Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar canım hiç korkma bebek hiç aç kalmaz o senden her türlü besleniyor sen kendini düşün doktorum söyledi bunu bana doguma kadar bişey yiyemeyen midesi bulananlar cıkaranlar var
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız siz kaç aylık hamilesinizMerhabalar canım hiç korkma bebek hiç aç kalmaz o senden her türlü besleniyor sen kendini düşün doktorum söyledi bunu bana doguma kadar bişey yiyemeyen midesi bulananlar cıkaranlar var![]()
Bu arada bir sorum daha olucak birde grip oldum çok öksürüyorum bebeğime zararı dokunmaz diymiMerhabalar canım hiç korkma bebek hiç aç kalmaz o senden her türlü besleniyor sen kendini düşün doktorum söyledi bunu bana doguma kadar bişey yiyemeyen midesi bulananlar cıkaranlar var![]()
Benim 18 haftalık oldu sizin kaç haftalıkÇok teşekkür ederim içimi rahatlattınız siz kaç aylık hamilesiniz
Bişey olmaz allahın izniyle ama gribi ihmal etme canım doktoruna danış onu bir dut kurusu öksürüğe iyi geliyor diyorlar dene istersen bi zararı yok bende yiyorumBu arada bir sorum daha olucak birde grip oldum çok öksürüyorum bebeğime zararı dokunmaz diymi
Benimde 12 haftalık oldu ALLAH sağ salim kucağımıza almamızı nasip eder inşALLAHBenim 18 haftalık oldu sizin kaç haftalık![]()
Bişey olmaz allahın izniyle ama gribi ihmal etme canım doktoruna danış onu bir dut kurusu öksürüğe iyi geliyor diyorlar dene istersen bi zararı yok bende yiyoru
inşALLAH çok teşekkür ederimBişey olmaz allahın izniyle ama gribi ihmal etme canım doktoruna danış onu bir dut kurusu öksürüğe iyi geliyor diyorlar dene istersen bi zararı yok bende yiyorum![]()
![]()
İnşALLAH çok teşekkür ederimBişey olmaz allahın izniyle ama gribi ihmal etme canım doktoruna danış onu bir dut kurusu öksürüğe iyi geliyor diyorlar dene istersen bi zararı yok bende yiyorum![]()
Benim yakınlarım da diyorki sen saatlerce uyursan yemek yemezsen bebek nasıl beslensin diyorlar benim kafam böyle karıştı sonra düşünmeye başladım endişelendimyok be nasıl aç kalacaksizin tansiyonunuz ciddi oranda düsmedikçe bebek beslenmeye devam eder merak etmeyin
ben bazen aksam 5-6da uyanıyordum
![]()
Aminn insallahBenimde 12 haftalık oldu ALLAH sağ salim kucağımıza almamızı nasip eder inşALLAH![]()
tabii ki aç kalmayın ama uyumanız da bebek için önemli. istediğiniz gibi dinleninBenim yakınlarım da diyorki sen saatlerce uyursan yemek yemezsen bebek nasıl beslensin diyorlar benim kafam böyle karıştı sonra düşünmeye başladım endişelendim
Çok teşekkür ederimtabii ki aç kalmayın ama uyumanız da bebek için önemli. istediğiniz gibi dinlenin