Çok geçmiş olsun 3 kere yaşadım aynı şeyi üstelik kan pıhtılaşması olmamasına rağmen sonuncusun da kan sulandırıcı kullandım yine aynıMerhaba hanımlar içimi derinden etkileyen bir yara var ne yapsam düzelmiyor benim 11 yaşında bir kızım var sonra 2020 yılında bir kardeşi olsun istedik hamile olduğumu öğrendiğimizde havalara uçtuk nasıl mutluyuz 7. Haftalıkken kalp atışını duyduk bu mutluluk dahada katlandı sonra 1 hafta sonra lekelenmem olduğu için acile gittim ve 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuş nasıl bir şok yaşadık anlatamam neyse ilaçla kürtaj oldum sonra 3 ay sonra yine hamile kaldım hem korku hem mutluluk bunuda aynı hüsranla kaybettim aynı haftasında sonrasında biz tabi yine şoktayız hani ilk çocuğumuzda hiçbir problem olmadan doğmuşken bu 2 kayıp yıprattı bizi gen testi pırtılaşma testi hepsini yaptırdım pırtılaşma çıktı dedi doktorlar sonrasında hamile kalmadan önce kan sulandırıcı hap kullan folıc asıt kullan sonra hamile kalınca iğnede ilave dediler 2021 kasım ayında tekrar hamile kaldım ve iğnemede başladım herşey güzel ilerleyecek bu sefer deyip iyice kendimi rahatlaştırmışken buda aynı oldu artık tekrar hamile kalmaktan gerçekten korkar oldum pırtılaşma genetik lupus anti koagulan prolaktin protein c ve s tsh glukoz rahim filmi bunları yaptırdım şekerim sınırda çoktı doktor diyet dedi başkada hiçbir sıkıntı çıkmadı hani anlamadığım fazla kilom yok 74 kiloyum neden kiloya bağlıyolarsa 4000 lik oksapar ve coraspin 100lük kullandım 3. kaybımda acaba iğne dozumu yetersiz geldi doz ayarlaması nasıl yapıyo doktorlar pırtılaşma faktör v leiden heterizgot mfhrt 677 homozigot başına gelen oldumu bu şekilde artık çözüm yolu aramaktan yoruldum kızıma bir kardeş daha verebilseydim keşke
TRIOD RAHATSIZLIĞIM YOK BENİM 2 Lİ DEĞERLERDEYDİ SANIRIMTsh değerinizi hatırlıyor musunuz? Kaç çıkmıştı en son?
GERÇEKTEN ZOR Bİ SÜREÇ HANİ NEDEN KAYNAKLI OLDUĞUNU NET BİR ŞEKİLDE BİLSEK ONA GÖRE NEYSE TEDAVİSİ YAPTIRIRIZ AMA YOK YANİ ANLAM VEREMİYORUM YORULDUMDA ASLINDAÇok geçmiş olsun 3 kere yaşadım aynı şeyi üstelik kan pıhtılaşması olmamasına rağmen sonuncusun da kan sulandırıcı kullandım yine aynıAllah hayırlısını versin ne diyim
Yurtdışında gebelik isteyenlerin TSH değeri 1 civarında olması gerektiği kabul ediliyor artık. 2 ve üstü düşüğe veya gebeliğin hiç oluşmamasına kesin sebep olarak bakılıyor. Aklınızda olsun.TRIOD RAHATSIZLIĞIM YOK BENİM 2 Lİ DEĞERLERDEYDİ SANIRIM
DEĞERİM 1.34 çıkmış onla iligili sorun yok dediler bana anlamadımYurtdışında gebelik isteyenlerin TSH değeri 1 civarında olması gerektiği kabul ediliyor artık. 2 ve üstü düşüğe veya gebeliğin hiç oluşmamasına kesin sebep olarak bakılıyor. Aklınızda olsun.
hayır zaten yaşayan bir çocuğum var eğer böyle bşey olsaydı hiç çocuğum olmazdı sanırımKan uyuşmazlığınız var mı eşinizle?
