- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Aminnnm dileyen herkese nasip olsun inşalllahhUmarım pozitifi görürsünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnm dileyen herkese nasip olsun inşalllahhUmarım pozitifi görürsünüz
Ay bana umut oldunuz ya bazı aylar 1-2 kez degerlendirdigimiz oluyor cünkü üzülüyordumOcakta düşünmeye başladık ama Ocak ayında yumurtlama gününe denk gelmedi sonra Şubat ve martta ovulasyon kullandim baktım yumurtlama günüm değişmiyor sonra ovulasyon bıraktım bu aylarda tutmadı yumurtlama günlerini değerlendiriyoduk dediğim gibi yastık koyuyodum ayaklarımı dikiyodum bekliyorum 1 saat o aylar olmadı Nisan ayında sadece yumurtlama ve çatlama günü ilişki oldu hemende kalktım o ay hamile kalmisim bende şaşırdım
Canim hiç stres yapma akışına bırak ozaman oluyor İnanlı bende bir kaç ay olmayınca düşünmeye başlamıştım ama rahat olunca oluyomusAy bana umut oldunuz ya bazı aylar 1-2 kez degerlendirdigimiz oluyor cünkü üzülüyordum
Evet 3 yil oldu catlama oluyorÇatlama oluyormu onuda takip ediyorsunuz degilmi nekadar süredir deniyorsunuz aşılamaya çağırdığını göre uzun suremi
Merhaba hamile kalmışsınız. Bana da yardımcı olur musunuz. Ben 24 günde 1 adet oluyorum 3 aydır ovulasyon testi yapiyorum. 10.günde testte renklenme oluyor kirmizilasmaya başlıyor belirgin bir şekilde 11.gün çift çizgiyi tam görüyorum. 12. Gün aynı saatte testi yaptığımda T çizgisini C den biraz daha siliklesmis görüyorum catlama oluyor sanırım. Hangi günleri degerlendirmem gerekiyor sizce . Sizinle aynı çünkü söyler misiniz lütfen ilişki sıklığı yaşadığınız günleriBende ilk düşündüğümuz zaman hemen ovulasyon testi aldım uygulamadan farklı olabilir diye yumurtalama sizinki gibi benimde 11.12 gün olduğunu tespit edince onu bıraktım yumurtalama günlerini değerlendirdim. Bir kaç ay tutmadı ama bir ay sadece yumurtalama ve çatlama değerlendirdim o ay hamile kaldım siz de güzel haberler alırsınız inşallah en kısa zamanda
Merhabalar hamile kaldiniz mi acaba ? Bende bu yıl ağustos ayından beri deniyorum gebelik olmadı. Genelde ovulasyin testinde 10.gün ilk renklenme görüyorum 11.gün çift çizgi 12. Gün siliklesmeye başlıyor. Sizinle aynı yani. Hangi günleri değerlendiriyorsunuz gebelik oldu mi acaba yazar mısınız lütfenHerkese merhaba , yeni üye oldum umarım buradan kafamdaki sorulara cevap bulabilirim. 6 aydır eşimle bebek istiyoruz ve korunmuyoruz. bebeğe karar verir vermez ilk aydan hem sperm testi hem rahim filmi hem hormon testi baktırdık her sey temiz. Ben son 4 aydır ovülasyon testleri kullanıyorum ve hiç şaşmıyor reglimin 11.günü pik 12.günü çatlama oluyor. Fakat şöyle bir sorunumuz var ki ilişki sıklığımız eşimin iş temposundan dolayı (şehirdışı yurtdışı seyehatler) çok az , bazen sadece pik günümün öncesine denk geliyor , bazen çatlama günü ve sonraki takip eden 1-2 gün daha ilişki oluyor sonra regl döngüm zaten cok kısa oldugu icin pms dönemine giriyorum. Demem o ki , bu kadar az sıklıkla gebe kalamamamın bi ilgisi var mı?
