- 17 Şubat 2020
- 47
- 8
- 1
- 24
- Konu Sahibi Ssuudeeenaazz
-
Ya dalga geçmeden lütfen. Gerçekten çok stres yapıyorum.Karnına boşaldıysa kesin hamilesindir
Yok mudur yani?olsaydı simdi iki aylık olurdu
HayırYok mudur yani?
Teşekkürleerr
İstersen kapatabilirsin beni alakadar etmiyor ki bu. Bilmem korkuyorum internet korkutuyorSırf şu saçma konuları görmemek için üyeliğimi kapatabilirim sanırım.. Hala neyden korkuon bacım ?
Yav insan gibi cevap veremiyor musunuz anlamadım kibence kesin hamılesın , hatta haftaya cinsiyeti belli olur ,
dr sana yalan söylemiş , hamılesın
Yav insan gibi cevap veremiyor musunuz anlamadım ki
Sizin yüzünüzden kapatcam kapatırsam ne demek alakadar etmio çok aypİstersen kapatabilirsin beni alakadar etmiyor ki bu. Bilmem korkuyorum internet korkutuyor
Demek ki endişelerim var. Belli insan olduğunuz. Önyargılısınız aşırıiyide sende insan gibi dr gitmişsin dr sana gebe değilsin demiş
halaa gelmiş burda bizle kafa buluyorusun , göbek deliğinden mi hamıle kalacan anlamadım ki ,
sevişmeyi bilmiyorsan ögren , hee ben insanım sen kendıne bak
Demek ki endişelerim var. Belli insan olduğunuz. Önyargılısınız aşırı
Yav ne biliyorsun bilerek seviştim kardeşim bu önyargı değil miyaaa arkadasım ne önyargısı , en önyargıyı ne demek onu bile bilmiyorsun ,
ayy hadi sabah sabah tükettin benii
Yav ne biliyorsun bilerek seviştim kardeşim bu önyargı değil mi
Hamilesin diyenlere niye inanmıyorsun ki ? Insan gibi cevap verin diyosun . Hamile değilsin diyenlere teşekkür ediyosun. Hamilesin diyenlere dalga geçmeyin diyosun.Yav insan gibi cevap veremiyor musunuz anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?