• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik icin koca karı fitili

Miray6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
17
13
3
30
Merhabalar ..
Kulube yeni üye oldum .Sizlere kısa bir şekilde gebe kalmak icin basvurdugum fitillerden bahsetmek istiyorum .
2 yıldır evliyim . Ilk gunden itibaren korunmadım fakat herhangi bir gebelik durumu yaşamadım ..
Polikistik over kistim var ve adetlerimde duzensizdi . Hsg filmi cektirdim ve doktor sol tupumde tikaniklik oldugunu soyledi . Herhangi bir ilac kullanmadim .
Velhasil ; gebe kalamayan bir arkadasim halk arasinda koca kari hekimi denilen bir bayana gitti ve Allah'ın izniyle hamile kaldi .
Çekinerek bende gittim . 80 bitki karisimi olan bir bitki hazirlatti . ( Hataydan )
2.5 aydir kullaniyorm.
Adetlerim duzene girdi fakat hic gogus agrisi yasamazken gogus agrisi yasamaya basladim .. Dokunamayacak kadar cok agriyor . Ilk aynda gebelk oldugunu dusundum ama regl oldum .
Bu arada fitilleri 1 ay kullanip hekime muane olmaya gittim bana sol tupumun acildigini soyledi .
Sorum ;
- Hic bu fitillerdn kullanan veya etrafinda kullanan kisiler oldu mu ? Olduysa tecrubelerini paylasabilirmsnz ?
- Regl doneminde gogus agrisi yasamayan fakat gebe kalmadan once agri cekenler var mi ?

Bu tarz koca karı uydurmalarının çok da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Sakin ola isim tarif vs paylaşmayın.
Bir tıp hekiminin verdiği ilaçları kullansaydınız keşke.
Belki göğüs agrisi yan etkisidir kullandığınız seyin..

Göğüs hassasiyeti adet olduğunda geçer
Adet olmadan önce hassasiyet olur.
Gebelikte göğüs hassasiyeti en belirgin belirtilerden.
Arasındaki fark
Gebelikte hassasiyet gün geçtikçe artarken
Adet olacaksan hassasiyet kaybolmaya başlar . Biri artarken diğeri azalır .

Neden böyle bir risk aldınız bilmiyorum. Ben cesaret edemezdim bravo. Şanslısınız tüp açılmış ama saçma sapan bir şey yaşayabilirdiniz. Geri dönülmez hasarlar bırakabilirdiniz vücudunuzda.
doktor size bir tedavi uygulamadı mı pko ve tıkanıklık için.
Bence şu ana kadar olan olmuş yapmışsınız bir cahillik. Şimdiden sonra bir kadın doğum uzmanına gidip tedavi olun.

Neden böyle bir risk aldınız bilmiyorum. Ben cesaret edemezdim bravo. Şanslısınız tüp açılmış ama saçma sapan bir şey yaşayabilirdiniz. Geri dönülmez hasarlar bırakabilirdiniz vücudunuzda.
doktor size bir tedavi uygulamadı mı pko ve tıkanıklık için.
Bence şu ana kadar olan olmuş yapmışsınız bir cahillik. Şimdiden sonra bir kadın doğum uzmanına gidip tedavi olun.
Cesaret konusu kisiden kisiye gore degisiklik gosterir . Eskiden de gebe kalamayan ve bu yontemlerle gebelik elde eden kadinlarinn sayisi oldukca fazlaydi..
Doktorlarin tedavi yontemleri kalbimi tam olarak mutmain etmez iken acikcasi bu yontem oldukca mutmain etti .
Etrafimda goden ve guzel sonuclar elde eden kisiler de olunca o guveni aliyorsunuz ..
Bitkilerden bir zarar gelmeyecegini dusunuyorum ( Dogru kullanildigi muddetce )
Cahillik olarak elestirmek yanlia bir uslup . Acikcasi yazarken bu sekilde yorum gelebilecegini dusunmustum ..
Yorumunuz icin tesekkurler .
Ben bu sekilde tecrube yasayan arkadaslarin fikrini almak istiyorum 😊