Benim yumurtlamada 11 12 günü oluyordu yumurtlama ve catlamayi değerlendirdim çünkü şehir disinsaydim tam yumurtlama günü akşamı geldim eve ozaman hamile kaldimMerhaba hamile kalmışsınız. Bana da yardımcı olur musunuz. Ben 24 günde 1 adet oluyorum 3 aydır ovulasyon testi yapiyorum. 10.günde testte renklenme oluyor kirmizilasmaya başlıyor belirgin bir şekilde 11.gün çift çizgiyi tam görüyorum. 12. Gün aynı saatte testi yaptığımda T çizgisini C den biraz daha siliklesmis görüyorum catlama oluyor sanırım. Hangi günleri degerlendirmem gerekiyor sizce . Sizinle aynı çünkü söyler misiniz lütfen ilişki sıklığı yaşadığınız günleri
Bana yardımcı olur musunuz testini atayım size yorumlayalim lütfen .anlamadığım konu şu .benim testim çift çizgi olunca yani ikisi ayni koyulukta olduğu gün kasıklarımda bir ağrı oluyor bir ay sol da bir ay sağda anlıyorum. Ama çözemediğim şey şu .yumurtlama ve catlama olayı? Bu ay 5 KASİM da öğlen 12 test yaptım çift çizgi çıktı. Akşam saat 8 9 gibi sol kasığim ağrımaya başlıyor ilişkiye girerken bile bicak batar gibi oluyor . 6 Kasım yine öğlen 12 de test yaptım silik cizgi çıktı. Benim şimdi çatlama 5 Kasım da mı oluyor 6 kasımda mı. Kasigin ağrıdığı gün çatlama günü müdür? Eğer öyleyse benim pozitif test ciktigi günü çatlama günü olarak mı saymaliyim. Bakın testleri m bu şekildeBenim yumurtlamada 11 12 günü oluyordu yumurtlama ve catlamayi değerlendirdim çünkü şehir disinsaydim tam yumurtlama günü akşamı geldim eve ozaman hamile kaldim
Birde şunu sormak istiyorum. Yumurtlama günü ve catlamayi 2 gün üst üste degrlendirmissiniz. Peki ilk degerlendirme olan yumurtlama gününuzden önce kaç gün cinsel perhiz yaptınız hani sperm sayı ve kalitesi açısından soruyorum . Yaptınız mı yadaBenim yumurtlamada 11 12 günü oluyordu yumurtlama ve catlamayi değerlendirdim çünkü şehir disinsaydim tam yumurtlama günü akşamı geldim eve ozaman hamile kaldim
İki çizgide köyü çıktığı zaman yumurta olgunlaşmış pik demek siliklesmeye başlayınca da çatlamış demek genelde doktorlar yumurtlama günlerini bir gün arayla değerlendirin diyorlar ben bı kaç ay öyle denedim sonra telefondaki yumurtalama günlerine göre denedim hiç bişey yapmadığım ay hamile kaldım sadece yumurtlama günü denedik bide ertesi gunuBana yardımcı olur musunuz testini atayım size yorumlayalim lütfen .anlamadığım konu şu .benim testim çift çizgi olunca yani ikisi ayni koyulukta olduğu gün kasıklarımda bir ağrı oluyor bir ay sol da bir ay sağda anlıyorum. Ama çözemediğim şey şu .yumurtlama ve catlama olayı? Bu ay 5 KASİM da öğlen 12 test yaptım çift çizgi çıktı. Akşam saat 8 9 gibi sol kasığim ağrımaya başlıyor ilişkiye girerken bile bicak batar gibi oluyor . 6 Kasım yine öğlen 12 de test yaptım silik cizgi çıktı. Benim şimdi çatlama 5 Kasım da mı oluyor 6 kasımda mı. Kasigin ağrıdığı gün çatlama günü müdür? Eğer öyleyse benim pozitif test ciktigi günü çatlama günü olarak mı saymaliyim. Bakın testleri m bu şekilde
TURUNCU CIZGILI TEST 4 KASIM AKSAM 19.00
MAVİ CIZGILI TEST 5 KASİM ÖGLEN 12
YESIL CIZGILI TEST 6 KASIM OGLEN 12
Bu testlere göre yumurtlama günüm ve catlama günüm nedir . Lütfen yardımcı olun
