- 24 Haziran 2022
- 77
- 8
- 16
- 28
- Konu Sahibi Sesszlkper12
-
Belli olmaz ve 1 iliski olmus biraz zor gibi duruyo ama taji allah bilir bunu biz ne desek zor.Hanimlar şimdi biraz detaylı olacak ama yumurtlama takvimine göre hamile kalmanin en yüksek olduğu gün ilişki oldu bir kere tamamen icine boşaldı tekrarı olmadi yani tek kere oldu hemen duş almadım hemen ayaklanmadim şuan ilişkin üstünden yedi gün geçti ve ben çok merk ediyrm gebelik olmusmudr belli eder mi yumurtlama gunumdu ve hamile kalma sansinin en yüksek dedigi gündu
Olmaz. Ayrıca takvimler tam doğru yumurtlama gününüzü vermez her zaman ovulasyonla takip edin daha iyi.
Belli olmaz ve 1 iliski olmus biraz zor gibi duruyo ama taji allah bilir bunu biz ne desek zor.
Biraz daha bekleyin test icin
Ovulasyonla yumurtlma gunu farkı nedr bilmedigimden soruyrm kusura bakmayin
Şöyle ki yumurtlama tarihi takvim hesabına göre tahmini tarih verir. En doğru günü eczanelerde satılan ovulasyon test kitleri ile tespit edebilirsiniz. Takvim hesabınız doğru da olabilir ama illa tam o gün ilişki olması illa hamilelik olacağı anlamına gelmez. En ideali gün aşırı ilişki yaşanmasıdır. Gebelik henüz belli olmaz 1 hafta kadar daha beklemeniz gerekir. Herşey gönlünüzce olsunBir kere tamamiyla bosalmasi yeterli olmadığı için mi olmaz
Gebelik idrar testi gibi kitler satılıyor eczanede yumurtlama gününüz geldiyse iki çizgi tam aynı renk oluyor. Adetten sonra her gün yapıp bakıyorsunuz bu şekilde daha net takip edersiniz. Takvimdeki yumurtlama gününüz diyen uygulamalar tam doğru gününüzü söylüyor diyemeyiz. Ben olmaz diye testte belli olmaz ona dedim hamile kalmış olabilirsiniz onu bilemeyiz ama öğrenmek için erken.Ovulasyonla yumurtlma gunu farkı nedr bilmedigimden soruyrm kusura bakmayin
Çok teşekkür ederimŞöyle ki yumurtlama tarihi takvim hesabına göre tahmini tarih verir. En doğru günü eczanelerde satılan ovulasyon test kitleri ile tespit edebilirsiniz. Takvim hesabınız doğru da olabilir ama illa tam o gün ilişki olması illa hamilelik olacağı anlamına gelmez. En ideali gün aşırı ilişki yaşanmasıdır. Gebelik henüz belli olmaz 1 hafta kadar daha beklemeniz gerekir. Herşey gönlünüzce olsun
reglinizin gecikmesini bekleyinAllahın işi olurmu olur ama daha erken gibi
O takvimler tam doğruyu göstermiyor aslında tabi olmayacak değil ama 10 12 gün sonra silik cizgiyle görünüyor hakkınızda hayirlisi olsunHanimlar şimdi biraz detaylı olacak ama yumurtlama takvimine göre hamile kalmanin en yüksek olduğu gün ilişki oldu bir kere tamamen icine boşaldı tekrarı olmadi yani tek kere oldu hemen duş almadım hemen ayaklanmadim şuan ilişkin üstünden yedi gün geçti ve ben çok merk ediyrm gebelik olmusmudr belli eder mi yumurtlama gunumdu ve hamile kalma sansinin en yüksek dedigi gündu
Ne yaptınız var mı güzel haberlerMerhaba. Ben de ovulasyon testi yaptığım da çift çizgiyi (hatta 2. çizgi daha da koyuydu) gördüm ve tek ilişki oldu. 8 Marttı. Diğer günler de ovulasyon testi yaptım ve silikleşmeye başladı, sanırım yumurtam çatladı. O zamanlar eşim olmadığı için değerlendiremedik. Umarım spermler hala duruyordur hamile kalma ihtimalim nedir sizce? Sonrasında 2-3 gün inanılmaz bir bel ve kasık ağrısı yaşadım ama şu anda geçti. Adetime 8 gün var. Acaba hamile miyim bekliyorum test yapmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?