Merhabalar ..
Kulube yeni üye oldum .Sizlere kısa bir şekilde gebe kalmak icin basvurdugum fitillerden bahsetmek istiyorum .
2 yıldır evliyim . Ilk gunden itibaren korunmadım fakat herhangi bir gebelik durumu yaşamadım ..
Polikistik over kistim var ve adetlerimde duzensizdi . Hsg filmi cektirdim ve doktor sol tupumde tikaniklik oldugunu soyledi . Herhangi bir ilac kullanmadim .
Velhasil ; gebe kalamayan bir arkadasim halk arasinda koca kari hekimi denilen bir bayana gitti ve Allah'ın izniyle hamile kaldi .
Çekinerek bende gittim . 80 bitki karisimi olan bir bitki hazirlatti . ( Hataydan )
2.5 aydir kullaniyorm.
Adetlerim duzene girdi fakat hic gogus agrisi yasamazken gogus agrisi yasamaya basladim .. Dokunamayacak kadar cok agriyor . Ilk aynda gebelk oldugunu dusundum ama regl oldum .
Bu arada fitilleri 1 ay kullanip hekime muane olmaya gittim bana sol tupumun acildigini soyledi .
Sorum ;
- Hic bu fitillerdn kullanan veya etrafinda kullanan kisiler oldu mu ? Olduysa tecrubelerini paylasabilirmsnz ?
- Regl doneminde gogus agrisi yasamayan fakat gebe kalmadan once agri cekenler var mi ?
içeriği ne ki fitilde 80 otun içeriği

Cesaret konusu kisiden kisiye gore degisiklik gosterir . Eskiden de gebe kalamayan ve bu yontemlerle gebelik elde eden kadinlarinn sayisi oldukca fazlaydi..
Doktorlarin tedavi yontemleri kalbimi tam olarak mutmain etmez iken acikcasi bu yontem oldukca mutmain etti .
Etrafimda goden ve guzel sonuclar elde eden kisiler de olunca o guveni aliyorsunuz ..
Bitkilerden bir zarar gelmeyecegini dusunuyorum ( Dogru kullanildigi muddetce )
Cahillik olarak elestirmek yanlia bir uslup . Acikcasi yazarken bu sekilde yorum gelebilecegini dusunmustum ..
Yorumunuz icin tesekkurler .
Ben bu sekilde tecrube yasayan arkadaslarin fikrini almak istiyorum 😊

doğru kullanıldığını ve bu ilacı hazırlayan kişinin doğru bir şey hazırladığından emin olamazdım ben. Hiçbir belgesi sertifikası olmayan kişiler. Kontrol yok denetleme yok. Kötü bir tecrübe yaşadığında da hesap soracağın kimse yok. Güven vermeyen bu. Bu sebeple cesaret edemem ben.
Alternatif tedavilere ben de çok meraklıyım. Ama kocakarıya gidemezdim yani. Ben muhtemelen fonksiyonel tıp konusunda uzman bir kadın doğumcuya giderdim pko için.

Şimdi şöyle bir örnek vereyim size hayıt otunun pko ya iyi geldiği halk arasında biliniyor ve bu tarz karışımlarda hayıt otu civan perçemi gibi bitkiler bulunur genelde. Ama burada sizin lh fsh değerleriniz devreye giriyor ki hayıt otu lh seviyenizi yükseltir. Eğer lh seviyeniz fsh tan yüksekse bu bitkiyi kullanmamalısınız gibi. Alternatif tıp fonksiyonel tıp konusunda uzman hekimlerle görüştüğünüzde size daha doğru bitkisel tedavileri uygulayacaklardır. Ama sizin sağlık durumunuzu okumayı bilmeyen bir kadının herkese verdiği fitili size de vermesi herkeste iyi etki bırakırken sizde kötü etki bırakabilir. Hormonlarını düzenli kontrol ettirmeli ve sonuçlarını doğru okuyabilecek kişilerden destek almanız lazım.

şaka mı yapıyorsunuz? kullandığınız otlar yüzünden böbrekleriniz iflas ettiğinde veya kanamanız olduğunda biz doktorların yöntemlerini beğenmediğiniz için o koca karı hanım teyzeye başvurursunuz o zaman,acil servise falan gelmezsiniz olur mu ?

gebe kalınca memeniz ağrımak zorunda değil. bitkiler fallop tüplerinizdeki tıkanıklığı açamaz. bitkiler pcos'unuzu tedavi edemez.
ya şöyle şeyler yapmayın Allah aşkına, ne olduğunu bilmediğiniz bin tane bitkiyi alıp içmek sizi nasıl ''MUTMAİN'' edebiliyor?
bilinçsizce tüketilen o bitkiler hem böbrek yetmezliği hem kanser hem de kanama yapabiliyor,biliyor musunuz?

