• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik geç döllenme mi

gixdm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
40
7
1
21
Merhaba kızlar
• sat 23 Ocak
• bugün döngümün 52. Günündeyim adetim hala yok
• tüm yumurtlama tarihlerini değerlendirdim.
• çok hafif pcos tanısı var normalde 35-40 günde olurdum ilk defa bu kadar gecikti diyebilirim.
• Şubat’ın 18’inde çok çok az 1 gün kahverengi leke geldi ve adetim gelecek diye üzülmüştüm fakat gelmedi
• şubat ‘ın 26’sında test yaptım çok çok çok silik çizgi gördüm doktora gittim şuan olsa da göremem geç döllenmiş de olabilirsin dedi.
• martın 5’inde kan verdim 1.20 çıktı
• martın 12’sinde test yaptım yeniden bu sefer diğerine göre daha belirgin ama yine silik çizgi çıktı

Yorumlarınızı merak ediyorum şimdiden vaktinizi aldığım için özür dilerim.

Belirtim olarak çok çok akıntım vardı şuan normal gibi çok ıslaklık yaşadım şuan da ise sadece göğüslerim biraz şiş bazen acıyor bazen acımıyor….

FOTOĞRAFLARI ŞİMDİ EKLEDİM

Eklentiler

• IMG_7694.webp
    IMG_7694.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_7695.webp
    IMG_7695.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 30
Hemen çıktıysa var sanki kuruma cizgisinr benzemiyor
Evet geç döllenme sanırım Pcos olduğu için uygulama bugün 13 gün geçti olarak gösteriyor 1 yıldır test yapıyorum ilk defa bu ay silik çizgi görüyorum

Evet geç döllenme sanırım Pcos olduğu için uygulama bugün 13 gün geçti olarak gösteriyor 1 yıldır test yapıyorum ilk defa bu ay silik çizgi görüyorum
Bi kan testi daha verin isterseniz daha net olur 🙏 hayırlı olsun insallah

8 ocak son regl tarihimdi 15 şubatta idrar testi negatifti 17 şubatta silik verdi 19 şubatta kanda 412 çıkmıştı sat'a göre 10 haftalık olması gerekiyor şu anda geç döllenme olduğu için 8 haftalığız her şey uyumlu gidiyor sizin de geç döllenme olabilir

Back
X