gebelik kesesi 2 hafta geride olan var mı?

selam kızlar ben dün akşam doktora gittim ama ben normalde 9 haftalık hamileyim ama ultrasonda 8 haftalık çıktı daha önce gittiğimizde herşey normaldi ama şimdi 1 hafta geriden geliyor sizde böyle şeyler yaşadınızmı çok korkuyorum ya bişey olursa doktor olmaz dedi ama of of of birde ayın 11'inde gitmiştim o zaman gününde çıktı 6+3 günlük ama ayın 30'unda gidince normalde 9+3 olması gereken bebek 8 haftalık çıkıyor ama bebeğimin kalbi atıyor normalmi acaba bu

selam kızlar ben dün akşam doktora gittim ama ben normalde 9 haftalık hamileyim ama ultrasonda 8 haftalık çıktı daha önce gittiğimizde herşey normaldi ama şimdi 1 hafta geriden geliyor sizde böyle şeyler yaşadınızmı çok korkuyorum ya bişey olursa doktor olmaz dedi ama of of of birde ayın 11'inde gitmiştim o zaman gününde çıktı 6+3 günlük ama ayın 30'unda gidince normalde 9+3 olması gereken bebek 8 haftalık çıkıyor ama bebeğimin kalbi atıyor normalmi acaba bu

canımm gayet normal için rahat olsun bebeğinin kalbide atıyormuş maşallah ultrasondan kaynaklı yanılmalar olabilir içini ferah tut tadını çıkar cnmm:nazar::nazar:

acaba ultrason hatası olabilirmi gerçekten olabiliyormu bu tür hatalar

evet cnm ultrason kağıdına bak cnm istersen yanında + - üstüste yazar genelde hatırladığım artı eksi 4 yada 5 olabilir ..yani 5 gün eksik yada 5gün fazla aletin hassaslığına bağlıdır çıktıda vardır mutlaka

bol bol su, süt iç cnm meyve ye bebeğine faydalı şeyler ye bak öne bile geçecektir allahın izniyle

canlarım meraba yine ben geldim. kızlar 15 gün önce yani 14 gün önce pazartesi tarihiyle 6+4 haftalıkmış pazartesi 8+4 dedi doktor.bügün itibariyle 8+6 haftalığız. o zaman doktor sigara içebilirsin dedi. 10 taneye kadar dedi. ama ben çok zorlanırsam 1 tane içiyordum. kızmayın ama 17 yıldır içen biriydim. doktorra sordum şimdi gitdiğimde kesinlikle ama kesinlikle ağzına sigarayı almıyorsun dedi . bebişim normalmiş kızlar doktor böyle yanılğılar olabiliyor dedi. 3 -4 hafta kanamam oldugu için sakat olarak düşünmüş salak dokor sinir oldum. ama çok şükür rabbime normalmiş. sigarada içmiyorum kızlar günde 2 pakete yakın içerdim. şimdi ağzımın içini bir görün resmen yara. ama rabbim çok şükür anne olmayı nasip etcek inşallah hayırlısıyla bende bıraktım vede hiç düşünmedim. canlarım.

vede bebişim normalmiş benim hesabıma görede 2 hafta geri ama geç yumurtlama olmuş doktor öyle dedi ve bebişim sağlıklıymış çok şükürler olsun. allahım sizede vede bizlere isteyen herkese rabbim sağlıcakla kucaklarımızı doldurur. aminnnnn

ay canımm çooook sevindim tebrik ederim ayrıca bebeğin için en doğru karar sigarayı bırakmış olman canımmmmm.... allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsinn:ecrin_bebek:

cancercigim çok teşekkür ederim canım allah razı olsun darısı başınıza cümle isteyenlerin başına diyeyim :)

eftelyaa mesajın bu konuda okuduğum tek olumlu mesaj..çok umutlandım.ben de ikinci hamileliğimi yaşıyorum.biinci de sorun yoktu.bunda bebeğim 7 haftalıkken kontrole gittiğimde kesenin 5, bebeğin 6 haftada olduğunu öğrendim.ayrıca rahim içinde orta büyüklükte kanama da var.doktor yatak istirahati verdi.şimdi bol su içip yatarak bir sonraki kontrolümü bekliyorum ama üzüntüden, bişey yoksa bile düşürcem çocuğu.moralim çok kötü.

bebğimi kaybettim.bugün kalbinin durduğunu öğrendim.aynı sorunu yaşayan annelere tecrübe olsun.çünkü ben bu sayfalardan çok yararlanıyorum.sevgiler.

