- 6 Haziran 2024
- 142
- 137
- 18
- 30
- Konu Sahibi muallimezey
-
İnsallah şifa olurHamile kaliyorum ama ya düşük oluyor ya da boş gebelik. Yumurta kalitesi mi dusuk bilmiyorum. Bu yüzden arı sütü polen hayıt ekstraktı bı karışım aldım aktardan gebe kalmak isteyen kadınlar için satıliyormus aldım ben de.
Amin sizin de inşallah ben hayıt otunu almış bulundum o isyerimde duruyor gün içerisinde demleyip 1 su bardağı iciyorum geceleri de bu karışımdan bı tatlı kaşığı yiyorum. Siz de alın bundan bence.İnsallah şifa olurarı poleni bende duydum bu hayır otu karışımını kullanayım olmazsa onu da deneriz napalım
Aktarlara sorayım her aktarda herseyi tam bilmiyormuş ya bugün baktım propolis diye satılan var sadeceAmin sizin de inşallah ben hayıt otunu almış bulundum o isyerimde duruyor gün içerisinde demleyip 1 su bardağı iciyorum geceleri de bu karışımdan bı tatlı kaşığı yiyorum. Siz de alın bundan bence.
İstanbuldaysanız yanık aktar diye bi yerden aldım pendikte. Aktar da komikti düşük amh olan kadınlar alıyor bunu gebelik için deyince gülesim geldi. Annem de yumurta ye çiğ iç diyor hatta bunu başka yerlerden de duydum. Yumurta kalitesini arttıran şeyler lazım.Aktarlara sorayım her aktarda herseyi tam bilmiyormuş ya bugün baktım propolis diye satılan var sadece
Ben adet bittikten sonra başladım eğer bu ay olmazsa sizin denediğiniz gibi de denerim, nasip Rabbim verirse olurSadece hayıt otunu adetin 2 günü başlayıp 10 gün içtiğim ay hamle kalmıştım .
Bu ay tekrardan içtim bakalım nasıl sonuçlanacak
Biz elimizd3n geleni yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri
Istanbuldayım ama Pendik çok uzak bana, kabak çekirdeği incir havuç filan yememiz gerekiyormuş zaten kahvaltı da yumurta avakoda zeytin peynir böyle sağlıklı şeyler tüketmek gerekirmişİstanbuldaysanız yanık aktar diye bi yerden aldım pendikte. Aktar da komikti düşük amh olan kadınlar alıyor bunu gebelik için deyince gülesim geldi. Annem de yumurta ye çiğ iç diyor hatta bunu başka yerlerden de duydum. Yumurta kalitesini arttıran şeyler lazım.
Aynn öyleBen adet bittikten sonra başladım eğer bu ay olmazsa sizin denediğiniz gibi de denerim, nasip Rabbim verirse olur
Peki siz içerken kaşıklarınızda Ağrı baskı hissediyor muydunuz ? Benim iki gündür ağrım var acaba diyorum o içtiğim mi yapıyorAynn öyle
Yumurta geliştiği için olabilirPeki siz içerken kaşıklarınızda Ağrı baskı hissediyor muydunuz ? Benim iki gündür ağrım var acaba diyorum o içtiğim mi yapıyor
Olabilir bakalım ümidim tükeniyor ama Rabbim niyetimizi duamızı biliyor inşallahYumurta geliştiği için olabilir
Kızlar merhaba , Tüp bebek denedim ben iki kez olumsuz sonuçlandı , nasip diyelim, şimdi bitkisel kürlere döndüm , 3 ay vitamin ve kürlerle yürütecegim bu süreci sizlerden kullanan oldu mu ?
Soğan kütü maydonoz filan denemiştim hep ama olmadı
Şimdi hayır otu ve bi kaç tane otları karıştırdım aktarda onu içiyorum. Sizlerinde önereceği varsa alırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?