• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik için

babymommy

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2023
2
0
6
29
Arkadaşlar selamlar eşimle üç aydır bebek istiyoruz denemeye de başladık bu ay Lh testi aldım yumurtlamamı iki aydır tutturamadım çünkü Lh pili gördüğüm gün değerlendirdik ,ertesi gün ne yapsak eşimle bir türlü yapamadık çünkü psikolojik olarak bebek için olduğunu düşününce konsantre olamıyor ilişki olmadı ertesi gün ,sizin eşlerinizde böyle ereksiyon sıkıntısı yaşadı mı bu dönemde , bu dönemden önce böyle sıkıntılarımız yoktu cevap verirseniz sevinirim

Yumurtlama takip etmek güzel ama sadece 3 aydır deneme yapıyorsanız bu kadar baskı hem size hem eşinize fazla. Zaten aşağı yukarı 2 günde 1 ilişki her türlü yumurtlama çatlamaya denk geliyor. Sizin erekte olacak bi organınız yok, o yüzden fark edemiyorsunuz ama size de büyük baskı

Arkadaşlar selamlar eşimle üç aydır bebek istiyoruz denemeye de başladık bu ay Lh testi aldım yumurtlamamı iki aydır tutturamadım çünkü Lh pili gördüğüm gün değerlendirdik ,ertesi gün ne yapsak eşimle bir türlü yapamadık çünkü psikolojik olarak bebek için olduğunu düşününce konsantre olamıyor ilişki olmadı ertesi gün ,sizin eşlerinizde böyle ereksiyon sıkıntısı yaşadı mı bu dönemde , bu dönemden önce böyle sıkıntılarımız yoktu cevap verirseniz sevinirim
Biz ille de bebek odaklı ilişkiye girmiyoruz bence sizde normal olarak istediğiniz zaman ilişkiye girin zaten otomatik olarak
2 günde bir ilişkiye girildiğinde yumurtlama gününe denk gelir ve gebelik oluşur kendinizi strese sokmayın bende bu süreç içindeyim ama eşime hadi bebek için yapalım bunu da demedim hiç

Ben senede 3 defa zor adet görürdüm. Doktorum bana yumurtalıklarımin tembel olduğunu bu yüzden gün aşırı yani iki günde bir değerlendirmemiz gerektiğini söylemişti. Böylelikle illaki bir gün yumurtlamaya denk gelecekti. Öyle de oldu. Biraz uzun sürdü ama 7. Ayda tutturduk. Stres yapmayın bazı insanlarda hiçbir problem olmamasına rağmen ilk aylarda tutmuyor. Akışına bırakın

Back