Gebeliğe Hazırlık Gebelik için Soğan kürünü yanlış biliyor muşum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fatosss_mustafa

hoşgeldin Melisa'm 🍼 2022
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
1.792
750
73
Kızlar ben hep adet olmadan 10 gün öce felan başlıyordum ve adet oluyordum. Hamile kalmak için farklıymış galiba adet bittikten sonra başlayıp yumurtlama günğünde bırakılıyormuş doğru bilenler yazsın ne olur yaa

Merhaba canim benim bildigim kadariyla adet bitiminde başkaniyor genelde 7ci günü. 15 gun sabah aksam aç karina 1 bardak içiliyor. Sonraki ay ise adete 10 gun kala günde 2 defa içiliyor. Ve kür tamamlaniyor. Bu ay InsaAllah ben de denemek istiyorum

Evet adet bitimi başlanıyor 15 gün sabah akşam ben yumurtlama görünce bırakmıştım

Ya işte anlayamadığım nokta şurası canım 7. Gün adetten sonraki gün mü oluyor

Bugün 7. Günüm yarın bende başlamayı düşünüyorum, bugün kaçtı
Hadi inşallah ya benim adetten sonraki 5. Günüm oluyor 1 hafta felan içerim diye düşünüyorum, yada ovulasyon testi kullanıyorum çatlamayı gördükten sonra bırakırım diye düşünüyorum bakalım ne olacak

Ben ovülasyon kullanmıyorum, 10 gün yapıcam öyle. Bu ay olmaz ise ovülasyon alıcam. Ovülasyonda kullandığınız marka nedir

Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.

Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.

İbrahim saraçoğlunun sitesinden aldım, aynen bu şekil yapılıyor. Bende bir fayda göstermedi ama inşallah sende işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…