Kan uyuşmazlığı ilk çocuğu etkilemez zaten. İkinciyi etkiler eğer ilk bebekten sonra gerekli iğneyi vurulmazsa anne. O yüzden sordumhayır zaten yaşayan bir çocuğum var eğer böyle bşey olsaydı hiç çocuğum olmazdı sanırım
O zaman değeriniz iyiDEĞERİM 1.34 çıkmış onla iligili sorun yok dediler bana anlamadım
VALLA DOKTORLARA SÖYLEDİM KAN GRUPLARIMIZI AMA BİZE BU ŞEKİLDE BİŞEY DİYEN OLMADI BİLEMİYORUM MAALESEFKan uyuşmazlığı ilk çocuğu etkilemez zaten. İkinciyi etkiler eğer ilk bebekten sonra gerekli iğneyi vurulmazsa anne. O yüzden sordum
RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN AMA GERÇEKTEN ZOR BİR SÜREÇ2 düşük yaptım ikisi de 8. Hafta bitimi
3. Bebeğim oğlum dünyaya geldi genim homozigot kan sulandırıcı iğne hap kullandım.
Oğlumdan sonra tekrar gebe kaldım kan sulandırıcı ilaca başladım iğneye gecemeden gene düşük yaptım
Bende anlamıyorum hiç nasip gerçekten
Çok geçmiş olsun. Benim 4 düşüğüm var. Her testi yaptırdık karı koca ama hiçbir sebep bulunamadı. En son tüp bebek denedik. Allaha şükür şimdi 7 aylık kızım var. Sakın pes etmeyinMerhaba hanımlar içimi derinden etkileyen bir yara var ne yapsam düzelmiyor benim 11 yaşında bir kızım var sonra 2020 yılında bir kardeşi olsun istedik hamile olduğumu öğrendiğimizde havalara uçtuk nasıl mutluyuz 7. Haftalıkken kalp atışını duyduk bu mutluluk dahada katlandı sonra 1 hafta sonra lekelenmem olduğu için acile gittim ve 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuş nasıl bir şok yaşadık anlatamam neyse ilaçla kürtaj oldum sonra 3 ay sonra yine hamile kaldım hem korku hem mutluluk bunuda aynı hüsranla kaybettim aynı haftasında sonrasında biz tabi yine şoktayız hani ilk çocuğumuzda hiçbir problem olmadan doğmuşken bu 2 kayıp yıprattı bizi gen testi pırtılaşma testi hepsini yaptırdım pırtılaşma çıktı dedi doktorlar sonrasında hamile kalmadan önce kan sulandırıcı hap kullan folıc asıt kullan sonra hamile kalınca iğnede ilave dediler 2021 kasım ayında tekrar hamile kaldım ve iğnemede başladım herşey güzel ilerleyecek bu sefer deyip iyice kendimi rahatlaştırmışken buda aynı oldu artık tekrar hamile kalmaktan gerçekten korkar oldum pırtılaşma genetik lupus anti koagulan prolaktin protein c ve s tsh glukoz rahim filmi bunları yaptırdım şekerim sınırda çoktı doktor diyet dedi başkada hiçbir sıkıntı çıkmadı hani anlamadığım fazla kilom yok 74 kiloyum neden kiloya bağlıyolarsa 4000 lik oksapar ve coraspin 100lük kullandım 3. kaybımda acaba iğne dozumu yetersiz geldi doz ayarlaması nasıl yapıyo doktorlar pırtılaşma faktör v leiden heterizgot mfhrt 677 homozigot başına gelen oldumu bu şekilde artık çözüm yolu aramaktan yoruldum kızıma bir kardeş daha verebilseydim keşke
bende bütün testleri yaptırdım ama sonuç olarak net bir şekilde sebep bulunmadı hayırlısı sizin bebeğiniz varmı yaşayan bana tüp bebek falan demediler pırtılaşma olduğu için iğneye başladım gebelik olur olmaz doz testi yapılacak ona göre devam edecekler bir taraftan tekrar çok istioyuruz ama bir taraftantan yine aymı olursa korkusuÇok geçmiş olsun. Benim 4 düşüğüm var. Her testi yaptırdık karı koca ama hiçbir sebep bulunamadı. En son tüp bebek denedik. Allaha şükür şimdi 7 aylık kızım var. Sakın pes etmeyin
Tüp bebek tedavisi ile hamile kalıp doğum yaptım çok şükür 7 aylık kızım var. Ben de pıhtılaşma bile yoktu ama yine de doğuma kadar günde 2 doz oksapar kullandım. Doğru doktor doğru tedavi çok önemlibende bütün testleri yaptırdım ama sonuç olarak net bir şekilde sebep bulunmadı hayırlısı sizin bebeğiniz varmı yaşayan bana tüp bebek falan demediler pırtılaşma olduğu için iğneye başladım gebelik olur olmaz doz testi yapılacak ona göre devam edecekler bir taraftan tekrar çok istioyuruz ama bir taraftantan yine aymı olursa korkusu