- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
Diyorumya Kan Testi Sonucu 0.8 çikti Yani Negatif. Bende Kendimi Gebe Hissediyordum.bi An Dediğin Gibi Boşluğa Düştüm çok Aliştirmiştim Kendimi.oysaki Kan Testini Erken Yaptirmişim.bir Haftacik Kaldi Cnm Az Daha Sabret.
Bende Ki Belirtiler:karnimin Alt Kismi şişti,akinti Artti,midem çok Bulanmadi(ya Da Midemden Rahatsiz Olduğum Için Ayirt Edemedim),göğüslerim çok şişti Ve Dokunulmuyor,uç Kisimdaki Renk Koyulaşti,inanilmaz Obur Oldum Ağzim Hiç Boş Durmuyor....
sudenaz merhaba.bu konu bizim için çok aydınlatıcı oldu.benim adetime 9gün var ama dediğin belirtiler bendede var.suanda kasıklarımda çok ağrı var ve belimim aşağılarında sancı var.ayrıca dün gece çok üşüme tuttu beni.acaba hamilemiyim.bu ay çok programli bir sekilde denedik.tam yumurtlama gününe denk getirdim isallah tutar.
merhaba arkadaşlar öncelikle tüm anne olmak isteyenlere Allahım en kısa sürede nasip etsin inşallah. ben hiç beklemiyordum hamile olduğumu adetlerim çok düzenlidir 2 gün geçti test yaptım çıkmadı bende herhangi bir sebepten gecikmiş olabileceğini düşündüm ama içimden bir ses hamilesin diyordu. adetimden 4. gün geçtiğinde tekrar test yaptım ve sonuç pozitif çıktı. belirtiler adet öncesiyle çok benziyordu gögüslerde büyüme hassaslık, iştah artışı ve karın ağrıları ama karın ağrılarım bıraz farklıydı kısa süreli kramp şeklindeydi bir de uyku isteği vardı. onun dısında bı belırtı olmadı nerdeyse 7 haftalık olana kadar ondan sonra başladı bulantılar falan.a.s.
Mrhaba Arkadaşlar Sudenazcim Beni Hamiş Listesine Alabilisin çift çizgiyi Gördüm. 1 Gün Geçmişti Ama Kasiklarimda Ağri Falan Vardi Bende Dayanamayip Tast Yaptim çpozitif çikti... Allah Bütün Isteyenlere Nasip Eder Inşallah Hayirlisi Ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?