Gebelik için ilişki sıklığı.

Çizginin silik çıktığı zaman bende de kasıklarımda ağrı oluyordu yumurtam çatlıyor diye düşünüyordum sizinde öyle muhtemelen ☺️iki çizginin köyü ciktigi günü mutlaka değerlendirmeniz lazim
Tamamdır iki çizginin koyu ciktigi günü değerlendireyim. Peki sizce şimdi çift çizgi çıkmadan önceki günde kırmızilasmaya başlıyor hani 2 gün üst üste değerlendirecek olsanız çift çizgi ve bir gün öncesini mi yoksa çift çizgi ve 1 gün sonrasını mi değerlendirmek daha mantıklıdır? Yani 4 5 Kasım mı mesela 5 6 Kasım mı gibi ?

Ben 3 4 ay falandır test kullanıyorum. 1 er gün oynama olduğunu fark ettim mesela bu Kasım dongusunde 11. Gün çift çizgi gördüm ekimde 9.gün gordum bu ay erken oldu biraz sanirim. . Eylülde 12. gün gördüm ağustos da da 11. Gün gördüm. Yani ağustosta beridir şuana kadar adet dongulerimin 9.gunu 11.gunu 12. Günü çift çizgi gördüm . Ama test yapmaya daha fazla devam etmem sanırım bu ayı da çıkaracak bir testim var onu da yapacağım ondan sonra artık bırakacağım. Bu mantığa göre ben 4 aydır bu şekilde oluyorsa en mantıklısı 9.gun 11.gun ve 12.gunler ilişki olması lazım değil mi ??
Evet koyu çıktığı günleri değerlendirmek gerekiyor iki çizgide koyu olması lazım yumurtlama günleri değişkenlik gösterebiliyor

Tamamdır iki çizginin koyu ciktigi günü değerlendireyim. Peki sizce şimdi çift çizgi çıkmadan önceki günde kırmızilasmaya başlıyor hani 2 gün üst üste değerlendirecek olsanız çift çizgi ve bir gün öncesini mi yoksa çift çizgi ve 1 gün sonrasını mi değerlendirmek daha mantıklıdır? Yani 4 5 Kasım mı mesela 5 6 Kasım mı gibi ?
İkisinin de tutma şansı var canım eşinde sperm sorunu yoksa her ikisininde degerlendirebilirsin istediğimiz zaman bütun tuşlara basiyoruz☺️

X