Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkGebelik istiyorum ilk doktor kontrolü yardım
26 yaşındayım ve bana yapılmıştı. Ayrıca her kadının her sene yaptırması gereken bir test olduğunu söyledi doktorum. Şüphelenicek bi durumumda yoktu başka arkadaşlarımada yapıldı genelde yapılıyor
Biz de 6 ay denedik ve olmamıştı doktora gitmeye karar verdik vajinal muayene oldum hormonlarıma bakıldı ve bir sıkıntı olmadığını 1 sene içinde gebelik olmamasının normal olduğunu 6 ay daha gün aşırı ilişki şeklinde denememizi istedi. 1 sene sonunda yine doktora gittik olmuyor diye bu defa benden rahim filmi istedi eşimden sperm testi. Rahim filmi temiz çıktı ama sperm testi kötüydü malesef 1 sene boşuna zaman kaybetmiştik. Sizin de öyle olacak diye birşey yok yanlış anlamayın ama çok bebek istiyorsanız eşinizde test verirse iyi olur kafanız rahat olur. 4 yıl olacak evleneli tüp bebekle hamileyim ben
Çok şükür canım darısı isteyen herkese nasip olsun.
Denemeye başlayalı çok olmamış ama şimdiki aklım olsa en baştan testleri yaptırır sorun yoksa bile sorun olmadığını görür denerdik kafamızda soru kalmazdı diyorum inşallah sizin sonuçlarınız da güzel gelir ve içiniz rahatlar en kısa zamanda anneliği tatmanız dileğiyle.
Çok şükür canım darısı isteyen herkese nasip olsun.
Denemeye başlayalı çok olmamış ama şimdiki aklım olsa en baştan testleri yaptırır sorun yoksa bile sorun olmadığını görür denerdik kafamızda soru kalmazdı diyorum inşallah sizin sonuçlarınız da güzel gelir ve içiniz rahatlar en kısa zamanda anneliği tatmanız dileğiyle.