- 27 Kasım 2019
- 286
- 63
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mutlusonsuz12
-
Bir tane kese gordu ama daha yeni oluşmuş var yok gibi çok minik dedi. İlerleyen günler de iki kese görme ihtimali olabilir mi? Bu değerler beni suphelendirdi çünkü. Sonuç altındaki referanlara göre de benim sonucum 6 hafta gösteriyor ama ben 4+4 teyim oyuzden suphelendimİkiz olsaydı iki tane kese görünürdü, hayırlı olsun
Yani haftasina göre kan değerim iki hafta büyük çıkıyor. Mesele 4-5 hafta arası 50-750 yazıyor ama benim şuan 4+4 ve sonuç 5000İkiz olsaydı iki tane kese görünürdü, hayırlı olsun
Benim ikiz çocuklarım (çift yumurta)var ve onlara hamile olduğumu 5 gün önce erken gebelik testiyle bile öğrenemedim.Negatifti test yani.Yani haftasina göre kan değerim iki hafta büyük çıkıyor. Mesele 4-5 hafta arası 50-750 yazıyor ama benim şuan 4+4 ve sonuç 5000
Yani sence olabilir mi canm?Benim ikiz çocuklarım (çift yumurta)var ve onlara hamile olduğumu 5 gün önce erken gebelik testiyle bile öğrenemedim.Negatifti test yani.
İkisinin de kesesini aynı anda mi gordu doktor? Ve kaç haftalıkken gördün keseyiBenim ikiz çocuklarım (çift yumurta)var ve onlara hamile olduğumu 5 gün önce erken gebelik testiyle bile öğrenemedim.Negatifti test yani.
Ben gebeliği evde 6 gün gecikme sonrası öğrendim ama doktora 7.haftadan evvel gitmem ben.Gittiğimde direk 2 kese ve bebekler gözüktü o şekilde öğrendim.İkisinin de kesesini aynı anda mi gordu doktor? Ve kaç haftalıkken gördün keseyi
Yani haftasina göre kan değerim iki hafta büyük çıkıyor. Mesele 4-5 hafta arası 50-750 yazıyor ama benim şuan 4+4 ve sonuç 5000
Olabilir gulum ama daha kucuk 7. 8. Belli olur benim gttigim ozel hastaneydi ve cihaz yeniydi 6.4 gordu vajinal baktik bu arada vnku doktor iki sey goruyorm ya kan birikintisi ve bebek yada ikiz dedi vajinal bakinca kalp sesini ve bebek olduklarini anladik ailede varmi dedi evet dedim kardeslerimde tek yumurta ikizi ve benimde tek yumurta ikizi hayirlisi bakalimKızlar yokmu bir fikri olan
Canım doktor üstteki noktaya kese dedi. Eve gelince resme baktım üstteki nokta keseyse alttaki nokta da aynı kese gibi görünüyor dedim kendi kendime olabilir mi sizce resim ekleyim detaylı.Olabilir gulum ama daha kucuk 7. 8. Belli olur benim gttigim ozel hastaneydi ve cihaz yeniydi 6.4 gordu vajinal baktik bu arada vnku doktor iki sey goruyorm ya kan birikintisi ve bebek yada ikiz dedi vajinal bakinca kalp sesini ve bebek olduklarini anladik ailede varmi dedi evet dedim kardeslerimde tek yumurta ikizi ve benimde tek yumurta ikizi hayirlisi bakalim
Canım ilk zaman kese erkenden noktacik görünür ama 20 günlük bir kese boyutu 7.7 cm olmaz. son adet tarihine göre kaç haftalık? Yani 7.7 cm bir kese demek aşağı yukarı 4-4 buçuk haftalık demek benceCanım doktor üstteki noktaya kese dedi. Eve gelince resme baktım üstteki nokta keseyse alttaki nokta da aynı kese gibi görünüyor dedim kendi kendime olabilir mi sizce resim ekleyim detaylı.
Canım ayrıca 20 günlük olabilmesi için adetine 10 gün kala kese görünmesi lazım bu da neredeyse imkansız. Bence doktor yumurtlamaya göre 20 günlük demiştir. Yumurtlamaya göre 20 günlük olunca da ortalama 4 ile 5 haftanın arasında oluyor tam.Kızlar merhaba benimde cumartesi günü beta 1919 su 4+5 de gittim yani vajinadan kese gördü çok minik dedi sonra kaç haftalık hocam diyince 20 günlük dedi 20 günlükken beta bu kadar yükselir mi ve kese gözükür mu
Ya ilkten öyle dedi zaten doktor sonra 20 günlük diyince bende bir şaşırdımCanım ilk zaman kese erkenden noktacik görünür ama 20 günlük bir kese boyutu 7.7 cm olmaz. son adet tarihine göre kaç haftalık? Yani 7.7 cm bir kese demek aşağı yukarı 4-4 buçuk haftalık demek bence
Canım ben aşılama ile hamile kaldım ayın 13 ünde aşılama yaptırdım 26 sında ilk kanda 191 çıktı 3 gün sonra 293 çıktı korkuttu doktor beni beta az çıkmış dedi sonra cumartesi günü 1919 çıkınca ikizde olabilir dedi ocağın 31 inde regl olmuştum cumartesi günü alttan baktı kese gozuktu ilk 4 4 buçuk haftalık dedi sonra 20 günlük diyince bende bir afalladimC
Canım ayrıca 20 günlük olabilmesi için adetine 10 gün kala kese görünmesi lazım bu da neredeyse imkansız. Bence doktor yumurtlamaya göre 20 günlük demiştir. Yumurtlamaya göre 20 günlük olunca da ortalama 4 ile 5 haftanın arasında oluyor tam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?