KESİN..die bişey olmuyor malesef işte..bırakın 7 gün önceyi 7 gün adeti gecikende bile çıkmayabiliyor..ama yinede ben sizin durumunuzda olsam test yaptırırdım öle bi durum olmadıgı için beklemedeyiz
her ihtimalde test yaptıracağım negatif çıkıp sonra hamile olursam bide röntgen çektirirsem diye korkuyorum.
negatif çıkıp gebe olan çok kişi var ama dua edelim varsa çıkar inşallah...
bence hamileysende çıkmaz benimki geç döllenme falan değildi ona rağmen adete 4 gün kala yaptırdığım hcg 26 çıktı yani 2-3 gün önce yaptırmış olsam kesinlikle negatif çıkacaktı
belirti falan var mı peki
canım bende dun endoskopı olacaktım batıma tam 1hafta varr sordum hemılelık süphesi var bi zararı varmı diee doktor egr öle bi şüphe varsa olmaz dedi aynı senın doktorun gıbı kan testı yaptır dedı ben onuda ıstmedım çünkü geblik varsada cıkmaycaktıı
ARKDAŞLAR BU SAT VE BAT NE OLUYOR arkdaşlar ben yasmini bırakalı tam 5 ay oldu bebiş düşünüyruz ama olmadı daha bende çok üzülüyorum 28 günde bir adet oluyorum size yazayım yumurtlama dönemin ne zman olur ilk adet gördüğüm gün 27 eylül yumurtlamam günün ne zman olur ben tama kestiremiyorum bunun belirtisi ne olur benim be kasığım ağrıyor ne de sıvı biseyler geliyoryada ben anlamıyorum sizce hangi günler ilişkiye girmem lazım ?_çocuk çok istiyorum
5 ay kullandım ilacı evleli 11 ay oldu bende 6 ay kullandım ilacı 5 aydır kullanmıyorum iş uzun yıllar tembelleşmez...çok istiyorum çünkü ytecrübeli arkadaşlar benim yumurlama gfunumü hesaplayabilir mi?
beklenen adet :25 ekimson
son ADET:27 EYLÜL
NOT: BAZEN BİRKAÇ GÜN GEÇ OLUYOR BAZEN DE BİRKAÇ GÜN ERKEN BU NORMAL Mİ SİZCE?
yaaa seni burda buldumbelirti falan var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?