Gebeliğe Hazırlık Gebelik için ilk kontrol

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cherryberyy

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
59
51
8
33
Merhaba kızlar, Gebelik için kontrol yaptırmak istiyorum. 6 aydır istiyoruz bir kimyasal gebelik geçirdim . Normalde hayata gidiyorum ama şimdi tahlil vs isteneceği için
Bursa şevket Yılmaz hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Hangi doktoru önerirsiniz? Sanırım gebe olanlar ve olmayanlar olarak doktorlar ayrılıyor. Kontrollerde ne yapıyorlar hangi doktor daha iyi bilginiz varmı? Birde regl iken mi gidilmeli yoksa bitince mi ?

Bursa da yasamadigim icin doktor konusunda bisey soyleyemiycem. Fakat jinekologlarda oyle bir ayrim yok gebelere bakan doktorlar farkli jinekolojik hastalara bakanlar farkli diye bir ayrim yokki. Butun hastalara bakiyorlar

Canım bende bursada değilim cevap veremeyecegim malesef ama doktor şu şekilde ayrılıyor eger ki 1 sene olduysa düzenli korunmasız ilişki olalı infertilite ye gideceksin. Zaten seni yonlendirirler kadın dogumcular. Guzel bi araştırma hastanesine git tavsiyem cünkü kimyasalında olmuş iyice araştırılır en azından. Özel para tuzagı benim gözüm de. En iyisi devlet. Zaten randevulu gidiosan sıkıntı olmuyor işlemler hızlı ilerliyor

6 aydır istiyomuşsunuz pardon. Dikkat etmemişim oraya. Normal kadın dogumcuya gitseniz bakarlar ben 10 ay olmuştu korunmayalı bir sene doldu demiştim sırf baksınlar ayrıntılı die beklemek istemedim.

Bursa da yasamadigim icin doktor konusunda bisey soyleyemiycem. Fakat jinekologlarda oyle bir ayrim yok gebelere bakan doktorlar farkli jinekolojik hastalara bakanlar farkli diye bir ayrim yokki. Butun hastalara bakiyorlar
Belirttiğim hastanede var böyle bi ayrım banada tuhaf gelmişti. İlk şüpheli gebeliğimde kan testi için gittim ben sadece gebelere bakıyorum dedi rica minnet kan testine öyle bakmıştı. İstanbul bi devlet hastanesinde de duydum .

6 aydır istiyomuşsunuz pardon. Dikkat etmemişim oraya. Normal kadın dogumcuya gitseniz bakarlar ben 10 ay olmuştu korunmayalı bir sene doldu demiştim sırf baksınlar ayrıntılı die beklemek istemedim.
nasıl bi yol izlediniz? Bir sorun varmıydı? Regl iken mi gitmek gerekli ne çok soru sordum

nasıl bi yol izlediniz? Bir sorun varmıydı? Regl iken mi gitmek gerekli ne çok soru sordum
Herşeye baktılar regl ken bir kere gittim sanırım. Reglin ilk gunu son gunu 21.gunu die yani yapılacakların listesi verildi. Ve ayrıca rahim filmi ve eşime sprem testi yapıldı. Herşey normal dedi doktor bekleyin 6 ay olmzasa gelin tekrar dendi. 1 sene oldu brn hamile kalamadım bu süre zarfında tedavi oldım klomen ile ancak işe yaramadı. Doktor herşeye bakıyor zaten canım ben istanbulda bi egitim araştırma hastanesine gitmiştim

Canım adetin 3. Yada 2. Günü git bir de 1 sene dolduğunu söyle yoksa bakmazlar

Teşekkür ederim kızlar C life aldım bakalım 1 ay deniyim olmadı gitcem inşallah
Canım ben Gülten özgen e gitmiştim hamile kaldığımda ve herşeyin önlemini almıştı risk alamayız dedi düşük olmasın diye fitil kramp olmasın diye magnezyum vitaminler vs. Yazmıştı çok şükür sağlıklı Bi doğumum oldu 2 düşüğün üstüne. Birde Fatma Nurgül taşgöz çok güzel ilgileniyor. yardımcı doçent Nurhan çelik e gitmeyi düşünüyorum bu sefer ona randevu buldum nasıl Bi Dr bilmiyorum ama diğer ikisinden memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…