Gebeliğe Hazırlık gebelik için ilaç tedavisi görenler varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tlgblg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
47
36
3
28
merhaba hanımlar aranıza çok yeni katıldım. bir çok konuyu okudum ama aklımdaki soru işaretine cevap bulamadım sizden konu hakkında deneyimlerinizi paylaşmanızı rica edicem 2 buçuk yıldır evliyim 1 yıldır korunmuyoruz fakat hala gebe kalamadım doktoruma gittim testlerimi yaptım hepsinin temiz olduğunu hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi ve adetimin 2. veya 3.günü tekrar gelmemi ilaç tedavisi uygulayacağını söyledi. bahsettiği tedavi nasıl birşey hiç anlatmadı bile yardımcı olur musunuz ?

Sorun neyse ona göre ilaç verecektir canım. Bi çeşit ilaç yokki. Ama genelde 1 yılı doldurduktan sonra klomene başlatıyor doktorlar yumurta gelişsin diye 5 gün kullanıyorsun ilacı sonra gün veriyor sana çatlatma iğnesi için. Ama dediğim gibi başka bi sorun da olabilir. İlla bu olacak diyemeyiz. Kişiden kişiye değişir.

teşekkür ederim canım hem korku hemde heyecan var ne düşüneceğimi bilemiyorum.. inşallah sorun yoktur.. klomen işe yarıyor mu genel olarak bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…