Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide hangi doktora gidiyorsun cnm anadolu yakasında mısın?
canım avrupa yakasındayım sanırım kese çapı degilde bi koseden bi koseye uzunlugu 13 mm
yani kucuk 8+0 a gore bi kese degil ama yolk sac i gorunce umutlandım iste. birde bende iki kese var. digeri daha ufak ve onun icinde bisi yok
bu yazıya göre seninkide 2 hafta gibi bir gerilik var ondan bebek görünmemiştir. canım benim regl düzenli olduğundan geç döllenme olasılığım yoktu ..vajinal yolla baktığında hem bebek hem yolk sac gözüktü fakat geri ve kalp atışı yok dediydi.
sende boş gebelik olma olasılığıda yok cnm.ama gelişim bozukluğu olmuş olabilir ..inşallah değildir bidahaki kontrolünde ii sonuçlar alırız
bilmez miyim canım bir umutla beklemek dua etmek pıtpıt duyacağını hayal etmekk..kısmet değilmiş bana nasip olmadı okadar gönlümden isterim ki arkadaşım sana kısmet olsunn.. dualarım seninle..
evet cnm ben çarşamba gittimdi doktora duyulmadı dedi belki geç döllenmedir pazartesi gel dedi pazartesi oldu normal usgde gene görülmedi dedi renkli doplere yönlendirdi orayada girdim ordada duyulmadı cnm normalde renklide 5+5de duyulması gerekirmiş oda olumsuz rapor yazında kürtaj dendi sonra ben başka bir doktora daha gittim çok ii tanıdığımız artık oda öle diyince mecbur aldılar senağlamacancerim canım allah hepimizin hayırlısıyle dualarini kabul etsin arkadasim..
bisi sorucam bir arkadasim doppler ultrason a gir en iyi orda gorulebilir bir umut varmi yokmu diye dedi sen nedersin?
canım bide bisi sorcam
gebelik kesesi 2 hafta geri olupta bebegini kucagina alabilen hic duydun mu sen?
kızlar belki birazcık moral olurum diye yazıyorum benimde ilk gittiğimde benim hesabıma göre 7 haftalıktı ama bebek 5 haftalık bende çok korkmuştum ama Allah şükür şimdi 23.haftadayız inşallah Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip eder
kızlar benimde 8+3 haftalık hamişim 15 gün önce kalp atışını ve keseyi gördük benim hesabıma görede 2 hafta geç geliyor doktor 15 gün sonra gel tekrar dedi kanamalarım oluyordu 4 hafta oldu iki gün önce çok aşırı üzüldüm ve yine lekelenmem oldu bakalım bugün doktor ne diyecek. ama 15 gün önce kalp atışını görmüştük bebişimin hayırlısı bakalım
kızlar benimde 8+3 haftalık hamişim 15 gün önce kalp atışını ve keseyi gördük benim hesabıma görede 2 hafta geç geliyor doktor 15 gün sonra gel tekrar dedi kanamalarım oluyordu 4 hafta oldu iki gün önce çok aşırı üzüldüm ve yine lekelenmem oldu bakalım bugün doktor ne diyecek. ama 15 gün önce kalp atışını görmüştük bebişimin hayırlısı bakalım
canımm ne mutlu sana ben birtek adet düzensizlikleri olanlarda böyle arada fark olabileceğini duymuştumm cnmm çoook sevindim senin için..
insallah bizede nasip olur canim,
bende 8+1 im bugun belli belirsiz yolk sac var ama henuz bebek yok![]()
canım çok sağol inşallah Rabbim sanda en kısa zamanda meleğini hediye eder.adet düzensizliğim yoktu canım bende ilk duyunca şaşırdım ama işte bazen oluyor demekki