- 18 Ağustos 2009
- 337
- 286
-
- Konu Sahibi papatyaesra
Insallah hamilesindir. Bende yarin test alicam sabirsizlaniyorum, senle sat ayniydi yanlis hatirlamiyorsam. 5 mayisi bekleyemiyorum..Bugun 20. Günüm daha bir hafta var test yaptim ve yarim saat sonra 2. Cizgi hayalet gibo cikti? Nedir simdi bu hayalet cizgi pozitif mi demek yardiiim
3en gec 5 mayista olmam gerekInsallah hamilesindir. Bende yarin test alicam sabirsizlaniyorum, senle sat ayniydi yanlis hatirlamiyorsam. 5 mayisi bekleyemiyorum..
Tebrikler kacinci gun yapmistin?3 liralık testle adet Günü'nde çıkan sonucum buydu benim Inşallah sizde hamilesinizdir
Papatya esra senin belirtiler neler? ay cok heyecan yaptim cikamiyom forumdan
Aa bende de var oyle seylerBen elimi karnimin ustune koydugumda ve esorfmanimin ic camasirimin sikmasindan rahatsiz oluyorum simdiden. Goguste hassasiyet, karnimda hep guruldama sesleri, midede rahatsizlik ( bulanti degil) uzulme sinirlenme aglama modlari, sakarlik ve gozlerde tuhaf gorme bozukluklari ( belki cok okumaktan) bir de icimdeki ses bebegin var oldugu hissi.
Aa bende de var oyle seyler
mide guruldamasi agri şişkinlik, ani sinirlenme aglama, göğüs ici hassasiyeti, ve bebek hissi
hic belirtim yok niye diyon o zaman hehehee
Gordum gordum var tebrik ederimBu da fotograf pek gözükmüyor ama gercekte var
Gordum gordum var tebrik ederimhadi darisi benim basima