Normal dogumla yaptım 2 cocugumu.ama şimvi.sezeryanlar cok daha kolaylastı.acısız oluyor.dogumunda belden sancısız olanı var.iç güdüsel olarak annelık için yaratılmısız.o duyguları yasamak istememek elımızde olmuyor.Ne kadar güzel ve ilgili yazmışsınız teşekkür ederim. Siz normal mi sezaryen mi...
Canım senı dıger topıklerden hatırlıyorum.kısın bır dusun olmustu sımdı yenıden hamılemısın.Bende korkuyorum
Sezaryen olurum napalım
Olsun da
Canım senı dıger topıklerden hatırlıyorum.kısın bır dusun olmustu sımdı yenıden hamılemısın.
Yaaa canım neden oluyor dusuk acaba.hıc arastırıldımı.inşallah en kısa zamanda rabbım saglıklı bır sekılde bır daha hamılelık duygularını yasatsınTekrar düşük yaptım canım
Yaaa canım neden oluyor dusuk acaba.hıc arastırıldımı.inşallah en kısa zamanda rabbım saglıklı bır sekılde bır daha hamılelık duygularını yasatsın
Çok geçmiş olsun canım Allah inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.Tekrar düşük yaptım canım
Çok geçmiş olsun canım Allah inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.
Bu korkunuzun tedavisini olduktan sonra gebe kalın derim ben.Çok geçmiş olsun canım Allah inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.
Ayy cok duygulandım. neden.bu kadar etkılendım yazdıklarınızdan o masum duygular tekrar gerı gelemecegı ıcınmi bılmıyorum.Rabbım sag salım kucagınıza almayı nasıp etsın.inanın suan benımde gozlerımden yaslar suzuldu.Hamileligim asiri zor geciyor surekli dusuk tehlikem oldu aylardir yatiyorum hep kotu birsey olacak kesin dusecek kesin soyle olacak diye kendi psikolojimi mahvettim simdi dogum vakti yaklasti agliyorum ayrilmak istemiyorum icimde kipirdamasini özlerim kucak kucak uyuyorduk nasil ayrilcam ben diye yani hamilelik evet zormus ama mükemmel birseymis anne olmak isteyen tüm kadinlara Rabbim bu guzel duyguyu yasatsin.
Bu ne kadar güzel bir anlatım...Hamileligim asiri zor geciyor surekli dusuk tehlikem oldu aylardir yatiyorum hep kotu birsey olacak kesin dusecek kesin soyle olacak diye kendi psikolojimi mahvettim simdi dogum vakti yaklasti agliyorum ayrilmak istemiyorum icimde kipirdamasini özlerim kucak kucak uyuyorduk nasil ayrilcam ben diye yani hamilelik evet zormus ama mükemmel birseymis anne olmak isteyen tüm kadinlara Rabbim bu guzel duyguyu yasatsin.
Cook duygulandım şuan. Çok iyi geldi cümleleriniz. Nasıl bir duygu ki bu böyle muhteşem bir anlatım olmuşKızıma hamile oldugumu ilk öğrendiğimde benim de içime bir korku düştü..
Sürekli sezeryan ve normal doğum videoları izledim
Nasıl olur ben ufak tefek kadınım tasıyanilirmiyim normal doğum çok acıtırmı sezeryan olursam nasıl olucak çok kötü vs diye düşünmeye başladım
Sonra kalp atışını duydum yine korkularım vardı ama daha iyiydim
Beneğime odaklanmaya başlamıştım
Acaba ikimizin kalbi aynı andamı atıyor diye düşünüp onu dinlemeye çalışırdım geceleri :)
Birgün içimde kıpraştığını hissettim :) Allahım sen nasıl bir mucize verdin bana
Bu hiç dışardan hamile bir kadına bakmaya ya da hareket eden bebeğini hissetmeye benzemiyor
Bu basbayagı benimle büyüyen bir melek:)
İnan o kadar hızlı geçti ki zaman :)
Bir günlük tutmaya başlamıştım ve kızım 1 yasına gelene dek devam ettim
Hala okurum ağlarım zaman zaman..
Doğumdan korkmak mı??
Doktorun bebeğimi o göğsüme yatırdığı an varya..
Al bak annesi sana merhaba diyor dedi :)
O benim en güzel gözyaşım..
Duydugum en güzel koku ve hissettiğim en güzel andı..
Ve ne oluyor biliyomusun?
Hani ilk dogumda olan o korku varya :)
Şimdi ikinci bebeğim için ugrasıyorum o korkudan eser kalmıyor
O an seni öyle bir çekiyor ki öyle bir güzel ki
Emin ol canın yansa da buna değecek en güzel şey büyüyor olacak içinde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?