Regl olgum zaman şehir disinsaydim eşim yanımda değildi canım şansıma yumurtlama günü döndüm evime o ay hamile kaldimBirde şunu sormak istiyorum. Yumurtlama günü ve catlamayi 2 gün üst üste degrlendirmissiniz. Peki ilk degerlendirme olan yumurtlama gününuzden önce kaç gün cinsel perhiz yaptınız hani sperm sayı ve kalitesi açısından soruyorum . Yaptınız mı yada
Bence koyu çıkan gunleri degerlendirmeye başla. Silik çıktıktan sonra 3 gün daha deneyin diyorlar ovulasyon testinde nezaman kalıcak belli olmuyor ben ummadığım zamanda kaldım.ayaklarimi falan yukarı dikerdim her ay hamile kaldığım ay direk kalktım olmaz diye onemsemedimBana yardımcı olur musunuz testini atayım size yorumlayalim lütfen .anlamadığım konu şu .benim testim çift çizgi olunca yani ikisi ayni koyulukta olduğu gün kasıklarımda bir ağrı oluyor bir ay sol da bir ay sağda anlıyorum. Ama çözemediğim şey şu .yumurtlama ve catlama olayı? Bu ay 5 KASİM da öğlen 12 test yaptım çift çizgi çıktı. Akşam saat 8 9 gibi sol kasığim ağrımaya başlıyor ilişkiye girerken bile bicak batar gibi oluyor . 6 Kasım yine öğlen 12 de test yaptım silik cizgi çıktı. Benim şimdi çatlama 5 Kasım da mı oluyor 6 kasımda mı. Kasigin ağrıdığı gün çatlama günü müdür? Eğer öyleyse benim pozitif test ciktigi günü çatlama günü olarak mı saymaliyim. Bakın testleri m bu şekilde
TURUNCU CIZGILI TEST 4 KASIM AKSAM 19.00
MAVİ CIZGILI TEST 5 KASİM ÖGLEN 12
YESIL CIZGILI TEST 6 KASIM OGLEN 12
Bu testlere göre yumurtlama günüm ve catlama günüm nedir . Lütfen yardımcı olun
Yumurtlama gunu dediğiniz benim bu testte 5 Kasım oluyor sanırım yani 5 ve 6 Kasım denediniz gibi örneğin değil mi ?? Birde şu şekilde Bi durum var aslında öğrenmek istediğim ben 5 Kasım öğlen 12 de test yaptım çift çizgi tamam buraya kadar anlıyorum birde aynı gün akşam saat 7 gibi yapıyorum test mesela orda siliklesmis oluyor zaten yani saatler oynuyor arada. O zaman benim yumurtam 5 Kasım da pozitiften sonra kısa bir süre sonra catlamis mi demek oluyor ?? Görsel ekliyorum bunu öğrenmek istiyorum lütfen bilginiz varsa söyler misiniz . Her ay böyle oluyor çünkü geneldeİki çizgide köyü çıktığı zaman yumurta olgunlaşmış pik demek siliklesmeye başlayınca da çatlamış demek genelde doktorlar yumurtlama günlerini bir gün arayla değerlendirin diyorlar ben bı kaç ay öyle denedim sonra telefondaki yumurtalama günlerine göre denedim hiç bişey yapmadığım ay hamile kaldım sadece yumurtlama günü denedik bide ertesi gunu
Bende çift çizgi 1 gün oluyor sadece . Ve çift çizgi öncesindeki gün de kırmızılı hafif belirtmeye başlıyor o kadar . Yani 4 Kasım renkleniyor 5 Kasım çift oluyor 6 Kasım silik oluyor. Öyle düşünün çok üst üste ilişki sperm sayı kalite vb sknti olur diye düşünüyorum. O yuzden ilişki zamanlaması nasıl olmalı bilmiyorum. En iyisi o hafta gün aşırı yapmak sanırım yumurtlama görüncede 2 gün üst üste sanırımBence koyu çıkan gunleri degerlendirmeye başla. Silik çıktıktan sonra 3 gün daha deneyin diyorlar ovulasyon testinde nezaman kalıcak belli olmuyor ben ummadığım zamanda kaldım.ayaklarimi falan yukarı dikerdim her ay hamile kaldığım ay direk kalktım olmaz diye onemsemedim
Olmadı bu ay bende öyle deneyim eğer gebelik olmamışsa. Yumurtlama gününden kastiniz testte çift çizgi gördüğünüz gün ve ertesi gün siliklestigi günü denemiş oluyorsunuz değil mi ?İki çizgide köyü çıktığı zaman yumurta olgunlaşmış pik demek siliklesmeye başlayınca da çatlamış demek genelde doktorlar yumurtlama günlerini bir gün arayla değerlendirin diyorlar ben bı kaç ay öyle denedim sonra telefondaki yumurtalama günlerine göre denedim hiç bişey yapmadığım ay hamile kaldım sadece yumurtlama günü denedik bide ertesi gunu
