Gebelik haftasının regl başlangıç tarihinden büyük olmasının nedeni ne olabilir kızlar?

Etaa

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2024
608
561
34
ben 30 haziran da regl oldum. doktora gittim cumartesi günü keseyi gördüm. doktor 5+4 dedi ama son regl başlangıç tarihime göre arada 4-5 gün oynuyor. doktor sıkıntı değil vs dedi ama sizce bunun nedeni ne olabilir?

Benim de öyle, sonrasında sat'ı değiştirdi doktor zaten. Nedenini bilmiyorum çok da önemsemedim bi sorun olsa söylerdi doktorlar bence

Benim de öyle, sonrasında sat'ı değiştirdi doktor zaten. Nedenini bilmiyorum çok da önemsemedim bi sorun olsa söylerdi doktorlar bence
bilmiyorum ki garip geldi. bende henüz sat değiştirmedi ama eminim o tarihte olduğuma not alıyorum çünkü

Benim de öyle 5 gün ilerideydi. Sonradan kalp atışları için gidince 1 gün ileride çıktı. Zamanla dengeleniyor.

Erken döllenme oluyor bazen canım. Benimde 1 hafta öne çekmişti doktor

teşekkürler canım. ama o zaman bizde döllenme oldu sonra mı regl olduk. işte o kısım kafamda oturmadı benim bir türlü
Yok şöyle açıklamıştı bana birisi düz mantık ama nekasar doğru bilmiyorum regl olduğumuzda o ay oluşmuş ve döllenmyen yani kullanılmayan yumurtaları vücüttan atıyormuşuz. Ve regl sırasında yeni yumurtalar oluşuyormuş. Bazen önceki ay oluşan yumurta atılmazmış daha gelişmediği için ve gelişmeye devam edermiş. O döllendiği zaman erken döllenmeymiş

Hee önceki aydan kalan döllenmeyen yumurta regl sonrasında spermle buluşuyor baak şimdi anladım. Şuan çok mantıklı geldi banaaa. Çünkü ben beta 3.5 iken farkettim Yani önceki aydan hamile kalsam 3.5 iken farketmemem lazımdı ay çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…