Gebelik Haftasına Göre Beta -Hcg Değeri Kaç Olmalı?

Merhaba benim en son adet dönemim 10 Ocak fakat bir hafta öncesine kadar da test yaptım testte negatif çıktı dün doktora gittiğimde Bedih HCG değerim 1692.70 çıktı sizce ikiz olabilir mi

Merhaba benim en son adet dönemim 10 Ocak fakat bir hafta öncesine kadar da test yaptım testte negatif çıktı dün doktora gittiğimde Bedih HCG değerim 1692.70 çıktı sizce ikiz olabilir mi
Benim regl gununden 5 gun sonra 1702ydi, ikiz degil. Degisiyor o, tek degerle anlasilmasi mumkun degil.

Regle 2 gün kala beta 40.6 düşükmü

Eklentiler

• IMG_2032.png
    158,1 KB · Görüntüleme: 158
Ben çatlatma iğnesi vurulali 7 gün oldu reglime de 6 gün kaldı iki gündür sağ kasigim ağrıyordu umutlanmistim bugün regl şişkinliği ve sancısını ara ara hissediyorum regl olacakmisim gibi geldi psikolojik olarak çöktüm bı anda bana umut olur musunuz

Bana da neden bildirim geldi bilmiyorum:) ama ben ilk 0,286 öğrendim zamanla yükseldi

Kızlar bu ay çatlatma iğnesi oldum yumurtlama üzerinden 10 gün geçti reglime 5 gün var beta HCG değerim 3.210 çıktı yükselir mi sizce? Yardım edin ümidimi keseyim mi bu ay da

8 gün geçmişti doktor hamile değilsin demişti.. 1 hafta bekledim ocağa gidip test yaptım hamile olduğumu dediler 34,74 değer..
Adetiniz kaç gün geciktiğinde beta hcg değeriniz 34,74 çıkmıştı acaba ? sonrasında nasıl ilerledi değerleriniz?

Benim 18 mart da adetim 2 gün gecikti çubuk teslim pozitif cktı kan teslim de hcg 563.26 ne durumdayım hiçbir bilgim yok doktor çok yeni dedi

Kızlar bugün regl günüm ikinci çizgiyi gören var mı hayalet çizgi

Eklentiler

• 20240320_110455.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 134
Kızlar 18 martta beta 563.26 idi bugün kan verdim 1908 olmuş ulturosanda hala gözükmedi çok küçük galiba

Kızlar merhaba, son adetim 20 Şubat idi, adetim 3 gün gecikti genel periyodum 27 gündü. Bugün kan verdim beta hcg 373 çıktı. Sizce iyi mi? Ne zaman ultrasonda görebiliriz?

Hem kan testi hem ultrason kontrolunde negatif ciktiysa belki de yumurta catlamamistir o yuzden gecikmissinizdir, hic bilemiyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…