Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama gününüze bağlı sperm 4-5 gün canlı kalabiliyor bedenimizde. Eğer çok çok yakınsa o güne kalma ihtimaliniz elbette var ama normal yumurtlama gününe göre düşük bir ihtimal. İçiniz neden içinizi yiyor onu anlamadım düşünmüyor musunuz bebişEşimle adet bitiminden hemen sonraki gün ve takip eden iki gün ilişkiye girdik döngüm 25 günde bir oluyor yani ovulasyon dönenim de yakın gebelik ihtimalim nedir ? Bu konularda çok acemiyim içim içimi yiyor
Ovülasyon günüm 22 si yani üç gün var istiyoruz beklediğimiz bi durum geçen ay olmadı bu ay olur inşallahYumurtlama gününüze bağlı sperm 4-5 gün canlı kalabiliyor bedenimizde. Eğer çok çok yakınsa o güne kalma ihtimaliniz elbette var ama normal yumurtlama gününe göre düşük bir ihtimal. İçiniz neden içinizi yiyor onu anlamadım düşünmüyor musunuz bebiş
Regl gününü bekle yada iliskiden 7-10 gün geçtikten sonra erken hamilelik testlerinde dene istersenEşimle adet bitiminden hemen sonraki gün ve takip eden iki gün ilişkiye girdik döngüm 25 günde bir oluyor yani ovulasyon dönenim de yakın gebelik ihtimalim nedir ? Bu konularda çok acemiyim içim içimi yiyor
Ovulasyonunuzu nasıl takip ediyorsunuz? Gün aşırı ilişki tavsiye ederimOvülasyon günüm 22 si yani üç gün var istiyoruz beklediğimiz bi durum geçen ay olmadı bu ay olur inşallah
Telefonuma uygulama indirdim şimdilik ovulasyon testi almadım o uygulama aracılığıyla takip ediyorum olası adet gününden 14 gün önce yani bu perşembeye en Yüksek ihtimal olarak atmış deniycem yolun çok başındayım zaten bu ikinci denememiz bu ay da olmazsa bi test alıp o şekilde takip etmeyi planlıyorumOvulasyonunuzu nasıl takip ediyorsunuz? Gün aşırı ilişki tavsiye ederim
Muhtemelen zaman yaklaştıkça öyle yaparım ama adetin en az bir hafta gecikmesini beklicem boşa umut olmasın içimdeRegl gününü bekle yada iliskiden 7-10 gün geçtikten sonra erken hamilelik testlerinde dene istersen
Çok fazla düşünmemeye de calis inşallah hamilesindir Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahMuhtemelen zaman yaklaştıkça öyle yaparım ama adetin en az bir hafta gecikmesini beklicem boşa umut olmasın içimde
Amin inşallahÇok fazla düşünmemeye de calis inşallah hamilesindir Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Telefon uygulamaları yanıltıcı oluyor bazı kadınlarda mesela ben pcos hastasıyım düzenli de adetim var fakat yumurtladigimi adetten sonra hissediyorum. Kasık ağrısı ve beyaz şeffaf akıntı oluyor o zaman anlıyorum onu degerlendiriyorum geçen ay hamile kaldım ama kimyasal oldu maalesef düşük yaptım aynı şekilde devam ediyorum inşallah rabbim bizlere bebiş nasip ederTelefonuma uygulama indirdim şimdilik ovulasyon testi almadım o uygulama aracılığıyla takip ediyorum olası adet gününden 14 gün önce yani bu perşembeye en Yüksek ihtimal olarak atmış deniycem yolun çok başındayım zaten bu ikinci denememiz bu ay da olmazsa bi test alıp o şekilde takip etmeyi planlıyorum
Amin inşallah gün aşırı yaptık bu defa bizde adet bitti ertesi gün başladım denemeye tabi rabbim verecek bunun bi matematiği yok aslında kısmet nasipte varsa olurTelefon uygulamaları yanıltıcı oluyor bazı kadınlarda mesela ben pcos hastasıyım düzenli de adetim var fakat yumurtladigimi adetten sonra hissediyorum. Kasık ağrısı ve beyaz şeffaf akıntı oluyor o zaman anlıyorum onu degerlendiriyorum geçen ay hamile kaldım ama kimyasal oldu maalesef düşük yaptım aynı şekilde devam ediyorum inşallah rabbim bizlere bebiş nasip eder
Elbette öyle Rabbim ol der ve olur Eğer herhangi bir sorun yoksa gün aşırı iyidir.Amin inşallah gün aşırı yaptık bu defa bizde adet bitti ertesi gün başladım denemeye tabi rabbim verecek bunun bi matematiği yok aslında kısmet nasipte varsa olur