• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik güzelliği

Hanımlar tuhaf gelmesin ama gebe kaldığınız ilk zamanlar yüzünüzde bı güzellik fark ettiniz mi yada etrafınızdaki ler yüzün guzellesmis dedi mi ben bı kaç gündür yüzüme nur inmiş sanki😁🙄 bunu da bı belirti olarak sayabilir miyiz
9. haftada bı guzellık gelmıstı :) yuzume. belırtı olsa bıle hamılelıgı anlamamızı saglayacak kadar erkenden ortaya cıkanlardan oldugunu sanmıyorum :)

Hanımlar tuhaf gelmesin ama gebe kaldığınız ilk zamanlar yüzünüzde bı güzellik fark ettiniz mi yada etrafınızdaki ler yüzün guzellesmis dedi mi ben bı kaç gündür yüzüme nur inmiş sanki😁🙄 bunu da bı belirti olarak sayabilir miyiz
Ben ilk kızımda hamileliğimi öğrendikten sonra komşumuz dediki senin kızın olcak yüzün çirkin olmuş burnun büyümüş diye😂 bunda daha cinsiyet belli değil ama aynı komşum bunda yüzün öyle değil dedi değişiyor yüz 🤤

Aksine hamileyken yüzüm berbat oluyor ergenlikte bile çıkmayan sivilceler çıktı yüzümde 🤣🤣

Ben ilk kızımda hamileliğimi öğrendikten sonra komşumuz dediki senin kızın olcak yüzün çirkin olmuş burnun büyümüş diye😂 bunda daha cinsiyet belli değil ama aynı komşum bunda yüzün öyle değil dedi değişiyor yüz 🤤
ahahah :) benım de burnum enıne boyuna x2 oldu. cırkınlestım sonradan. ama cırkınlesmek derken sıvılcem cıktı yuzum odemlendı falan :) ama oglum oldu :) dr da kızla alakası olamaz svılceyı erkek hormonu testesteron yapar cırkınlesıyorsa ondandır halk arasında kız dıye gecer de yanlıs dusunce demıstı gulmustuk:) cınsıyetle alakası olmayabılır yanı :)

ahahah :) benım de burnum enıne boyuna x2 oldu. cırkınlestım sonradan. ama cırkınlesmek derken sıvılcem cıktı yuzum odemlendı falan :) ama oglum oldu :) dr da kızla alakası olamaz svılceyı erkek hormonu testesteron yapar cırkınlesıyorsa ondandır halk arasında kız dıye gecer de yanlıs dusunce demıstı gulmustuk:) cınsıyetle alakası olmayabılır yanı :)
Halk arasında öyle efsaneler. Çok tesadüf mü oldu bilemedim ama kızım oldu benimde😃 sağlıkla gelsin hepsi🙂

Hamileliği bilmiyorum ama regl dönemi ve ovulasyon döneminde yüzümüzde değişimler olurmuş. Sivilce gibi degil ama daha farkli sekilde. Bilimsel bir yazıda okumuştum. Ovulasyonda yüzümüz daha güzel gelirmiş, kokumuz daha güzel gelirmiş.

Kesinlikle evet🙋 oğluşuma hamileliğimin başından sonuna kadar acayip güzelleşmiştim, hatta burnumun üst kısmında ve az kenarlarda çok değil böyle çil lekeleri var onlar bile gitmişti.. Tüylerim 3-4 ayda zor çıkıyordu.. Kızlarımda çirkinleşmiştim ama 😂

Back
X