gebelik kan testi yaptırsam adet tarihimden yaklaşık 7 gün önce kesin sonuç çıkarmı??

nehirasi

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
2.284
12
358
selam kızlar,

4 ağustosda 6 haftalık bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum.bu ay yine bebek düşünüyoruz.

diş etimde enfeksiyon varmış,dişçi röntgen çekmeden birşey yapamıyor hamile olabileceğimi söyleyince kan testini yaptır öyle gel dedi haftaya cumaya randevu verdi.
18 inde test yaptırsam bir gün sonra alırım.24 ekim batım.

kan testi yaptırsam adet tarihimden yaklaşık 7 gün önce kesin sonuç çıkarmı geç döllenme olursa ne olur kafam karıştı yardım edermisiniz.
bu dişçiden zor randevu alınıyor kaç aydır uğraşıyorum oda bu aya denk geldi.

KESİN..die bişey olmuyor malesef işte..bırakın 7 gün önceyi 7 gün adeti gecikende bile çıkmayabiliyor..ama yinede ben sizin durumunuzda olsam test yaptırırdım öle bi durum olmadıgı için beklemedeyiz

KESİN..die bişey olmuyor malesef işte..bırakın 7 gün önceyi 7 gün adeti gecikende bile çıkmayabiliyor..ama yinede ben sizin durumunuzda olsam test yaptırırdım öle bi durum olmadıgı için beklemedeyiz

her ihtimalde test yaptıracağım negatif çıkıp sonra hamile olursam bide röntgen çektirirsem diye korkuyorum.

bence hamileysende çıkmaz benimki geç döllenme falan değildi ona rağmen adete 4 gün kala yaptırdığım hcg 26 çıktı yani 2-3 gün önce yaptırmış olsam kesinlikle negatif çıkacaktı

canım bende dun endoskopı olacaktım batıma tam 1hafta varr sordum hemılelık süphesi var bi zararı varmı diee doktor egr öle bi şüphe varsa olmaz dedi aynı senın doktorun gıbı kan testı yaptır dedı ben onuda ıstmedım çünkü geblik varsada cıkmaycaktıı

ARKDAŞLAR BU SAT VE BAT NE OLUYOR arkdaşlar ben yasmini bırakalı tam 5 ay oldu bebiş düşünüyruz ama olmadı daha bende çok üzülüyorum 28 günde bir adet oluyorum size yazayım yumurtlama dönemin ne zman olur ilk adet gördüğüm gün 27 eylül yumurtlamam günün ne zman olur ben tama kestiremiyorum bunun belirtisi ne olur benim be kasığım ağrıyor ne de sıvı biseyler geliyoryada ben anlamıyorum sizce hangi günler ilişkiye girmem lazım ?_çocuk çok istiyorum

bence hamileysende çıkmaz benimki geç döllenme falan değildi ona rağmen adete 4 gün kala yaptırdığım hcg 26 çıktı yani 2-3 gün önce yaptırmış olsam kesinlikle negatif çıkacaktı

bende bundan korkuyorum.
haftaya arayıp randevuyu ertelemesini isterim tabi randevu verirse

dişçi dün dişimi temizledi.dişimimi temizledi canımımı aldı bilmiyorum dişim zonkladı başımda dün acayip ağrıdı ilaçta alamadım bugün sabah anca düzeldi

tekrar gidince ne yapacak hiç bilmiyorum acımasız kadın

küçücük bir şüphe bile yetiyor.
sonra neden yaptırdım demekte kötü.
hamile değilsekde keşke yaptırsaydık diyeceğiz
sanırım yinede işi şansa bırakmamak lazım.

kadın olmak ne kadar zor.

canım haplardan sonra yumurtalığın tembelleştiğini duymuştum ben hiç kullanmadım.
internetten ovulasyon tarihlerini hesaplayabilirsin.
en önemlisi stres yapmamak inşallah en kısa zamanda sende hamile kalırsın.

bat:beklenen adet tarihi
sat:son adet tarihi

5 ay kullandım ilacı evleli 11 ay oldu bende 6 ay kullandım ilacı 5 aydır kullanmıyorum iş uzun yıllar tembelleşmez...çok istiyorum çünkü ytecrübeli arkadaşlar benim yumurlama gfunumü hesaplayabilir mi?
beklenen adet :25 ekimson
son ADET:27 EYLÜL
NOT: BAZEN BİRKAÇ GÜN GEÇ OLUYOR BAZEN DE BİRKAÇ GÜN ERKEN BU NORMAL Mİ SİZCE?

canım kadınlar kulübünün sitesinde var yumurtlama gününü sende hesaplayabilirsin.
ben yinede yazayım.

araçlar-ovulasyon tarihi hesaplama

dişçiye verdiği randevu tarihinde gittim anestezi vermeden işlem yaptı.
reglimden birgün önce yani dün kan tahlili yaptırdım ve hamileyim 56 çıktı değerim zamanla artacaktır inşallah :26:

1 hafta önce yaptırsaydım çıkmayacaktı.

destek olan arkadaşlara teşekkür ederim

belirti falan var mı peki
yaaa seni burda buldum ya bakıyorum isim çok tanıdık resimde çok tanıdık geldi . sonra hatırladım dedim bu bizim "2018 hamile olarak girmek isteyen anneler" den . hamilelik imzadına görünce iyice emin oldum .
bende pek yazamıyorum oraya ama hergün girip okuyorum geçtiyimiz cuma günü bat a 6 gün kala kan vermiştim 2 çıkmıştı sonucum. bugunde bat günüm bakalım bir ümit bekliyorum burdaki formu okuyordum o yüzden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…