şükrediyorum alıştıra alıştıra bizi terk etti; ikincisi de ben ona fazla bağlanmadan..bak anne ben normal gelişemedim seni biraz erken terkedebilirim üzülme der gibi..Allah daha büyük bebeklerini hatta çocuklarını kaybeden annelere sabır versin...sonra da yeni ve sağlıklı bebekler..esterya, sen de kalp atışının durduğunu doktordan mı öğrendin?

benimkinin kalbi hiç atmadı canım 8+6 ya kadar bekledik
3mm buyumus embriyo ve durmus

çok geçmiş olsun..Allah bir daha yaşatmasın.bundan sonra başka sayfalarda canlı ve de sağlıklı bebeklerimizden bahsederiz inşallah...

Konu çok önceden açılmış ama ben de tam olark şimdi bu durumdayım.
yeni başlık açmadan buradan yazmak istedim.
belki aranızda vardır sata göre 2 hafta geriden giden gebeliği
sat 6 aralık.sat a göre 6 hafta 1 günlük olması gerekliydi ayın 18 inde cumartesi günü.
ama dr. keseyi 3.1 mm ölçtü buna göre de 4 hafta 0 günlük hesaplama yapıldı.
kese normal gözüküyor dedi.2 hafta sonra gel dedi.
o an dr. da endişeli bir yorum yapmayınca ben de normal diye düşünmüştüm
o nedenle de dr. a fazla soru sormadım bu gerilikten dolayı.geç yumurtlamışsın dedi sadece.
ben de zaten bu ay normal yumurtlama belirtilerini olması gereken günlerde yakalamamıştım.akıntı,ağrı vs.
ama şimdi biraz internette araştırdım,bu topikte de paylaşmış arkadaşlar ya acaba bu gerilik bebeğin gelişmeyeceği anlamına mı geliyor:((cidden endişelendim şu an.kan değerlerime de 1 şubattaki kontrolde bakılacak.
keseyi normal görünce dr. bişeyden şüphelenmedi mi acaba yoksa, 2 hafta geçsin geişip gelişmediğine göre mi yorum yapacak

Konu çok önceden açılmış ama ben de tam olark şimdi bu durumdayım.
yeni başlık açmadan buradan yazmak istedim.
belki aranızda vardır sata göre 2 hafta geriden giden gebeliği
sat 6 aralık.sat a göre 6 hafta 1 günlük olması gerekliydi ayın 18 inde cumartesi günü.
ama dr. keseyi 3.1 mm ölçtü buna göre de 4 hafta 0 günlük hesaplama yapıldı.
kese normal gözüküyor dedi.2 hafta sonra gel dedi.
o an dr. da endişeli bir yorum yapmayınca ben de normal diye düşünmüştüm
o nedenle de dr. a fazla soru sormadım bu gerilikten dolayı.geç yumurtlamışsın dedi sadece.
ben de zaten bu ay normal yumurtlama belirtilerini olması gereken günlerde yakalamamıştım.akıntı,ağrı vs.
ama şimdi biraz internette araştırdım,bu topikte de paylaşmış arkadaşlar ya acaba bu gerilik bebeğin gelişmeyeceği anlamına mı geliyor:((cidden endişelendim şu an.kan değerlerime de 1 şubattaki kontrolde bakılacak.
keseyi normal görünce dr. bişeyden şüphelenmedi mi acaba yoksa, 2 hafta geçsin geişip gelişmediğine göre mi yorum yapacak

durumun ne oldu umut benımde ole 2 hafta gerı cıkıyor 7bucuk olması gerekırken 5 bucuk cıvarında cıktı bende merakla beklıorum

Back