Yumurtlama günü telefona indirdin porgramda da çıkar zaten doğurganlığın en yüksek olduğu gun demek. Benimde bir gün köyü çıkıyordu ertesi gün siliklesmeye başlıyordu.o günü de değerlendir çünkü 24 saat canlı kalıyormuş yumurta .ben ovulasyonu öğlen yapıyordum genelde günde bir defa .bide sıvı alımına dikkat etmen lazım yapmadan önce.iki çizgide köyü olunca doğurganlık yüksek demek .bende ertesi günü siliklesmeye başlıyorduYumurtlama gunu dediğiniz benim bu testte 5 Kasım oluyor sanırım yani 5 ve 6 Kasım denediniz gibi örneğin değil mi ?? Birde şu şekilde Bi durum var aslında öğrenmek istediğim ben 5 Kasım öğlen 12 de test yaptım çift çizgi tamam buraya kadar anlıyorum birde aynı gün akşam saat 7 gibi yapıyorum test mesela orda siliklesmis oluyor zaten yani saatler oynuyor arada. O zaman benim yumurtam 5 Kasım da pozitiften sonra kısa bir süre sonra catlamis mi demek oluyor ?? Görsel ekliyorum bunu öğrenmek istiyorum lütfen bilginiz varsa söyler misiniz . Her ay böyle oluyor çünkü genelde
Mavi cizgili testi 5 KASIM Öğlen 12
Sari çizgili test 5 Kasım AKSAM 7
Aynen ikiside koyu çıkarsa doğurganlığın en yüksek.oldugu gün demek bide köyü çıktığı zaman telefon daki takvime bak ordaki yumurtlama zamaniyla tutuyormu o günü değerlendirOlmadı bu ay bende öyle deneyim eğer gebelik olmamışsa. Yumurtlama gününden kastiniz testte çift çizgi gördüğünüz gün ve ertesi gün siliklestigi günü denemiş oluyorsunuz değil mi ?
Testi ilk defa mi kullanıyorsun.ben bir kaç ay kullandım sonra baktım her ay aynı gün yumurtluyorum bidaha kullanmadım insan strese giriyor çünküOlmadı bu ay bende öyle deneyim eğer gebelik olmamışsa. Yumurtlama gününden kastiniz testte çift çizgi gördüğünüz gün ve ertesi gün siliklestigi günü denemiş oluyorsunuz değil mi ?
Çizginin silik çıktığı zaman bende de kasıklarımda ağrı oluyordu yumurtam çatlıyor diye düşünüyordum sizinde öyle muhtemelen iki çizginin köyü ciktigi günü mutlaka değerlendirmeniz lazimBende çift çizgi 1 gün oluyor sadece . Ve çift çizgi öncesindeki gün de kırmızılı hafif belirtmeye başlıyor o kadar . Yani 4 Kasım renkleniyor 5 Kasım çift oluyor 6 Kasım silik oluyor. Öyle düşünün çok üst üste ilişki sperm sayı kalite vb sknti olur diye düşünüyorum. O yuzden ilişki zamanlaması nasıl olmalı bilmiyorum. En iyisi o hafta gün aşırı yapmak sanırım yumurtlama görüncede 2 gün üst üste sanırım
Ben 3 4 ay falandır test kullanıyorum. 1 er gün oynama olduğunu fark ettim mesela bu Kasım dongusunde 11. Gün çift çizgi gördüm ekimde 9.gün gordum bu ay erken oldu biraz sanirim. . Eylülde 12. gün gördüm ağustos da da 11. Gün gördüm. Yani ağustosta beridir şuana kadar adet dongulerimin 9.gunu 11.gunu 12. Günü çift çizgi gördüm . Ama test yapmaya daha fazla devam etmem sanırım bu ayı da çıkaracak bir testim var onu da yapacağım ondan sonra artık bırakacağım. Bu mantığa göre ben 4 aydır bu şekilde oluyorsa en mantıklısı 9.gun 11.gun ve 12.gunler ilişki olması lazım değil mi ??Testi ilk defa mi kullanıyorsun.ben bir kaç ay kullandım sonra baktım her ay aynı gün yumurtluyorum bidaha kullanmadım insan strese giriyor çünkü