İki defa kimyasal gebelikten sonra korunduk Bu ay korunmadık
Gecikmesi normal mi?
Son adetimin ilk günü 26 Kasım son günü 5 Aralık
İki defa kimyasal gebelik geçirdim zaman adetimden iki üç gün önce yaptım zaman çıkıyordu Normalde erken belli olurdu
Adetimden yine aynı şekilde hemde erken gebelik testinin yaptım negatif ayın 24tü ayın 29 gibi gelmesi gerekiyordu
Ayın 30 yaptım adetim geckmisinden bir gün sonra negatife ayın 2sinde yaptım yine negatif dedim bekleyim az daha bugün yaptım yine negatif sürekli test yapmanın nedeni doktor inostrol ilacını verdi gebe kalınca bırak içme dedi o yüzden her üç beş gün gibi sürede tekrar yapıyorum ters bir şey olmasın diye
Gebelik belirtilerin çoğu var ilki adet gecikmesi göğüste şişlik belimde ağırı
çok fazla susuyorum aslında bir bardak içiyorum bir saat olmadan yine gidiyorum aşerme oluyor ama çok olmuyor kokudan tiksinme var oda çok olmuyor çok uykum oluyor öğlen gibi kalkıyorum akşam 11 10 oldu mu uykum geri geliyor birde bir kaç gündür halim yok bir şey de yapasım yok adetim gecikmiş hali bugünle birlikte 9 gün
Gebelik testinde sürekli negatif olması normal sonradan hiç pozitif oldu mu? Olur mu?
Artık yapmayacağım ayın 8sinde kan vereceğim dahiliye gideceğim tiordi için HCG tahlil isteyeceğim