• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık gebelik için kürleri paylaşalım hep birlikte gebe kalalımmm...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

glycl06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2017
211
144
103
32
ben ibrahim saraçoğlunu dinliyordum da bugün bissürü tavsiyesi var hadi yapanlar hamile kalanlar paylaşsın bildiklerini yardımcı olalım birbirimize mesela ben bugün hormonları düzene sokan bi kür öğrendim ve hafta sonu alıp başlayacağım

kür: 2 ay testere dişli aslan pençesi çayı günde iki kez içilirse hormonlar düzene giriyor prolaktin hormonu düşüyor ve bi ay sonra hamile kalma olasılığı artıyor...

hadi sizden de bekliyorumm

ben ibrahim saraçoğlunu dinliyordum da bugün bissürü tavsiyesi var hadi yapanlar hamile kalanlar paylaşsın bildiklerini yardımcı olalım birbirimize mesela ben bugün hormonları düzene sokan bi kür öğrendim ve hafta sonu alıp başlayacağım

kür: 2 ay testere dişli aslan pençesi çayı günde iki kez içilirse hormonlar düzene giriyor prolaktin hormonu düşüyor ve bi ay sonra hamile kalma olasılığı artıyor...

merak edip baktım bu bitki neymiş diye. Allah razı olsun başka bir derdime derman oldunuz :))

Kür filan bilmiyorum ama hayıtotunun bir çok kişiye vesile olduğuna şahit oldum. Tavsiye ederim.

nar suyu da çok etkiliymiş iltihap vs gibi şeyleri dışarı atıyor ve aynı zamanda yine hormonal düzen sağlıyormuşşşş...

Aslan pençesi yle hayıt kullandım dostinex kullanmadan prolaktinim 51 den 21 e düştü. Sonra kullanmadım bi daha. Belki yine yükseldi. Hamile kalamadım çünkü. Ama benim bizim başka sorunlarımız da var.

Süt maydanoz buharı. soğan suyu. İncir havuç kürü. Bal tarçın çörek otu. Duyduklarım bunlar ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bu ay bi şeyler uygulamaya başlayacam. Ama hangisi?

Back