Gebelik kahverengi akıntı

zuhregeckalan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
11
2
36
49
Merhaba arkadaşlar tüp bebek transfer oldu ikiz tuttu şükür ancak 6 haftalığım ve başlarda tutunma kanaması yaşamıştım kesilmişti şimdi yeniden kahverengi akıntı şeklinde yeniden başladı . Progestan iğne zaten 2 aydır oluyorum fakat doktorum ek olarak 3 günkullanmak üzere endol fitil verdi.bu haftalarda hala tutunma kanaması yalayan var mı benim gibi .daha önce bu şekilde akıntı yaşayıp 8.haftada 2 kaybım var . O yüzden yine tedirginim ama bu şekilde olup sağlıklı Doğum yaptığını söyleyenler de var.aranızda bilen var mı

Merhaba arkadaşlar tüp bebek transfer oldu ikiz tuttu şükür ancak 6 haftalığım ve başlarda tutunma kanaması yaşamıştım kesilmişti şimdi yeniden kahverengi akıntı şeklinde yeniden başladı . Progestan iğne zaten 2 aydır oluyorum fakat doktorum ek olarak 3 günkullanmak üzere endol fitil verdi.bu haftalarda hala tutunma kanaması yalayan var mı benim gibi .daha önce bu şekilde akıntı yaşayıp 8.haftada 2 kaybım var . O yüzden yine tedirginim ama bu şekilde olup sağlıklı Doğum yaptığını söyleyenler de var.aranızda bilen var mı
Canim ben 8ci haftadayim tup bebekle oldu benimde ikiz 3 4 defa kahverengi akintilar oldu hatta pembe bile oldu progestan kullaniyorum vajinada birikiyor ve bebek buyurken kılcal damarlara baski yapıyormuş o yüzden olduğunu söyledi doktor ama sen yinede ihmal etme takip et benim doktor bacağından suzulcek kadar olmadığı sürece sknti yok dedi

Ay rahatladım ya.Allah razı olsun .hayırlısuyla ikimiz de sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.3 gündür aynı başlarda olduğu gibi az az ama sürekli olunca endişe ediyor insan.teşekkürler

Sağlıkla kavuş yavrularına arkadaşım inşallah.

Kahverengi kanamayı arkadaşım da yaşadı dönem dönem onun tüp bebek değildi ama cok şükür sağlıkla aldı yavrusunu kucağına.
Sen de iyi düşün hep iyi olsun inşallah,
Kalbini gönlünü ferah tut her şey çok güzel olacak Allahin izni ile insallah 🤗

Arkadaşlar çok teşekkür ederim ama maalesef.2 kese vardı biri zaten iyice küçülmüş diğerinin ise içi boş .boş gebelik dedi doktor .içim acıyor .çok üzgünüm.bir iki gün bekleyelim dedi doktor kullandığım progestan iğneleri kesti sanırım belki kendi düşer diye bekleyelim dedi yoksa kürtaj olacağım .bu durumu yaşayıp kürtaj olmadan atlatan oldu mu acaba

Back
X