Senin durumun nasılÇok geçmiş olsun canım benim. Allah tez zamanda tekrar nasip etsin
Düşükten sonra hamile kalmak çok daha kolay canım rabbim sana en kışa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsinMalesef geçen cumartesi günü kürtaj oldum 3 doktora danıştım ikisi özelde biri üniversitede ucure kürtaj dedi 10 haftalıktim ama kese 6 haftalik görünüyordu.ayrica bebek görünmedi doktor ya boş gebelik yada ölmüş dedi
Şu an hamileyim ama en son gittiğimde kesem boştu canım. Pazartesi tekrar gideceğim inşallahSenin durumun nasıl canım
Kesenin boyutu nasıl canım hiç stres yapma kendine küçükse kese görmemek çok öok normalŞu an hamileyim ama en son gittiğimde kesem boştu canım. Pazartesi tekrar gideceğim inşallah
2.1 cm canımKesenin boyutu nasıl canım hiç stres yapma kendine küçükse kese görmemek çok öok normal
Anca görünür canım yolk sac gördün mü2.1 cm canım
Yok canım görmediğim için endişeleniyorumAnca görünür canım yolk sac gördün mü
Endişelenmeyin geçen hafta çarşamba günü benim de sadece kese görünüyordu 13mm idi hiçbir şey göremedik doktor kese 30mm olduğunda net görünür genelde demişti. Bugün hem yolk hem 6mm embrio hem de kalp atışını gördükYok canım görmediğim için endişeleniyorum
Canım endişelenecek hiçbir şey yok birkaç güne yolk saç görünür sen gönlünü ferah tutYok canım görmediğim için endişeleniyorum
Öyle mi dedi canım. İnşallah ya. İçimi rahatlattın vallaEndişelenmeyin geçen hafta çarşamba günü benim de sadece kese görünüyordu 13mm idi hiçbir şey göremedik doktor kese 30mm olduğunda net görünür genelde demişti. Bugün hem yolk hem 6mm embrio hem de kalp atışını gördük
Evet evet aynen böyle söyledi hatta sata göre 8h idi geç döllenmeymiş 6h3g çıktı :) senden de güzel haberler bekliyoruzÖyle mi dedi canım. İnşallah ya. İçimi rahatlattın vallaMaşallah bebişine
Aminn tüm isteyenlereÇok geçmiş olsun canım benim. Allah tez zamanda tekrar nasip etsin