- 16 Ocak 2020
- 257
- 198
- 23
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah rabbim nasip eder![]()
Ben ovulasyon takibi yaparak hamile kaldim ama koyu gunu buldugumda ogunde dahil 4 gun ust uste yaptim ama belli olmuyo Allahin isi tek iliskiyle hamile kalanda varAllah gonlune gore versin insallah
![]()
İnşallah olmustur cnm bence gün aşırı devam edin yine
Bende bak canım söyle oldu 18,19,20,21 günleri ilişki oldu sadece...
Bak bunlarda benim testim... Yalnızca koyu ve silik günler oldu yani 4gün işte üst üste sonra test yapmadım... Baska ilişki de olmadı![]()
9.gün..ç yazan çatlama... 20sinde yum. Çatladı. Siliklesti testya çok tatlısın çok teşekkür ederim. Hemen hemen ben de koyuyken arka arkaya iştePeki kaç gün sonra öğrendin muhteşem haberini
![]()
![]()
9.gün..ç yazan çatlama... 20sinde yum. Çatladı. Siliklesti testtam o günün üzerinden gecen 9. gün test yaptım çıktı 11.gün kan verdim
![]()
Sen o gün test yap ama çıkmazsa üzülme çünkü en erken aslında 12.gün çıkıyor ama benim gbi istisnalar elbet var...Darısı başıma kuşumBen de9 gün sonra alırmışım haber
![]()
Sen o gün test yap ama çıkmazsa üzülme çünkü en erken aslında 12.gün çıkıyor ama benim gbi istisnalar elbet var...
ben misal kızımda 12. günden önce testlerde görmedim... Tam 12.gün dü o zaman silikte olsa görmüştüm çift çizgiyi
Bunda ise 9. Gün öylesine yapayım daja var ama olsun ddim ama çıktı![]()
İnşallah etiketle beni ya da özelden yaz canımOzaman 18mart gibi tekrar görüşelimSevinç mi paylaşırız teselli mi edersin
düşünmemeliyim düşünmemeliyim
![]()
İnşallah etiketle beni ya da özelden yaz canım
Evet relax düşünme simdiden düşünmenin manası yok... Sen düşünsende düşünmesende olacak olacagına varacak...
Hayırlısı olsun sağlık olsun inşallah...![]()
![]()
Teşekkür ederimYazıcam mutlaka çok teşekkür ederim inşalah güzel haberlerlekadınlar gününüz de kutlu olsun bu arada kocaman sevgiler
![]()
Kızlar yardımcı olursanız sevinirim..4 yâda 5 gün önce erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı arkasından adetim başladıktan sonra kullanmak için ovulasyon testi siparıs ettim dün elime geçti..30 lü aldım.adetime 3 gün var akşam öylesine bi yapayım dedim ovulasyon testinden t çizgisi bariz belirgin çıktı..bu ne anlama geliyor şimdi yumurtlamam devam mı ediyor..
Canım gebelik değil sanırım test yaptım tekrar negatif çıkıyo..galiba yumurtlamamla ilgili..adetimi bekliyorum..keşke gebelik olsaydıYa tekrar yumurtladın askım yada gebelik![]()