• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik istiyorum

Layla3535

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
39
11
3
27
Merhaba ben yeni kayıt oldum . Ben 3 ay önce isteyerek hamile kaldım ama ne yazık ki 7 haftalıkken düşük yaptım şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum eylulun 12 si adet başlangıcım biz eşimle ayın 29 unda beraber olduk adet ortalama 28 gün sürüyor korunmadan bazı belirtiler gosteriyroum ama acaba psikolojik mi belimde ağrı kasiklarimda ağrılar beyaz süt gibi bir akintimvar adetime 2 gun var bu sabah test yaptım ama negatifti zaman geçmek bilmiyor göğüslerim sis ama ağrı yok

Erken gebelik testi ile mi yaptırdın? Psikolojik olabilir şuan prolaktinin de yüksek olabilir o da engeller. Ayın 11inde tekrar idrar testi ile dene adetin gelmezse, sonra emin olmak için kan tahlili yaptır.

O kadar sabirsizim ki sanki zaman geçmek bilmiyor hayır normal beş liralık olan testlerden yaptırdım.

Erken gebelik testi ile mi yaptırdın? Psikolojik olabilir şuan prolaktinin de yüksek olabilir o da engeller. Ayın 11inde tekrar idrar testi ile dene adetin gelmezse, sonra emin olmak için kan tahlili yaptır.
O kadar sabirsizim ki sanki zaman geçmek bilmiyor hayır normal beş liralık olan testlerden yaptırdım

O kadar sabirsizim ki sanki zaman geçmek bilmiyor hayır normal beş liralık olan testlerden yaptırdım
Keşke o zamanbekleseymişin normal test için bir kaç gün daha. Şimdi aynı hesaba çıkar. Neyse hayırlısı olsun. Bekleyemezsen sabah git kan ver derim

Çıkar, ilk adetinden 3, yumurtlamanın üzerinden 2 hafta geçti. Spermler 12 ila 72 saat arası yaşıyor, yani sperm tutunsa bile şuan gebelik varsa, 2 haftalık hamile olduğunu gösterir.

Back