boşuna 6 sene okuyup diploma alıyoruz biz,tü kaka, yazıklar olsun o koca karı hanım teyze kadar olamadık.

madem bitkileriyle böyle şeyleri tedavi edebiliyor o teyzemiz,söyleyin de patentini falan alsın. Belki Nobel'i falan kazanır. :işsiz:

böyle şeyleri de herkesin okuyabileceği yerlere yazıp da,evlat hasretiyle yanıp tutuşan kadınların vebalini almayın. evlat özlemiyle en küçük şeyden bile medet uman,ümitle deneyen kadınlar var. yarın bir gün biri sizin yüzünüzden bu bitki karışımını alır içer,sağlığından olur, o zaman başkasının hakkına fena halde girersiniz işte. neyse siz o zaman da MUTMAİN olmanın bir yolunu bulursunuz.

(beni bilen bilirgenelde hep sakinimdir. ancak gerçekten çileden çıktım şunları okuyunca.)

Doktor mutmain etmedi koca karı mı etti? 🤦🏻‍♀️ Tüpün tıkanıklığı hsg ile mi
Mesajlara tek tek yanit vermeyecegim ortak olarak soylemek istedikleriniz belli zaten . Bende bundan dolayi Genel bir cevap vermek istiyorum .
Oncelikle ; İletisimin saglikli olabilmesi icin belli noktalar vardir . Taraflardan birinin Suçlayıcı ve yargılayıcı bir uslup ile konusmasi iletisimin sagliklı ierlemesine engel olur ..
Ben sormus oldugum soruda bu yaptigim dogru mu ? Yoksa yanlis mi ? Diye sormadim .
Size dogrudur bana yanlış , bana yanlış olan size dogrudur . Tek gerekli olan " saygı " ..
Mutmain olmak; bir seye inanmak anlamıma gelmektedir . Benim dedigim anlaşilmamis ise buna inandım ve guvendim demek istedim .
Arastirma yapmadan ilerleyecek biri degilim zaten .
Adetlerim duzensizken düzene girdi.
Sol tupum acildi zaten ellediginiz zaman kalp gibi atmasi ile sizde aktif hale gelmis oldugunu anliyorsunuz .
Yani ben sonuctan memnumum .
Son olarak ben bu durumu yasayan veya etrafinda yasamis olan kisilerin dusuncesini almak istiyorum . Umarim aciklayici olmustur ..
Yanlis bir kelime kullanip kirici olmussam da kusura bakmayin . Hayirli aksamlar size .

Mesajlara tek tek yanit vermeyecegim ortak olarak soylemek istedikleriniz belli zaten . Bende bundan dolayi Genel bir cevap vermek istiyorum .
Oncelikle ; İletisimin saglikli olabilmesi icin belli noktalar vardir . Taraflardan birinin Suçlayıcı ve yargılayıcı bir uslup ile konusmasi iletisimin sagliklı ierlemesine engel olur ..
Ben sormus oldugum soruda bu yaptigim dogru mu ? Yoksa yanlis mi ? Diye sormadim .
Size dogrudur bana yanlış , bana yanlış olan size dogrudur . Tek gerekli olan " saygı " ..
Mutmain olmak; bir seye inanmak anlamıma gelmektedir . Benim dedigim anlaşilmamis ise buna inandım ve guvendim demek istedim .
Arastirma yapmadan ilerleyecek biri degilim zaten .
Adetlerim duzensizken düzene girdi.
Sol tupum acildi zaten ellediginiz zaman kalp gibi atmasi ile sizde aktif hale gelmis oldugunu anliyorsunuz .
Yani ben sonuctan memnumum .
Son olarak ben bu durumu yasayan veya etrafinda yasamis olan kisilerin dusuncesini almak istiyorum . Umarim aciklayici olmustur ..
Yanlis bir kelime kullanip kirici olmussam da kusura bakmayin . Hayirli aksamlar size .
Burda sadece konu sahibinin belirlediği kitle yorum yapmıyor konulara. Forum kurallarına hakimim. Bunları aşmadığım sürece istediğim yere mesaj yazabilirim.

Siz tutup da bu çağda böyle bir konu açabiliyorsanız, bu kadar yüksek etkileşime sahip bi platformda, biz de yanlışa yanlış demek zorundayız. Siz bu doğru mu diye sormasanız da.

