• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ihtimali

bombabombanoktacom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
135
-26
48
27
Temmuz ayı başında sürtünmeli ilişkim oldu.polikistik over hastasıyım.Defalarca test yaptım negatif çıktı.doğum kontrol hapı kullanıyordum.Düzensiz kullanmıştım hap bittikten sonra 10 gün kahverengi lekeler geldi .Tarlusal kullandım adet söktürücü ilaç biteli 12 gün oluyor kanama falan yok.kan testi yaptırayım mı aşırı tedirginim ya

Temmuz ayı başında sürtünmeli ilişkim oldu.polikistik over hastasıyım.Defalarca test yaptım negatif çıktı.doğum kontrol hapı kullanıyordum.Düzensiz kullanmıştım hap bittikten sonra 10 gün kahverengi lekeler geldi .Tarlusal kullandım adet söktürücü ilaç biteli 12 gün oluyor kanama falan yok.kan testi yaptırayım mı aşırı tedirginim ya
Kan testi en doğru sonucu gösterir yaptırın içiniz rahat olsun

hamile kalmanın bu kadar kolay bişey olmuycağını bilmeniz gerek ki.. stresten psikolojik olmuyor belli.. bi polikistik olarak söylüyorum düzensz kullandığınız için kist vardır tarlusalın 1 hafta geçtikten sonra etkisi kalm ıyor vücut atıyor kendi kendinize olmayı bekleyin

hamile kalmanın bu kadar kolay bişey olmuycağını bilmeniz gerek ki.. stresten psikolojik olmuyor belli.. bi polikistik olarak söylüyorum düzensz kullandığınız için kist vardır tarlusalın 1 hafta geçtikten sonra etkisi kalm ıyor vücut atıyor kendi kendinize olmayı bekleyin
Cidden moralman çöküşteyim.Kan testini içim rahat etmesi için yaptırıcam sonra bi doktora muayene olucam

fazla abartıyorsun bu kadar kolay gebelik olsaydı ben ve benim gibiler yıllarca uğraşmazdı.
Ya benim 6-7 ay adet olmadığım zamanlar oldu ama ister istemez sinirlerim bozuluyor isteyene olmaz isteyene olur derler ya ondan hep bu korku.Bi de 2-3 gün önce de idrar tahlili yaptım gene negatif.doktor sitesinde de beta hcg test yaptır kanda dediler onu yaptırıcam içim rahat etsin diye :(

Back