Gebeliğe Hazırlık Gebelik fobim var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuasar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
1.659
7.456
108
33
Kızlar 1 yıllık evliyim eşim bebek istiyor bende istiyorum ama istemekten çok aşırı korkuyorum. Çok korkuyorum doğum yapmaktan. Hamilelikten çok korkuyorum. Sizinde böyle bir fobiniz var mi?

Canım hamıle oldugunda anlayacaksın bu kadsr korkacak bırsey yok.aynı hayatına devam edıyorsun.Dogumdan cok korkuyorsan sezeryan olursun.bayılarak.gozlerını actıgında evladın yanında olur.Bıraz daha dusun kendını hazır hıssetıgınde yapabılırsın.bwn suan 3.cocuguma hamıleyım.cok zor bırsey olsaydı 3.cocuguma hamıle kalmazdım demi.canım.rahatla hamılwlıkle ve dogumun guzel yanlarını duşun canım.

Ne kadar güzel ve ilgili yazmışsınız teşekkür ederim. Siz normal mi sezaryen mi...

Canim sen bir hamile kal.. bak nasıl mutlu olacaksın... Allah hayırlısını nasip etsin...

Ne kadar güzel ve ilgili yazmışsınız teşekkür ederim. Siz normal mi sezaryen mi...
Normal dogumla yaptım 2 cocugumu.ama şimvi.sezeryanlar cok daha kolaylastı.acısız oluyor.dogumunda belden sancısız olanı var.iç güdüsel olarak annelık için yaratılmısız.o duyguları yasamak istememek elımızde olmuyor.

Yaaa canım neden oluyor dusuk acaba.hıc arastırıldımı.inşallah en kısa zamanda rabbım saglıklı bır sekılde bır daha hamılelık duygularını yasatsın

Araştırılmadı canım
İnşallah

Hamileligim asiri zor geciyor surekli dusuk tehlikem oldu aylardir yatiyorum hep kotu birsey olacak kesin dusecek kesin soyle olacak diye kendi psikolojimi mahvettim simdi dogum vakti yaklasti agliyorum ayrilmak istemiyorum icimde kipirdamasini özlerim kucak kucak uyuyorduk nasil ayrilcam ben diye yani hamilelik evet zormus ama mükemmel birseymis anne olmak isteyen tüm kadinlara Rabbim bu guzel duyguyu yasatsin.

Kızıma hamile oldugumu ilk öğrendiğimde benim de içime bir korku düştü..

Sürekli sezeryan ve normal doğum videoları izledim
Nasıl olur ben ufak tefek kadınım tasıyanilirmiyim normal doğum çok acıtırmı sezeryan olursam nasıl olucak çok kötü vs diye düşünmeye başladım

Sonra kalp atışını duydum yine korkularım vardı ama daha iyiydim
Beneğime odaklanmaya başlamıştım

Acaba ikimizin kalbi aynı andamı atıyor diye düşünüp onu dinlemeye çalışırdım geceleri :)

Birgün içimde kıpraştığını hissettim :) Allahım sen nasıl bir mucize verdin bana

Bu hiç dışardan hamile bir kadına bakmaya ya da hareket eden bebeğini hissetmeye benzemiyor

Bu basbayagı benimle büyüyen bir melek:)

İnan o kadar hızlı geçti ki zaman :)

Bir günlük tutmaya başlamıştım ve kızım 1 yasına gelene dek devam ettim

Hala okurum ağlarım zaman zaman..

Doğumdan korkmak mı??

Doktorun bebeğimi o göğsüme yatırdığı an varya..

Al bak annesi sana merhaba diyor dedi :)

O benim en güzel gözyaşım..

Duydugum en güzel koku ve hissettiğim en güzel andı..

Ve ne oluyor biliyomusun?

Hani ilk dogumda olan o korku varya :)

Şimdi ikinci bebeğim için ugrasıyorum o korkudan eser kalmıyor

O an seni öyle bir çekiyor ki öyle bir güzel ki

Emin ol canın yansa da buna değecek en güzel şey büyüyor olacak içinde :))

Ayy cok duygulandım. neden.bu kadar etkılendım yazdıklarınızdan o masum duygular tekrar gerı gelemecegı ıcınmi bılmıyorum.Rabbım sag salım kucagınıza almayı nasıp etsın.inanın suan benımde gozlerımden yaslar suzuldu.

Bu ne kadar güzel bir anlatım...

Cook duygulandım şuan. Çok iyi geldi cümleleriniz. Nasıl bir duygu ki bu böyle muhteşem bir anlatım olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…