gebelik kesesi 2 hafta geride olan var mı?

Benimde hala muaallak durumum 3 gun once 6+ 1 cikti ve crl 4.5mm bilemiom kalp atisi yok biri gorur gibi oldu bekliorum hala

Canim benimde sat tarihle uyumlu degil ama gec dollenme olmustr cnm benim oyle ben biliyorum gacan hafta carsamba bende 6+1 dim doktor vajinal ultrasonla kalp atimini gosterdi crl ise benim 3 mm suan 7+2 oldum iki hafta sonra kontrolum var tabi zaman gecmiyor hakkimizda hayirlisi

Hayirlisi olsun bende kalp atisi yok bide 2 hafta gerirde iki dr alalim dedi cok stresliyim

Crl 4.5 yazio aynen ole bekliorum zatrn ama onumuzdeki pztside kalp atisi olmazsa alincak hatta dr 2 gun once almaka icin gun vericekti baaska dr gittim bekliom oyuzden

Canim sen sikma canini ins duyulur bak bebegin gorunmus canim ins hayirli haberlerle gelirsin

Canim sen sikma canini ins duyulur bak bebegin gorunmus canim ins hayirli haberlerle gelirsin

Pek umudum kalmadi bu sekilde 10 gundn fazladir bekliom Allah herkese saglikli sihtli bebgini kucagina almayi nasip etsin ben bisey anlamadim zaten bu isten hayirlisi olsun bebegin boyu degisebiliomus kisiden kisiye cnm

Pek umudum kalmadi bu sekilde 10 gundn fazladir bekliom Allah herkese saglikli sihtli bebgini kucagina almayi nasip etsin ben bisey anlamadim zaten bu isten hayirlisi olsun bebegin boyu degisebiliomus kisiden kisiye cnm

Canim insan basina gelmeyince anlamiyor cok zor biliyorum bende kasim ayinda yasadim aynisini kurtaj oldum ilk hamileligmdi cok zor atlattim ama ocakta yine hamile kaldim cnm hakkimizda hayirlisi

Benimkide son adet tarihime gore hesapladigimda 7+2 idi ilkkez doktora gittim kese goruncek mi diye gorundu ama 5 haftalik dedi fakat ben kendimi bildigimden telaslanmadm cnm gec dollenme olmustu bende zaten ben ocak ayinin 13 gibi falan hamile kalmis olmaliydmm hesap dogru benimkinde ama iki hafta geriden geliyoo

Canim insan basina gelmeyince anlamiyor cok zor biliyorum bende kasim ayinda yasadim aynisini kurtaj oldum ilk hamileligmdi cok zor atlattim ama ocakta yine hamile kaldim cnm hakkimizda hayirlisi

Dr bir yorum yapmadimi benimkisi 7+ 5 olmasi gerekirken sata gore usg de 5+5 cikti dr hemen gelisimi durmus buyuk ihtimal bekle 1 hafta gel dedi gittim sonra alicaz kalbi atmio yok buyumems dedi sonra baska dr gittim oda kalbi atio gibi dedi emin olamadi suan sata gorr tam 9 haftadayim ama 6 kusur cikti son bekleyislerim bakalim senin sat tarihin ne

Canim bende sat 9 hafta 3 olmadi gerekirken bugun 7+1 hafta gec dollenme iste sat gore adetin ilk gununden hesapliyorlar zaten benim adetim 1 hafta suruyor birde yumurta gec olusunca gec dollenmis istr ama doktorunun cok aceleci bence canim benim onceki sagliksiz gebeligimde doktorum 4 gun boyunca kanda geneligi takip etti hergun dustukce evet bu gelismiyor ve almamiz lazim diye o zaman karar verdi

hergun kan tahlılımı yapıldı bana bunu oneren yok henuz

28 aralik cnm fakat ben ocak 15 te korunmamaya basladm o gun yada sonrakinde olmus dollenme buda dogal olara hesabi karistiriyo cunku satta 15 gun sonra olduysa oldu gebelik oncesi yok o bakimdan ben iki hafta gerideyim senin durum farkli galiba benm hesaplardogru cikiyo bir sorunum yok yani cnmm allah yardimcimiz olsunn

Mrhaba bebegini kucagina aldinmi acaba.

Kızlar selam.. Hepinizin hikayelerini okudum. Bebeğini kaybedenlere geçmiş olsun sağ salim kucaklarına alanlara da Allah sağlıklı uzun ömürler versin ..

Ben 2014 Kasım ve 2015 mayıs da iki düşük yaptım. İkisini de aynı haftalarda kaybettim. İlkinde hiç kalp atışı yoktu ikinci de durmuştu.. Genetiğe gitti bir sonuç alamadık eşim ve benim içinde yapıldı kromozom anomalisi yok bende çok önemli olmayan bir kanda hormonal bir bozukluk var onu da aspirin ile absorbe etmeye çalışıyoruz. Eşimin spermlerinde morfolojik bozukluk var o da bir ilaç ve keçi boynuzu kürü ile daha iyi oluyor.

Bu ay tüp bebek için hazırlık yaparken bir anda normal bir şekilde hamile kaldığımı öğrendim.. Geçen cumartesi 6+6 da Dr a gittik kese var Bebek var kalp atışı var hatta Bebek haftası ile birebir. Ama Dr keseyi beğenmedim sesi küçük dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi. Derken benim kahverengi kanamam/lekelenmem başladı.

Aynı sizler gibi oldukça endişeliyim ama bir şekilde tutunacağına da inanıyorum. Umarım herşey yolunda gider.. Eli ayağı düzgün sağlıklı bir Bebek olacaksa rabbim onu bize kavuşturur ...

Biraz uzattım kusura bakmayın.. İnsan kendi derdinden muzdarip birilerini bulunca dökülüyor.. Birileri varsa ve okuyorsa yeni deneyimler varsa ve paylaşırsa sevinirim

Durumunu metal ettim. Ne oldu durumun? Bende 6+3 hamileyim bebegin kalbini duyduk ama kesesini beğenmedi doktor .. Hiç kanamam yok. Bekliyorum öyle:/

Arkadaslar bende acayip bi durum içindeyim benimde 2hafta geriden geliyo gec yumurtlamamı oldu bilmiyorum ama normalde 8.haftam bitiyo olması lazım ama 6.haftam bitiyo 6+2 iken gittim adet tarihine göre gitmiyo dedi doktor kese güzel oluşmuş dedi 13.2 mm di canlılık ve kalp atısı yok daha erkende olabilir 1hafta sonra gel dedi ozaman belli olur boş mu normal gebelikmi diye dedi.bide 2günde bir kan vermiştim kese yokken güzel artmıştı değerler kese belli olunca vermedik aklım cok karışık

Bebeğim 7 haftalik ama kesesi 5haftalik böyle bir durumu yaşayan var mi yıllar sonra tup bebekle gelen mucizemi kaybetme ihtimali zoruma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…