Ekledim bakarmisinizYayınlanmamış
Teşekkür ederim olumlu yorumunuz için yarın gitcem doktora geçen hafta perşembe gitmiştim yarın bir hafta olacak inşallah olumlu gelişmeler le çıkarım doktor kapisindanKeseniz daha küçük karından 20 mm de vajinal 10 mm de yolk sac görülür içinizi ferah tutun
Karindan baktılar iki ayrı doktordaDualarım sizinlesize alttan mı baktı karından mı
AminGüzel düşünelim güzel olsun
Aminnn teşekkür ederimBence her şey yolunda.miniği sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Evet karından bakilmisti bugün sınavım vardı hastanenin olduğu yerde normalde bana uzak hastane gitmisken acile gireyim dedim kadın doğum Hastanesi'nde belki tekrar bakarlar dedim ama bakmadılar kan ve idrar testi aldılar betam bugün 33304 çıktı perşembe de 10000 çıkmıştı bide idrarimda az enfeksiyon çıktı monupol şase yazdı doktor ara ara kasık ağrılarım oluyorKarından mı bakıldı canım
Canım bende de aynı durum var şu an. Noldu senin durumun?Evet karından bakilmisti bugün sınavım vardı hastanenin olduğu yerde normalde bana uzak hastane gitmisken acile gireyim dedim kadın doğum Hastanesi'nde belki tekrar bakarlar dedim ama bakmadılar kan ve idrar testi aldılar betam bugün 33304 çıktı perşembe de 10000 çıkmıştı bide idrarimda az enfeksiyon çıktı monupol şase yazdı doktor ara ara kasık ağrılarım oluyor
Malesef geçen cumartesi günü kürtaj oldum 3 doktora danıştım ikisi özelde biri üniversitede ucure kürtaj dedi 10 haftalıktim ama kese 6 haftalik görünüyordu.ayrica bebek görünmedi doktor ya boş gebelik yada ölmüş dediCanım bende de aynı durum var şu an. Noldu senin durumun?
Çok geçmiş olsun canım benim. Allah tez zamanda tekrar nasip etsinMalesef geçen cumartesi günü kürtaj oldum 3 doktora danıştım ikisi özelde biri üniversitede ucure kürtaj dedi 10 haftalıktim ama kese 6 haftalik görünüyordu.ayrica bebek görünmedi doktor ya boş gebelik yada ölmüş dedi
Senin durumun nasıl canımÇok geçmiş olsun canım benim. Allah tez zamanda tekrar nasip etsin