• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ihtimali var mıdır?

Hamilesin diyenlere niye inanmıyorsun ki ? Insan gibi cevap verin diyosun . Hamile değilsin diyenlere teşekkür ediyosun. Hamilesin diyenlere dalga geçmeyin diyosun.
Dalga geçer tarzda yazıyorlar çünkü de ondan bunda anlaşılmayacak bir şey yok. Yok dr yalan söylüyor. Göbek deliğinden hamile kalınıf falan bunlar saçma sapan yorumlarda o yüzden

Sizin yüzünüzden kapatcam kapatırsam ne demek alakadar etmio çok ayp :63: İnternete baksan sen kanser ben kanser burdaki herkes kanserdir zaten doktora kadar gitmişsin yani yıllarca tıp okuyan bir doktor seni inandıramadı da burda seni hiç görmemiş birkaç kişinin yorumu mu seni inandıracak ? Benden sana tek tavsiye.yaptığın şey ilk ise son olsun ilk.değilse bile yine son olsun.. Kimseye güvenme hamilelikten korkarsın hastalık bulaşır uğraşmak zorunda kalırsın..Kimse seni sendin daha iyi koruyamaz..
Bilerek olan bir şey değildi. Sadece internette sonradan okuduğum şeyler korkuttuğu için sizlerinde yorumunı almak istedim.

Sen hamile isen eğer o çocuk çok önemli. Onu çok iyi yetiştir. Çünkü o bir süperkahraman ya da titan olabilir. Sadece sürtünme ile üstelik karnın üstüne boşalmış partnerin, üstüne iki kez adet olunmuş üstelik ultrasonda da göstermemiş kendini. Kesin süper kahraman. Ona iyi bak iyi yetiştir lütfen. Dünya için çok önemli.

Dalga geçer tarzda yazıyorlar çünkü de ondan bunda anlaşılmayacak bir şey yok. Yok dr yalan söylüyor. Göbek deliğinden hamile kalınıf falan bunlar saçma sapan yorumlarda o yüzden
Eee göbek deliğinden hamile kalinmicagini sen de biliyosun demek ki saçma gelmis. Insanlar bıktığı için böyle yorumlar yapiyo . Madem.bu konularda bilginiz yok yapmayın hiç. Sürtünmeyi bile ilişkiye girmek zannediyosunuz

Sürtünmeyle ilişki oldu vajinaya giriş olmadı karına boşalma oldu. 4 defa idrar testi yaptım negatif çıktı. 23 gün sonra adet oldum. 6.hafta (44.gün) doktora gittim karından ultrasonla baktı sıkıntı yok dedi. 2.adetimi de oldum adetlerim 5 gün sürdü. İhtimal var mıdır? Umarım yargılamadan yardımcı olursunuz.

Abla bence sen kesin hamilesin ....

Back