Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baştan itibaren incele canim doğrusu bu şekilde..yine aklın karışırsa sorKizlar bazi takvimlerde 5.ayin gunleri 19da basliyo ama burda 18den itibaren hangisi dogru ki acaba:/
Cok erken canim nescafe kahve icin. Süt alırken kalsiyum iceriginin olmasina dikkat et bazilarinda kalsiyum yok. Kalsiyum icerikli sut tuketildiginde bebek guzel gelisiyor. Sade sut cok onemli meyvelisini bile onermiyoruz katkili diye. Sade sütü soguk icebilirsin daha iyi oluyor ben de icemezdim ama kafamda hep ictikce bebegimin ictigini hayal edince alistim simdi sutsuz yapamiyorum gunluk bir bardak mutlakaAselece canım 7. Haftamdayım süt içmek istiyor canım ama sade sütü hayatta içemem azıcık nescafe atsam olur mu acaba ?
Merhaba, benim reglim 2 gün geçti ve kan testi yaptım hamilelk değerim 1084 bugün dr kontrolme gittim ama henüz kese görünmüyor erken dedi. Sizce normal mi?GEBELİKTE KESE GÖRÜNMESİ VE KALP ATIŞI
Kese bebegin anne karnindaki dünyası ve içi amniyon sıvısı ile doludur. Genellikle yuvarlak yapidadir.. Gebelikte kese 5. Yada 6. Haftalarda görünür. Kanda beta hcg dwgeri 1000 ile 3000 arasinda oldugunda keseyi görebiliriz.
Gebelik kesesi ilk olarak 2 ile 4 mm arasinda izlenebilir normaldir. Kese boyutu 10 mm ye ulasinca yolk kesesi görünmelidir. Yolk kesesi göründüyse gebelik boş değildir sağlıklıdır..
Gebelikte kalp atışı 5. Hafta ile 12. Hafta arasinda duyulabilir.. Hamile adaylarimiz bunun icin stres yapmamali aceleci davranmamalidir. Ters bir durum söz konusu oldugunda doktorunuz zaten gerekli bilgiyi zaman kaybetmeden verecektir..
İlk verdiğiniz kan sonucu mu 1084 ? Yoksa ikiye katlamış hali mi ? Bu arada bence erken kese içinMerhaba, benim reglim 2 gün geçti ve kan testi yaptım hamilelk değerim 1084 bugün dr kontrolme gittim ama henüz kese görünmüyor erken dedi. Sizce normal mi?