gebelik kesesi gelismiyor

selam arkadaslar bir kimyasal dusugum var 7 haziranda dusuk yaptim hic adet olmadan hamile kaldim 6 hafta bugun bitti gec dollenme olmus 5+3ken kese 4 bucuk haftalik olarak goruldu 7 mm idi iki defa kontrole gittim 9 mm olms bir haftada az buyumus 3 gun oncede kontrole gittim gelisimine bakildi 1 mm buyumus 10 olmus ayrintiki ultrasona gonderdi orada 16 mm cikti 5 ve 6 haftaya uygun yolk sac ve embriyo yok yaziyodu kagitta doktora gosterdim yok bu buyumez atla zipla dussun dedi yarin baska doktora gitcem boyle bisey yasayan varmi
O nasıl doktor ya çözümü vardır belki

Zipla dussun ne demek ya...nasi bi muamele bu...cnm bska bi doktora daha git..boyle durumlarda tek bi doktorla sinirli kalmamak lazim...

Kendi doktorum bugun izi den geldi gittim muayene oldum karnimdan hic bakmadi alttan bakcam dedi aleti sokar sokmaz keseyi bebegi kalp atisini gorduk :) allah duygusuz doktorun eline dusurmesin nerdeyse bos gebelik olduguna inanip dusmesi icin hareket edecektim

Çok sevindim gerçekten. Rabbim korumuş minigi. Bence de şikayet edin doktoru mutlaka. Başka insanları uzmesin.

Olur mu camim atla zipla dussun die o ne bicim doktor belki bi mucize olucak birden geliscek yasama tutuncak

Ay simdi okudum son msji rabbim kucağına almayi da nasip etsin canim cok sevindim bak iste yasio yawrum oteki dr musveddesini de sikayet et ole sey mi olur

• Beğen
Reactions: EU5
Cok saolun arkadaslar doktor hakkinda sikayet dilekcesi hazirliycam

Kendi doktorum bugun izi den geldi gittim muayene oldum karnimdan hic bakmadi alttan bakcam dedi aleti sokar sokmaz keseyi bebegi kalp atisini gorduk :) allah duygusuz doktorun eline dusurmesin nerdeyse bos gebelik olduguna inanip dusmesi icin hareket edecektim
cok sevindim vicdnsız bu doktorlar

Doktorun yaklasim tarzi guzel degil haklisiniz ama,ayni sey yakin arkadasimin basina geldi..iki uc doktora gitti,sonuc ayni.zaten vucut kendi kendine dusuk yapacaktir dort bes gune,yapmassan gel ilac verelim dedi.kendi kendine dusuk yapamayinca ilacla kanamasi acildi..kontrole gittiginde gebeligin dusukle sonlanmis oldugunu ogrendi...umarim tekrarlamaz bu rahatsizlik.arkadasimin bu sekilde sonlanan dorduncu gebeligiydi..

A son sayfayi simdi okudum,baska doktora gitmisniz.cok sevindim ya..allah tamamina erdirsin,hamilerin duasi kabul olurmus,bahsettigm arkadasima dua edinde,rabbim onunda kucagini bos birakmasin..kolay hamile kaliyor ama yedi haftayi goremeden kaybediyor..

• Beğen
Reactions: EU5
X