• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik iliskden 7 gün sonra belli olur mu

Sesszlkper12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
77
8
16
28
Hanimlar şimdi biraz detaylı olacak ama yumurtlama takvimine göre hamile kalmanin en yüksek olduğu gün ilişki oldu bir kere tamamen icine boşaldı tekrarı olmadi yani tek kere oldu hemen duş almadım hemen ayaklanmadim şuan ilişkin üstünden yedi gün geçti ve ben çok merk ediyrm gebelik olmusmudr belli eder mi yumurtlama gunumdu ve hamile kalma sansinin en yüksek dedigi gündu

Hanimlar şimdi biraz detaylı olacak ama yumurtlama takvimine göre hamile kalmanin en yüksek olduğu gün ilişki oldu bir kere tamamen icine boşaldı tekrarı olmadi yani tek kere oldu hemen duş almadım hemen ayaklanmadim şuan ilişkin üstünden yedi gün geçti ve ben çok merk ediyrm gebelik olmusmudr belli eder mi yumurtlama gunumdu ve hamile kalma sansinin en yüksek dedigi gündu
Belli olmaz ve 1 iliski olmus biraz zor gibi duruyo ama taji allah bilir bunu biz ne desek zor.
Biraz daha bekleyin test icin

Olmaz. Ayrıca takvimler tam doğru yumurtlama gününüzü vermez her zaman ovulasyonla takip edin daha iyi.

Ovulasyonla yumurtlma gunu farkı nedr bilmedigimden soruyrm kusura bakmayin

Bir kere tamamiyla bosalmasi yeterli olmadığı için mi olmaz

reglinizin gecikmesini bekleyin 🥰 Allahın işi olurmu olur ama daha erken gibi

Bir kere tamamiyla bosalmasi yeterli olmadığı için mi olmaz
Şöyle ki yumurtlama tarihi takvim hesabına göre tahmini tarih verir. En doğru günü eczanelerde satılan ovulasyon test kitleri ile tespit edebilirsiniz. Takvim hesabınız doğru da olabilir ama illa tam o gün ilişki olması illa hamilelik olacağı anlamına gelmez. En ideali gün aşırı ilişki yaşanmasıdır. Gebelik henüz belli olmaz 1 hafta kadar daha beklemeniz gerekir. Herşey gönlünüzce olsun

Gebelik idrar testi gibi kitler satılıyor eczanede yumurtlama gününüz geldiyse iki çizgi tam aynı renk oluyor. Adetten sonra her gün yapıp bakıyorsunuz bu şekilde daha net takip edersiniz. Takvimdeki yumurtlama gününüz diyen uygulamalar tam doğru gününüzü söylüyor diyemeyiz. Ben olmaz diye testte belli olmaz ona dedim hamile kalmış olabilirsiniz onu bilemeyiz ama öğrenmek için erken.

Anladim teşekür ederim sunuda sormk istyrm benm ilk oldugu için emin olmak istyrm o yüzden soruyorm adetim 19 başladı ve ayın 2 snde iliski oldu takvimim bu şekilde

Şöyle ki yumurtlama tarihi takvim hesabına göre tahmini tarih verir. En doğru günü eczanelerde satılan ovulasyon test kitleri ile tespit edebilirsiniz. Takvim hesabınız doğru da olabilir ama illa tam o gün ilişki olması illa hamilelik olacağı anlamına gelmez. En ideali gün aşırı ilişki yaşanmasıdır. Gebelik henüz belli olmaz 1 hafta kadar daha beklemeniz gerekir. Herşey gönlünüzce olsun
Çok teşekkür ederim

Takvimim şöyle 19 adet görmüştüm 2 de iliski oldu takvimde çok yüksek dediği gündü bende heycnlndm çok merk ediyrm bilmediğim icin bilen hanimlara sormak istedim 🥰

O takvimler tam doğruyu göstermiyor aslında tabi olmayacak değil ama 10 12 gün sonra silik cizgiyle görünüyor hakkınızda hayirlisi olsun

Merhaba. Ben de ovulasyon testi yaptığım da çift çizgiyi (hatta 2. çizgi daha da koyuydu) gördüm ve tek ilişki oldu. 8 Marttı. Diğer günler de ovulasyon testi yaptım ve silikleşmeye başladı, sanırım yumurtam çatladı. O zamanlar eşim olmadığı için değerlendiremedik. Umarım spermler hala duruyordur hamile kalma ihtimalim nedir sizce? Sonrasında 2-3 gün inanılmaz bir bel ve kasık ağrısı yaşadım ama şu anda geçti. Adetime 8 gün var. Acaba hamile miyim bekliyorum test yapmak için.

Merhaba. Ben de ovulasyon testi yaptığım da çift çizgiyi (hatta 2. çizgi daha da koyuydu) gördüm ve tek ilişki oldu. 8 Marttı. Diğer günler de ovulasyon testi yaptım ve silikleşmeye başladı, sanırım yumurtam çatladı. O zamanlar eşim olmadığı için değerlendiremedik. Umarım spermler hala duruyordur hamile kalma ihtimalim nedir sizce? Sonrasında 2-3 gün inanılmaz bir bel ve kasık ağrısı yaşadım ama şu anda geçti. Adetime 8 gün var. Acaba hamile miyim bekliyorum test yapmak için.
Ne yaptınız var mı güzel haberler 🥰

Back