• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik için başlanacak tedavi hakkında

Gonuldagii

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
50
84
8
26
Merhaba arkadaşlar. 1 buçuk yıldır gebe kalamıyorum. Tüm kontrollerim yapıldı hormon testleri, ultrason, rahim filmi vs. Eşimin de aynı şekilde sperm testleri yapıldı herşey normal çıktı. Doktorum tedaviye baslamak isterseniz başlayalım adetinizin birinci günü bekliyorum dedi. Tüp bebek mi dedim hayır tüplerin tıkalı olsaydı tüp bebek önerecektim tüplerin açık dedi. O an ben rahim filminden çıkmıştım o acıyla sormayı unuttum ne gibi bir tedavi diye. Nasıl bir tedaviye başlayabilir acaba bilgisi tahmini olan var mı ? Adetin ilk günü bekliyorum dedi? Sizin doktorlarınız nasıl bir tedavi uygulamıştı ?

Büyük ihtimalle aşılama yapılacak. Genellikle böyle başlanıyor. 2 aşılama sonrası tüp bebek uygulanıyor. Sebepsiz inferlitile deniyor. Hiçbir sorun yokken bebek olmaması durumu. Umarım ilk denemede güzel haberi alıp bizimle paylaşırsınız ♥️ Ne olursa olsun asla pes etmeyin🙏 Zorlu aşamalar ama inanın değiyor ♥️♥️♥️

Büyük ihtimalle aşılama yapılacak. Genellikle böyle başlanıyor. 2 aşılama sonrası tüp bebek uygulanıyor. Sebepsiz inferlitile deniyor. Hiçbir sorun yokken bebek olmaması durumu. Umarım ilk denemede güzel haberi alıp bizimle paylaşırsınız ♥️ Ne olursa olsun asla pes etmeyin🙏 Zorlu aşamalar ama inanın değiyor ♥️♥️♥️
Aşılama nedir peki

Aşılama nedir peki
Aşılama, erkeğin sperm hücrelerinin alınarak kadının rahminin içine bırakılmasıdır. Aşılama işlemi esnasında, erkekten alınan spermler gelişmiş enjektör iğneler yardımı ile rahim içine bırakılır. Bu işlem sonucunda yüksek ihtimalle döllenme sağlanır.

Back