,,,,
morelini yüksek tut kendini boşuna strese atma,,,,, kafanı boş tut,,,, stres en tehlikeli şey hamilelikde,,, umarım güzel haberlerini alırız,,,,,

vajinal usg isteyin baynlar karından herkeste öle hemen gözükmüyor direkt dış gebelik diye sakın dr kürtaj fln yapması yada ilaç vermesini kbl etmeyin. Karından bazen geç gözüküyor. gerekirse başka dr da gidin.

a
ayy negüzel bana 3 gün sonra yine gel dedi haftaya gel demedi şüphelendi diye galiba
beklemek çok zor benim 2 düşüğüm var bunun öncesinde

vajinal olanda zararlı diyorlar keseyi oynatabilirmiş beklicez artık napalım ama dış gebelik bukadar yaygın birşeymi hemen bu yagtayı yapıştırıyor dr.lar anlamadım

vajinal olanda zararlı diyorlar keseyi oynatabilirmiş beklicez artık napalım ama dış gebelik bukadar yaygın birşeymi hemen bu yagtayı yapıştırıyor dr.lar anlamadım

Bencede canım en iyisi sabırla dua ile beklemek. Vallahi vajınal usg olmadım hiç ama genelde duydum karından gözükmeyince alttan bakıyorlardı hatta kalp atışını bile alttan bakınca biraz daha erken duyanlar oluyordu. Ama dediğim gibi hemen dış gebelik yada kimyasal gebelik die sakın dr müdahale etmesini kbl etmeyin iyice bu durumdan emin olmadan.

inşAllah 1-2 haftaya görürsünz keseyi merak etmeyin.

a
maşallah sizin bebiş 19. haftada mevlam bizede o günleri gösteriri inşallah
desteğiniz için sonsuz teşekkürler

a
maşallah sizin bebiş 19. haftada mevlam bizede o günleri gösteriri inşallah
desteğiniz için sonsuz teşekkürler

Rica ederim canım ne demek. RAbbim bebiş isteyen herkese nasip etsin.
Zorlu stresli bazen duygusal bazen bazen neşeli eğlenceli oluyor anneliği annelerimizi çok daha iyi anlıyorsunz :)

Rica ederim canım ne demek. RAbbim bebiş isteyen herkese nasip etsin.
Zorlu stresli bazen duygusal bazen bazen neşeli eğlenceli oluyor anneliği annelerimizi çok daha iyi anlıyorsunz :)
zaten bu sorular hiç bitmez kese görünür bu sefer kesede bebiş oluşucakmı kalp atışı duyulucakmı sonra kalp atışı olur birsürü tarama testi onların sonuçları filan eskilerin işi daha kolaymış bizim işimiz çok zor çok:)

Aynen öle canım. Hele de bir sıkıntılı bir süpheli durumun olursa çok daha stresli oluyor canım inşAllah böle süreçleri hiç yaşamazsınz.

Canım benim de görünmemişti kese, kimi insanda 10 gün sonra bile görünebiliyor,benimki de geç görünmüştü, hiç sıkma canını,,,keyfini çıkar...

a

ayy negüzel bana 3 gün sonra yine gel dedi haftaya gel demedi şüphelendi diye galiba
beklemek çok zor benim 2 düşüğüm var bunun öncesinde
sakin ol stres yapma,,,, umarım güzel haberlerin olur,,,
stres bir hormonu etkiliyor ve oda düşüğe sebeb oluyor ,,, onu için kafanı boşalt,,,,
benimde bir düşüğüm vardı öncesi stres sebebi ile,,,

c
sakin ol stres yapma,,,, umarım güzel haberlerin olur,,,
stres bir hormonu etkiliyor ve oda düşüğe sebeb oluyor ,,, onu için kafanı boşalt,,,,
benimde bir düşüğüm vardı öncesi stres sebebi ile,,,
anım benim çok sağol ben bide panik ataklıyım tam adamına sıralıyo ihtimalleri bakalım c.tesi ne olacak desteğin için çok ama çok teşekkürederim:)

a
Canım benim de görünmemişti kese, kimi insanda 10 gün sonra bile görünebiliyor,benimki de geç görünmüştü, hiç sıkma canını,,,keyfini çıkar...
ayy gerçektenmiii
siz kaçıncı haftada gördünüz keseyi peki
çok sağolun ilginiz için:)

Endişelenme canım, kan değerin daha karından görünmesine yetecek kadar artmamış.. Görünmemesi normal.7000-8000'lerde olması lazım en az.
inşallah canım ya iki düşügüm var bundan önce çok korkuyorum bide olursa ne yapacaksın olacakla ölecege çare yok diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı cuma günü gidicem tekrar haftayı beklemicem ilgin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…