• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik istiyorum

Fb ipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
36
Puanlar
48
Selam arkadaşlar 2 seneye girecek evliliğim 1 sene korundum 8-9 ay oldu korunmayı birakali çocuk istiyoruz tüm tahlilleri mi yaptırdım normal çıktı eşimden tahlil verdi oda normal çıktı hiçbir sıkıntı yokmuş normal yolla gebe kalma şansım var mı ilaç kullanmadan beyanda doğal yöntemlerle bilgilendirir misiniz beni şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Selam arkadaşlar 2 seneye girecek evliliğim 1 sene korundum 8-9 ay oldu korunmayı birakali çocuk istiyoruz tüm tahlilleri mi yaptırdım normal çıktı eşimden tahlil verdi oda normal çıktı hiçbir sıkıntı yokmuş normal yolla gebe kalma şansım var mı ilaç kullanmadan beyanda doğal yöntemlerle bilgilendirir misiniz beni şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Canm merhaba eger adet duzensizliklern varsa yumurtlama gününü ayarlayamassin . Eğer yumurtan catlamiyorsa iğne kullanabilirsin . Ama her sey yolunda ise kafana takmayip normal yolla kalabilirsin. Benmde 2 .Senem hiç korunmadm bı sene önce normal şekilde oldu fakat durmadi. Su anda benim de hiç bı problemim yok ama olmuyor bu ay ilk kez çatlatma iğnesi vurundum bakalım bu ayı bekliyorum . Umarım senin tedaviye ihtiyacn kalmaz

Selam canim bi yil adet tarihin duzenliyse eger adet bittikten sonraki on gun hamile kalma riskin asiri yuksek o gunler iliskiye cok onem vermelisin benimde bi bebegiim var. Bende 6 ay korundum tabi benm korunma sebebim hastaliktan dolayiydi 6 ay sonra korunmayi biraktim biraktigim ay hamile kaldim hemen ama ben yumurtlama tarihlerini takip ettim. Bi onerim daha var sana iliskiden sonra kalkma hemen yat hatta yastik koy beline lavaboya gitme yarim saat bekle kendinisık ıyıce akinti gelmemesine dikkat et ben bunlara cok onem verdim tavsiye ederim rabbim en kisa zamanda verir insaallah

Vede stres yapma asla olmuyo diye cok etkilenir bunyen takma dua et oluruna birak

Back