- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
ayyy inş. bizlerde bu belirtileri yasarız bigün allahım
günün ne zamandı canım senin?
sudenaz ilk belirtileri yazan hamile değil. daha gününe var yalnız...
umarım hamiştir
ayyy inş. bizlerde bu belirtileri yasarız bigün allahım
avatarından belli oluyor halin şekerim......
aaaaa bu kadar umutsuz olma canım yaaaaaa.....kendine çeki düzen ver.....rahat olmamız lazım her zaman biliyosun.....
paylaşımın için sağol canım...ne güzel hiç beklemeden hamiş kalmışsın...Allah analı babalı büyütsün inşallah
insallah arkadasim dünyanin en güzel duygusu.. hele birde tekmelerini hissettiğinizde dünyalar sizin oluyor.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin insallah a.s.
saol ms canım nasılsın ne zamandır görüsemeyoruz özledim vallaha inş.hepimiz bir an önce burada bagıra bagıra hamiş oldugumuzu haykırırız.....
sırnaşık şey canım benim ya ne kısırı allah korusun ya o aradıgın gözler inş. bigün bizler oluruzCanım sohbete girmiyorum artık. biliyorsun çok negatif insanlarda var. ve ben onlarla konustukca kendimi kısır hissetmeye başlamıştımsırnaşık şey şimdi kafaö daha rahat. buradan takip ediyorum. topiklere bakıyorum tanıdık hamiş arıyo gözlerim ama hala beklediğim bi kjaç kişi yok:1no2:
sırnaşık şey canım benim ya ne kısırı allah korusun ya o aradıgın gözler inş. bigün bizler oluruz
Kizlar Ben Size Hikayemi Yazsam Ağziniz Açik Kalir öyle Gezinirken Gördüm Burayi çok Tuhaf Bir Hikayem Var Hala Anne Olmayi Bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?