- 27 Kasım 2019
- 286
- 63
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mutlusonsuz12
-
Evet canm tam olarak şuan 4 buçuk hafta civarında. Belki aşılama gününe göre 20 günlük demiş olabilir. Ama dediğim gibi 4 buçuk hafta civariCanım ben aşılama ile hamile kaldım ayın 13 ünde aşılama yaptırdım 26 sında ilk kanda 191 çıktı 3 gün sonra 293 çıktı korkuttu doktor beni beta az çıkmış dedi sonra cumartesi günü 1919 çıkınca ikizde olabilir dedi ocağın 31 inde regl olmuştum cumartesi günü alttan baktı kese gozuktu ilk 4 4 buçuk haftalık dedi sonra 20 günlük diyince bende bir afalladim
Çok teşekkür ederimEvet canm tam olarak şuan 4 buçuk hafta civarında. Belki aşılama gününe göre 20 günlük demiş olabilir. Ama dediğim gibi 4 buçuk hafta civari
Rica ederim canm İnşallah sağlıcakla kucaklarimiza alalım yavrularımızıÇok teşekkür ederim
Amin inşaallahRica ederim canm İnşallah sağlıcakla kucaklarimiza alalım yavrularımızı
Canım 5+6 dayız dayanamadik eşimle özele gittik. Açıkçası birşey beklemeyi ummuyorduk daha küçük olduğu için gene sadece kese görünür diye düşünüyorduk. İlk önce karından ultrasonla baktı miniğim yeni oluşmuş kalp atışını duyduk pıt pıtİkiz olsaydı iki tane kese görünürdü, hayırlı olsun
Kızlar bugün eşimle hastaneye gittik. Kari
Canım 5+6 dayız dayanamadik eşimle özele gittik. Açıkçası birşey beklemeyi ummuyorduk daha küçük olduğu için gene sadece kese görünür diye düşünüyorduk. İlk önce karından ultrasonla baktı miniğim yeni oluşmuş kalp atışını duyduk pıt pıtsonra doktor kesenin hemen yakininda bir oluşum olduğunu düzgün goruntude olduğunu keseye benzettigini ama diğerinden kese boyutunun daha küçük ve icininde boş olduğunu söyledi. Sonrasında dediki bence ikiz gebelik olarak başlamış olabilir ama kesenin biri küçük içi boş ve kaybolacak muhtemelen bu tek gebelik dedi. Sonra çıkmadan önce vajinal ultrasonla da bakalım mi bebeğe zararı varmı kanama alanı da olabilir dedi bende tabiki bakalım dedim. Vajinal ultrasonda bir baktık ki digeride keseymis ve içi dolu orda da bebiş var ve çok şükür az da olsa ondan da kalp atışı duyduk galiba bu ikiz meselesi biraz da his meselesi çünkü doktor böyle bişey görmemesine denemesine rağmen ben surekli böyle hissetmistim. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun inşallah sağ salim ikisinide kucağımıza almak nasip olur inşallah
Evet ikinci vajinal ultrasonda bile gene çok zorladı doktor bir türlü sabitleyemedi kalp atışını çok minik digerinden bir hafta kadar küçük ama uzun uğraş sonucu gördük çok şükür doktorda çok nazlı dediİkinci bıdık nazlı çıkmış desenesağ Salim kucağına alırsın inşallah
Canım çok sevindim bende cumartesi günü gittiğimde tek keseydi bugün sürpriz oldu ikiz gebelik ciktiEvet ikinci vajinal ultrasonda bile gene çok zorladı doktor bir türlü sabitleyemedi kalp atışını çok minik digerinden bir hafta kadar küçük ama uzun uğraş sonucu gördük çok şükür doktorda çok nazlı dediAmin canım sağolasın inşallah ikisini de sağ salim kucağımıza alırız
Maşallah bebislerimize. Benimkiler de boylelerCanım çok sevindim bende cumartesi günü gittiğimde tek keseydi bugün sürpriz oldu ikiz gebelik cikti
Ay maşallah canım inşallah sağ salim alırız doktorun kiloyla ilgili birşey dedi mi canım kaç kiloyla gebe kaldınMaşallah bebislerimize. Benimkiler de boyleler
Hiç bişey demedi canm ama 1.70 boy 73 kilo ile hamile kaldimAy maşallah canım inşallah sağ salim alırız doktorun kiloyla ilgili birşey dedi mi canım kaç kiloyla gebe kaldın
Seninkiler kaç hafta kaç günlük canm. Kalp atışlarını duydunuz muCanım çok sevindim bende cumartesi günü gittiğimde tek keseydi bugün sürpriz oldu ikiz gebelik cikti
Benim doktorda bugün 75 a kadar çıkabilirsin dedi bende 60 kiloyla hamile kaldım illaki mide bulantısı olur veririz tabikide aman sağlıklı eli ayakları düzgün olsunda inşallahHiç bişey demedi canm ama 1.70 boy 73 kilo ile hamile kaldi
Yok canım benimki 5+2 günlük haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi Allah'ımdan bı aksilik olmazsaSeninkiler kaç hafta kaç günlük canm. Kalp atışlarını duydunuz mu
Duyarsın inşallah canm merak etme 5+6 da ikisini de duyduk bizYok canım benimki 5+2 günlük haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi Allah'ımdan bı aksilik olmazsa
Doktora gittiğinde kaç artı kaç olmuş olucaklar canmYok canım benimki 5+2 günlük haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi Allah'ımdan bı aksilik olmazsa
Benimde regliden 8 gün önce 90 çıktı canm. Adet gecikmesinin 10. Günü de ikisinin de kalp atışını duyduk inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarimiza alırız inşallah çok çok dua ediyorum rabbim korusun yavrularımızıBenim reglden 5 gün önce 146, reglden 1 gün önce 1036 çıktı, 4+2'de keseyi gördüm ama ikiz değil:) 7+3te gittiğimde ultrasonda 7+6 dedi, erken döllenme yani. Belki sizin de öyledir. Sağlıkla kucağınıza alın
Valla canım bana doktorun dedigi fazla kilo almamaya çalış erken doğum olur dedi zaten normal gebelikler 9. Ayda oluyor ikizler 8.ayda olur dedi her duamda namazimda bebeklerime sağlıkla kavusmami ediyorum yeterki dua et hiç birşey olmaz Allah'ımin izniyleDuyarsın inşallah canm merak etme 5+6 da ikisini de duyduk bizsağ salim kucağımıza alalım her ikisini de inşallah ikimizde birde benim ikiz olunca gözüm korktu açıkçası hamilelik daha mı riskli olur erken doğma olasılığı yüksek falan
6+2 olucaklar inşallahDoktora gittiğinde kaç artı kaç olmuş olucaklar canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?