- 27 Mayıs 2021
- 66
- 8
- 16
- 42
- Konu Sahibi gizlikalsinya
-
Malesef yok keşke bu kadar kolay olsaydı. Boş yere kafanı bulandırıyorsnbu ay hala adet olmadım goguslerimde ağrı var içime veya üzerime boşalma da olmadı sadece sürtünme ve hafif ucunu girdi sürekli sorma diyorsunuz ama konuyu takip ediyorum sadece bir kişi yazdı her neyse ufacık da bir ihtimal var mı gebe kalmam icin
sekiz günKaç gün geciktin
teşekkür ederim gogusleeim agrimazdo hiç agriyinca korktumMalesef yok keşke bu kadar kolay olsaydı. Boş yere kafanı bulandırıyorsn
Şuan stres yaptığınız ve kendinizi gerdiğiniz için gecikşyorsunuz muhtemelen. Keşke böyle kolay olsa hamile kalmak.bu ay hala adet olmadım goguslerimde ağrı var içime veya üzerime boşalma da olmadı sadece sürtünme ve hafif ucunu girdi sürekli sorma diyorsunuz ama konuyu takip ediyorum sadece bir kişi yazdı her neyse ufacık da bir ihtimal var mı gebe kalmam icin
ne kadar iyi bir insansınız gerçekten çok teşekkür ederimŞuan stres yaptığınız ve kendinizi gerdiğiniz için gecikşyorsunuz muhtemelen. Keşke böyle kolay olsa hamile kalmak.
Konu nedirbu ay hala adet olmadım goguslerimde ağrı var içime veya üzerime boşalma da olmadı sadece sürtünme ve hafif ucunu girdi sürekli sorma diyorsunuz ama konuyu takip ediyorum sadece bir kişi yazdı her neyse ufacık da bir ihtimal var mı gebe kalmam icin
anlattığım gibi isteKonu nedir
Hayır mümkün değilbu ay hala adet olmadım goguslerimde ağrı var içime veya üzerime boşalma da olmadı sadece sürtünme ve hafif ucunu girdi sürekli sorma diyorsunuz ama konuyu takip ediyorum sadece bir kişi yazdı her neyse ufacık da bir ihtimal var mı gebe kalmam icin
Bazen mevsimsel degisimlerden dolayı farklı belirtiler yaşayabilirsinizteşekkür ederim gogusleeim agrimazdo hiç agriyinca korktum
tesekkurlerBazen mevsimsel degisimlerden dolayı farklı belirtiler yaşayabilirsiniz
8. konunuzu açtınız, sürekli konu açarsanız üyeler hangi konunuza yorum yazacağını şaşırır, kaldı ki size hamile olmayacağınız söylenmiş, korkuyorsanız çözümü var test alır yaparsınız, testte çıkmıyorsa sağlık ocağına gider kan testi yaptırırsınız.bu ay hala adet olmadım goguslerimde ağrı var içime veya üzerime boşalma da olmadı sadece sürtünme ve hafif ucunu girdi sürekli sorma diyorsunuz ama konuyu takip ediyorum sadece bir kişi yazdı her neyse ufacık da bir ihtimal var mı gebe kalmam icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?