- 5 Mayıs 2020
- 1.792
- 750
- 73
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Ya işte anlayamadığım nokta şurası canım 7. Gün adetten sonraki gün mü oluyorMerhaba canim benim bildigim kadariyla adet bitiminde başkaniyor genelde 7ci günü. 15 gun sabah aksam aç karina 1 bardak içiliyor. Sonraki ay ise adete 10 gun kala günde 2 defa içiliyor. Ve kür tamamlaniyor. Bu ay InsaAllah ben de denemek istiyorum
Adetin bittiği gün bugün adetten sonraki 4. Günüm yatmadan içsem olur mu geç mi kalmış oluyorum yumurtlama günlerime var dahaEvet adet bitimi başlanıyor 15 gün sabah akşam ben yumurtlama görünce bırakmıştım
Yoo başlayın bence ne farkeder ki haç üç Aşağı ha beş yukarı bende zaten 9 10 gün yapabilmiştimAdetin bittiği gün bugün adetten sonraki 4. Günüm yatmadan içsem olur mu geç mi kalmış oluyorum yumurtlama günlerime var daha
Adetin başladigi ilk gun 1ci gun okarak sayiyorsun ve 7ci gun adetin bitmişse içiyorsun.Ya işte anlayamadığım nokta şurası canım 7. Gün adetten sonraki gün mü oluyor
Kaynattım bile hYoo başlayın bence ne farkeder ki haç üç Aşağı ha beş yukarı bende zaten 9 10 gün yapabilmiştim
Şifa olsunKaynattım bile hadi hayırlısı
Anlaadıımmm sonunda yaa teşekkür ederim adetimin biteli 4. Günüm kaynattım bile hadi hayırlısı bakalımAdetin başladigi ilk gun 1ci gun okarak sayiyorsun ve 7ci gun adetin bitmişse içiyorsun.
Allah razı olsun canım benim ya Allah'ım kucaklarımızı boş koymasın inşallahŞifa olsun
Aminnnnn inşallahAllah razı olsun canım benim ya Allah'ım kucaklarımızı boş koymasın inşallah
Hadi inşallah ya benim adetten sonraki 5. Günüm oluyor 1 hafta felan içerim diye düşünüyorum, yada ovulasyon testi kullanıyorum çatlamayı gördükten sonra bırakırım diye düşünüyorum bakalım ne olacakBugün 7. Günüm yarın bende başlamayı düşünüyorum, bugün kaçtı
InsaAllah vesile olur da bu ay guzel haberler alirsinAnlaadıımmm sonunda yaa teşekkür ederim adetimin biteli 4. Günüm kaynattım bile hadi hayırlısı bakalım
Amiiinnnn amiiinnnn amiiinnnn inşallah yaaInsaAllah vesile olur da bu ay guzel haberler alirsin
Ben ovülasyon kullanmıyorum, 10 gün yapıcam öyle. Bu ay olmaz ise ovülasyon alıcam. Ovülasyonda kullandığınız marka nedirHadi inşallah ya benim adetten sonraki 5. Günüm oluyor 1 hafta felan içerim diye düşünüyorum, yada ovulasyon testi kullanıyorum çatlamayı gördükten sonra bırakırım diye düşünüyorum bakalım ne olacak
Ovula canım testin adı 30 tane ovülasyon testi aldım yanımda 10tane gebelik testi hediye n11 deBen ovülasyon kullanmıyorum, 10 gün yapıcam öyle. Bu ay olmaz ise ovülasyon alıcam. Ovülasyonda kullandığınız marka nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?