meddii Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2025 17 3 1 26 Pazartesi 00:26 Konu Sahibi Konu Sahibi meddii #1 Kızlar, Reglim 8 gün gecikti. Testler negatif ama yine de geç döllenmedir belki diye dikkat ediyorum. İlişkiye girmek herhangi sorun yaratır mı sizce?
Kızlar, Reglim 8 gün gecikti. Testler negatif ama yine de geç döllenmedir belki diye dikkat ediyorum. İlişkiye girmek herhangi sorun yaratır mı sizce?
Siyah Palto 🦀 Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 3.316 3.510 48 Pazartesi 00:31 Konu Sahibi Konu Sahibi meddii #2 İlişki için doktor yasak demedıkce yasak yok Olumlu oy 0 Olumsuz oy
D dyquus Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2025 42 13 3 26 Pazartesi 01:27 Konu Sahibi Konu Sahibi meddii #3 meddii .!.: Kızlar, Reglim 8 gün gecikti. Testler negatif ama yine de geç döllenmedir belki diye dikkat ediyorum. İlişkiye girmek herhangi sorun Genişletmek için tıkla... Dikkat ederek yaparsan herhangi bir sorun olmuyor bende olmadı meddii .!.: Genişletmek için tıkla... Olumlu oy 0 Olumsuz oy
meddii .!.: Kızlar, Reglim 8 gün gecikti. Testler negatif ama yine de geç döllenmedir belki diye dikkat ediyorum. İlişkiye girmek herhangi sorun Genişletmek için tıkla... Dikkat ederek yaparsan herhangi bir sorun olmuyor bende olmadı meddii .!.: Genişletmek için tıkla...