Tüpün açıklığı elle muayaneyle anlaşılabilseydi anestezi alıp 1000 tl ödeyip rahim filmi çekilme zahmetine girmezdik.

Keşke yargılanıp sağlıklı iletişim kuramamaktan çekindiğiniz kadar kendi sağlığınızı koruyamamaktan da çekinseniz ve doktorlarımıza güvenseniz.

şaka mı yapıyorsunuz? kullandığınız otlar yüzünden böbrekleriniz iflas ettiğinde veya kanamanız olduğunda biz doktorların yöntemlerini beğenmediğiniz için o koca karı hanım teyzeye başvurursunuz o zaman,acil servise falan gelmezsiniz olur mu ?

gebe kalınca memeniz ağrımak zorunda değil. bitkiler fallop tüplerinizdeki tıkanıklığı açamaz. bitkiler pcos'unuzu tedavi edemez.
ya şöyle şeyler yapmayın Allah aşkına, ne olduğunu bilmediğiniz bin tane bitkiyi alıp içmek sizi nasıl ''MUTMAİN'' edebiliyor?
bilinçsizce tüketilen o bitkiler hem böbrek yetmezliği hem kanser hem de kanama yapabiliyor,biliyor musunuz?

boşuna 6 sene okuyup diploma alıyoruz biz,tü kaka, yazıklar olsun o koca karı hanım teyze kadar olamadık.

madem bitkileriyle böyle şeyleri tedavi edebiliyor o teyzemiz,söyleyin de patentini falan alsın. Belki Nobel'i falan kazanır. :işsiz:

böyle şeyleri de herkesin okuyabileceği yerlere yazıp da,evlat hasretiyle yanıp tutuşan kadınların vebalini almayın. evlat özlemiyle en küçük şeyden bile medet uman,ümitle deneyen kadınlar var. yarın bir gün biri sizin yüzünüzden bu bitki karışımını alır içer,sağlığından olur, o zaman başkasının hakkına fena halde girersiniz işte. neyse siz o zaman da MUTMAİN olmanın bir yolunu bulursunuz.

(beni bilen bilirgenelde hep sakinimdir. ancak gerçekten çileden çıktım şunları okuyb

(beni bilen bilirgenelde hep sakinimdir. ancak gerçekten

(beni bilen bilirgenelde hep sakinimdir. ancak gerçekten çileden çıktım şunları okuyunca.)
Bitki kür tarifi verdim de benim mi haberim yok ?? Bir icerikten bahsetmis olsam belki gercekten hak verecegim size ama kusura bakmayin konusmak icin konusmussunuz ! Normalde bende oldukca sakin bir mizaca sahibim ama konusmak icin konusmaniz da beni öfkelendirdi .

Sizin yazmis oldugunuz yorum; bir kür tarifi verip bunun kullanin diyen birine yapilmis gibi ..

Doktor konusuna gelince ; ablamda dahiliye doktoru . Ben burada genelleme yapmadim belkide belirtmedigim icin yanlis anlasilmis olabilir . Siz bir doktor olarak kendinize guveniyorsaniz problem yok !! 6 yil.okumak onemli degil . Istersek 20 yil okuyalm kendimizi gelistirmedigimiz surece bu bostur !

Koca kari yontemi uygulayan bayana gelince bazilarinda bu yetenk dogustan vardir . Bende hayranm boylelerine . 6 yil okumak kisiyi daha iyi yapmaz degl mi ?

Not : Dr Aslihan yazicioglu gibi bir cok doktorumuzun da iyi ve basarili olduguni biliyorum . Burada doktorlari karalamak gibi bir algi uyandirmaniza asla musade etmem ..
Ben alternatif tipa daha cok guveniyorum .
Buda kimseyi alakadar etmez .

Burda sadece konu sahibinin belirlediği kitle yorum yapmıyor konulara. Forum kurallarına hakimim. Bunları aşmadığım sürece istediğim yere mesaj yazabilirim.

Siz tutup da bu çağda böyle bir konu açabiliyorsanız, bu kadar yüksek etkileşime sahip bi platformda, biz de yanlışa yanlış demek zorundayız. Siz bu doğru mu diye sormasanız da.

Tüpün açıklığı elle muayaneyle anlaşılabilseydi anestezi alıp 1000 tl ödeyip rahim filmi çekilme zahmetine girmezdik.

