Gebelik en erken regl baslamasından sonra kacıncı gün belli olur

Merhaba kızlar peki fazladan akıntı oluyor mu erken hamilelikte?

Benim göğüs ucu hassasiyeti var ancak daha cok erken yumurtlamadan kalan belirti de olabilir senin adına cok sevindim darısı bizlerin basına :KK36:

Benim göğüs ucu hassasiyeti var ancak daha cok erken yumurtlamadan kalan belirti de olabilir senin adına cok sevindim darısı bizlerin basına :KK36:
Teşekkürler canim amin inşallah. .
Testi yumurtalamadan tam bir hafta sonra aksam hic su içmeden yatmadan once wcye gittim sabah kalkinca ilk idrarin orta kismiyla yaptim :KK66:

Canım merhaba ben 3.5-4 haftalıkken öğrendim sanırım :) Regle 5-6 gün kala evde yaptığım idrar testinde çıktı sonra kan testi yaptırdım ilk değerim 18 di :)

Tek belirti: Ciddi derecede kasık ağrısıydı.

Canım merhaba ben 3.5-4 haftalıkken öğrendim sanırım :) Regle 5-6 gün kala evde yaptığım idrar testinde çıktı sonra kan testi yaptırdım ilk değerim 18 di :)

Tek belirti: Ciddi derecede kasık ağrısıydı.
Super canim bende arasira kramp gibi oluyor belirgin bir agrim yok.. bugun dayanamayip kan testi yaptiracagim sanirim ins guzel haberler veririm size :KK68:

Günaydın kizlar
bugunku testim dünkü ile ayni
yarım saat sonra 2. Cizgi cok silik cikti

Eklentiler

• 20150427_072220.jpg
    20150427_072220.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 112
Selam kızlar

Gebelik en erken regl baslamasından sonra kacıncı gün belli olur? Sizin kacıncı gün belli oldu ?
Herkesin döngüsü farklı benim 26 gün oluyor yani 4 haftalık bile olmadan ögrenebilir miyim acaba? :KK37:
Gerci ben 26.günü bile bekleyemiyorum 16. gündeyim :oops:
Kacıncı gün testlere başlamalıyım :mad:

Bugun 20. Günüm daha bir hafta var test yaptim ve yarim saat sonra 2. Cizgi hayalet gibo cikti? Nedir simdi bu hayalet cizgi pozitif mi demek yardiiim

Merhaba canım... Benim döngüm de 30 gündü.. Ben bi gün kala yapmıştım iki çizgi de aynı koyuluktaydı... Çok belirgindi... Biraz daha sabırlı ol...

Merhaba canım... Benim döngüm de 30 gündü.. Ben bi gün kala yapmıştım iki çizgi de aynı koyuluktaydı... Çok belirgindi... Biraz daha sabırlı ol...

Tesekkürler:oops:
Dün sabah öylesine yapmıstım sonradan da olsa cizgiyi görünce ümitlendim simdi her sabah yaparım artık :KK45:

Tesekkürler:oops:
Dün sabah öylesine yapmıstım sonradan da olsa cizgiyi görünce ümitlendim simdi her sabah yaparım artık :KK45:

Çok tatlı bir heyecan anlıyorum ama bir kaç gün en azından unutmaya çalış oyalan sonra yap testi çok daha mutlu olacaksın... Böyle böyle yorma kendini... Bırak miniğin sana rahat rahat tutunsun... (Ben hiç beklemediğimiz için adetime bir gün kala öylesine yapmıştım ve şok olmuştum hemen bebiş istemiyorduk çünkü ben de önceden bilsem dayanamazdım senin gibi o ayrı tabi : )))

Çok tatlı bir heyecan anlıyorum ama bir kaç gün en azından unutmaya çalış oyalan sonra yap testi çok daha mutlu olacaksın... Böyle böyle yorma kendini... Bırak miniğin sana rahat rahat tutunsun... (Ben hiç beklemediğimiz için adetime bir gün kala öylesine yapmıştım ve şok olmuştum hemen bebiş istemiyorduk çünkü ben de önceden bilsem dayanamazdım senin gibi o ayrı tabi : )))
:))) ya evet sabredemiyor insan acaba kan testi mi yapsam diyorum :emir_bebek:

Kan testi yapsan şimdi de iki kat artıyor mu diye her iki güne bir test yaptırırsın bu sabırsızlıkla bu da sana yazık ya dur azcık sabret.. Bir hafta sonra daha net olur herşey rahatlarsın
Persembe aksam tatile gidecegim o yüzden persembe sabah yaptıracagım zaten biraksilik cıkmazsa , bu aksam da yaptırsam 3 gün arayla olmus olcak :KK70:
sonra haftaya pazartesi de doktora giderim artık insallah :KK6:

Cok erken canim en erken 4 gun kala ogreniliyor o bile saibeli oluyor emin olamiyorsun daha cok strese giriyorsun ben de sabirsiz davrandim ceremesini cekiyorum simdi 4 gun kala negatif 3 gun kala golge gibi ikinci cizgi dun yine silik cizgi ama hala suphedyim yarin adet gunu bakalim nolcak cok can sıkıcı

Cok erken canim en erken 4 gun kala ogreniliyor o bile saibeli oluyor emin olamiyorsun daha cok strese giriyorsun ben de sabirsiz davrandim ceremesini cekiyorum simdi 4 gun kala negatif 3 gun kala golge gibi ikinci cizgi dun yine silik cizgi ama hala suphedyim yarin adet gunu bakalim nolcak cok can sıkıcı

aa kan testi yaptırdın mı? ben de aklımda kalmasın varsa kanda da az da olsa cıkar diye düsündüm, gerci bazılarının kanda daha gec cıkıyormus
ayhhh ne zor beklemek :KK17:

Kan testi vermek için gittiğinizde doktor adetiniz kaç gün geçti diye soruyor geçmediğini söylediğinizde sonuçun kesin olmayacağını söyleyecektir fikrimce. Zaten kanda Yada idrarda çıkması erken Yada geç döllenmeyle alakalı gidip kan vermişsin bi bakmışsın negatif ama bi kaç gün sonra pozitife dönebiliyormuş bilginize . İnşallah hamilesinizdir dualarım her bebiş isteyen anneleree

Kan testi vermek için gittiğinizde doktor adetiniz kaç gün geçti diye soruyor geçmediğini söylediğinizde sonuçun kesin olmayacağını söyleyecektir fikrimce. Zaten kanda Yada idrarda çıkması erken Yada geç döllenmeyle alakalı gidip kan vermişsin bi bakmışsın negatif ama bi kaç gün sonra pozitife dönebiliyormuş bilginize . İnşallah hamilesinizdir dualarım her bebiş isteyen anneleree

Amin insallah tesekkürler,
Birkac gün daha idrar deneyecegim farklı markalarla.. koyulasma olunca gidip yaptırmaya karar verdim bosuna yormayım kendimi

X