gebelik ihtimali var mı

vntasn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2024
5
0
20
kızlar 13 gün önce gebelik ihtimalinin yüksek olduğu dönemde erkek arkadaşımla bir yakınlasmamız oldu tamamen el ile müdahale yani karşılıklı her hangi bir sıvı bulaşması olmadığını söylüyor erkek arkadaşım ben yine gidip 18 saat sonra Ella kullandım ve benim bundan dört gün sonra sol kasığımda bir ağrı başladı kalçama ve bacagıma vuruyor doktora gittim kist falan olmadığını söyledi yalnız enfeksiyon var ilaç yazalım dedi bugün regl olmam gerekiyordu olmadım gecikecegini az çok kestiriyorum hem çok stresliydim hem de ilaç yüzünden ama sizin desteğinize de ihtiyacım var panik atağım var kafamda kurup duruyorum ya olmazsam diye sizinle konuşmak iyi gelir en azından tecrübelerinizi benimle paylasırsınız

Herhangi bi sıvı bulaşması yoksa nasıl hamile kalabileceğinizi düşünüyorsunuz? Ki buna rağmen bi de Ella almışsınız

Herhangi bi sıvı bulaşması yoksa nasıl hamile kalabileceğinizi düşünüyorsunuz? Ki buna rağmen bi de Ella almışsınız
kuruntu yapıyorum ya bulasmissa erkek arkadaşımın eline diye boşalma bile olmadı kendiside bizzat her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı bana ama şu vuran kasik ağrısı benim beynimi kurcalıyor tamam doktor enfeksiyon da yapar dedi ama ben de diyorum ki ister istemez bu kadar mı tesadüf

İmkansız olamazsınız ertesi gün hapı hormonlarla oynadığı için gecikme olabilir.

Sasirdigim şey ne çok yumurtlama gününde sürtünen veya eli temas eden var ertesi gün hapida kullandım diyorlar bu 3. Kişi gordugum ilginç bu kadar çok denk gelmesi

arkadaşlar ilişkiden 23 gün sonra kanda gebelik testi yaptırdım 2.35 çıktı kesin gebelik şüphesi ortadan kalkar mı doktora sordum yükselmez dedi ama burada o kadar çok şey okudum ki bana adet söktürücü verdi ilk günüm kullanıyorum ama çıkan 2.35 beni hep şüphede bırakıyor daha önce hiç bu kadar yüksek çıkmamıstı anlam veremiyorum yardımcı olabilir misiniz

5-10 arasi sağlıklı bir insanda çıkabiliyor Doktorda yukselmez demiş zaten niye hala olabilir mi diye düşünüyorsunuz

maalesef adet olmadıkça stres yaşıyorum burada bir sürü insan var yok işte ben on haftalıkken öğrendim yok benimki geç döllenme olmuş bilmem ne ben de düşünüyorum acaba geç döllenme oldu da o yüzden artabilir mi diye hani bir şey de yasanmadı kafayı fıttıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…