Keşke yargılanıp sağlıklı iletişim kuramamaktan çekindiğiniz kadar kendi sağlığınızı koruyamamaktan da çekinseniz ve doktorlarımıza güvensen

Keşke yargılanıp sağlıklı iletişim kuramamaktan çekindiğiniz kadar kendi sağlığınızı koruyamamaktan da çekinseniz ve doktorlarımıza güvenseniz.
Konu acmadan once size sorsaydim ??
Kadina ben hsg sonucu mu soylemeden el ile muane ederek sol tupunde tikaniklik var dedi .. 😊 Demek ki el ile muane edip anlayanlar var hos su an bende anliyorum !

Yargilanio iletisim kuramamaktan cekinme gibi bir durumum soz konusu degil . Sizin iletsiim kurma tutumunuz bu ..
Once iyi okuyup sonra yorumlasaniz daha iyi olurmus

Merhabalar ..
2.5 aydir kullaniyorm.
Sorum ;
Allah aşkına şu tarz paylaşım yapıp umut tacirliği yapmayın. Bu kadar doktor boşuna mı yıllarca okuyor. Pes vallahi pes.
Kimisi huni dener kimisi bitki karışımı dener.
marifer gibi paylaşımlarınız bir ee

Allah aşkına şu tarz paylaşım yapıp umut tacirliği yapmayın. Bu kadar doktor boşuna mı yıllarca okuyor. Pes vallahi pes.
Kimisi huni dener kimisi bitki karışımı dener.
marifer gibi paylaşımlarınız bir ee
Kürt hekim fitili diye bir konu acilmis . Tabi oraya burada ki bos insanlar degil gercekyen akledenler toplanmis .
Elhamdulillah hamileyim .
Rabbime sukurler olsun bu durum vesilem oldu .
Ben kimyasal ilaclar kullanmak istemedim bu konuda herkesin kendi fikri !

Ne yazik ki kendini doktor olarak tanitan kisi de dahil bir cok kisi ön yargı ile bos bir sekilde konustu !!

Bana biri nasihat etse onun nasihatini alirim . Misal ; ben bu tur fitillern zararli olabilecegini dusunuyorm . Iyi arastirdnz mi ? Doktor tedavisi daha iyi olmaz mi ? Bi bu sekilde olumlu konusma ve soru uslubu var .

Birde bu ne cahillik !
Marifet gibi paylasmayin !
Ben cabuk sinirlenmem ama buna cok sinirlendim seklinde konusma yapan bireyler var . ( Hos ben daha iletisim kurmadan bir insanin bu sekilde sinirĺenmesine sakin mizacli diyemem ama neyse )

Fikirler bana ait dusunceler bana ait .
Burada bir tarif vermedim ..
Normal soru sordum oncesinde durumumu anlattim. Daha dogru bir sekilde sormak icin .

Normal sartlar da bu usluba sahip kisilerle pek muhatap olmayi sevmiyorum . Yanlis anlasilmasn kucumsemek veya tiye almamak gibi bir dusunceden degil .
Bu usluba sahip kisilerle iletisim zor oldugu icin .

Fakat bu yorumlar bir cok kisi tarafindan okunacak oldugu icin detayli aciklama yapmak istedim . Herkese hayirli gunler ..

Evet
Bu tarz koca karı uydurmalarının çok da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Sakin ola isim tarif vs paylaşmayın.
Bir tıp hekiminin verdiği ilaçları kullansaydınız keşke.
Belki göğüs agrisi yan etkisidir kullandığınız seyin..

Tabi tarif vermem zaten kadin sonuclara bakiyor once herkesib ki bir olmaz muhtemelen . Hamileyim doktor gogus agrisi ve kasik agrisi icin normal dedi . Yorumunuz icin tesekkur ederm 💕💕

Göğüs hassasiyeti adet olduğunda geçer
Adet olmadan önce hassasiyet olur.
Gebelikte göğüs hassasiyeti en belirgin belirtilerden.
Arasındaki fark
Gebelikte hassasiyet gün geçtikçe artarken
Adet olacaksan hassasiyet kaybolmaya başlar . Biri artarken diğeri azalır .
Yorumunuzu yeni gordum kusura bakmayin ..
Elhamdulillah hamileyim .
Aciklamaniz icin cok tesekkur edermm 🥰

Back